A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Koszonom, mindenkeppen jelentkezem, ez lesz a 2. dolgom :) az elso a ferjem ugye :)
Az jo, ha javulnak az eredmenyeid! Megfoganhat akkor is, ha jonni akar. Nekem is tavasszal egy lassan mulo betegseg utan csinaltak vervetelt, mert a haziorvosom gyanakodott pajzsmirigy gondra (amiota az eszemet tudom sovany alkat vagyok, hiaba eszem, nehezen tudok hizni), de szerencsere semmi gond nincs. Azert is javasolta anno, mert emlitettem akkor h lassan babat szeretnenk majd.
Szoval kitartas, mindig egyre jobb lesz majd az eredmeny es a baba meg mar lehet h uton is van :) majd meselj te is ha tesztelsz!
Jézusom ez szörnyű :(
Nagyon sajnálom, nem akarok faggatózni meg kérdezősködni.
Sok sok erőt és kitartás Neked!
Szia,
üdv közöttünk!
Ezek szerint májusban született a pici és máris belevágtok? Ilyenkor orvosi utasítás szerint nem 1 év az az idő, amig rendeződnek bent a dolgok szülés után?
Pozitív tesztek kívánunk Neked is!
Én ma vagyok a 19.ik napon, de azon kívül, hogy még mindig azt érzem h PÉ-m van, vagy ott van a tüszőm a bal oldalon, nem érzek semmit :) Mondjuk sztem rettentő korai is. Sztem 27-28.ik nap előtt nem érez az ember semmit, csak a képzelete játszik vele. Képzelődni énis szoktam, hogy mik történhetnek épp odabent,és hogy egyesültek a dolgok, jó lenne ha tényleg meg is történne :)
Drukkolok mindenkinek!
Sziasztok!
Régen írtam ebbe a fórumba, tavaly szeptemberben elsőre sikerült a babánk. Most kistestvért szeretnénk. Múlt hónapban jött meg először a szoptatás után, volt peteérésem is, de nem jött össze a baba. Most a napokban van PÉ-m. Ebben a hónapban a "minden nap együtt vagyunk" módszert alkalmazzuk. :D Dec. 11-re nem várom 8.-án tesztelek először.
2 hónapja szedem az Elevitet, Omega3-at, folsavat. Diétázom, plusz lúgos vizet iszom.
A múlt hónapban minden jele megvolt a PÉ-nek, most nem érzékelek semmit... Nem tagadom, a "rágörcsölős" nők táborát erősítem, persze ez az előzmények miatt is van. A pozitív teszt után is "csak" 75% hogy egészséges lesz a babánk.
Már 2 hónapja olvasgatom a fórumot, de még csak most éreztem úgy, hogy jó lenne másokkal együtt izgulni. :))))
De jo, hogy ilyen pozitiv a hozzaallasod! :)
En a ciklusom 21. napjan vagyok, aktivak voltunk nagyon a PE korul, bar sajnos nem tudom pontosan mikor volt :( Az egyik Lh tesztet tul koran csinaltam, kovetkezot 3 nap mulva meg mar keson. Nekem sincsenek eget rengeto tuneteim, hacsak nem a nagyon enyhe mellfeszules (nekem sosem szokott lenni) es a 3 napos vizes folyas (ez sem szokott lenni), enyhe szurkalasok annak szamitanak, de majd kiderul.
Neha azt kepzelem, hogy hogyan helyezkedik be a mehfalba es osztodik sokfele :) tudom hulyen hangzik, de hiszek abban h bevonzzuk amit nagyon szeretnenk es elkepzeljuk :)
Ez elég bíztató,nagyon drukkolunk!
Amint tudsz jelentkezz :)
Örülök, hogy van, akikkel egy cipőben járok :-) csatlakoznék én is az előttem szólókhoz...én 4 nap múlva nem várom. 7.dpo-n vagyok. Vasárnap tervezek tesztelni 10-essel.Jelenleg nincs tünetem. Nem tudom mennyire tünet az érzékenység növekedés, ugyanis tegnap a sírás kerülgetett (pedig nem vagyok egy sírós alkat). Mellérzékenység nincs. Dpo 4. napig volt nagyon furcsa érzésem a jobb oldalon, olyan érzésem volt, mint amikor valami nyomja az oldalam, kicsit fájt,kicsit nyomott, görcshöz nem hasonlítanám. Majd 2-3 szúkálás után aznap délután hirtelen megszünt. Arra tippelek, hogy a petevezetőből ekkor érkezett a méhbe a kis megtermékenyült pete (fő a pozitív hozzáállás :-)
Ha jól olvastam a szakirodalmat ma (dpo 7) kezd el beágyazódni. :-) Drukkorlok minden sorstársamnak :-)
:D Hát majd 5 után érek haza, rögtön megcsinálom.
Amúgy nem sok esélyt látok, biztos van reális magyarázat ezekre :D De azért szép lenne :) Majd megírom :)
És még most is néha mindjárt megjön érzésem van. hm
Jajj de izgi :)
Nagyon drukkolunk!
Mindenképp jelentkezz, h mivolt.
Mikor csinálod meg?
Na akkor a novemberi tesztalany én leszek :)
Én még nem puffadok, csak szurkál a hasam meg görcsölget,feszül.
A mellem még nem durrant be, aminek nem örülök :)
Karácsonyi bulira jó lenne egy számmal nagyobb cici, azt az egy tünetet nem bánnám!
Én csepp formájában iszom (Venus csepp) ebbe benne van a palás és cickafark is egyben...
Ma már visszafogottan ittam :)
Mit éreztél a tea hatására?
Hát most énis ugy vagyok vele komolyan...Ha még a mensim is eltolja, megy a kukába!
:) Biztos, hogy a legjobb odabent.:)
Tegnap rendezgettem az ágyát, és hát..most már igen közeli, hogy itt lesz..csodálatos érzés. Kezd hihető lenni a dolog..:))
Az nem baj, ha ilyen tüneteket vált ki nálad az öregedés, hogy átalszod az éjszakát!! ;)))
Oh, már a látásom sem a régi. :) Bocs! :D
Biztos jó lesz, barátokkal mindenhol minden körülmények között jó szokott lenni, én már csak tudom. :D
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?