A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sok hasonló ember futkározna az utcán nagy nagy szalállal :D
Én még a télapót is bevállalom, ha ezen múlik :D LOL
Nem hinném, hiszen írtam is, hogy nekem nem kell semmi. :)
Elég fura lenne, ha a Télapó csinálná az összes gyereket! :D
Ő csak a csodát küldi. :) A gyakorlati részét a párjaitokra bízza majd, tuti. :)
Kolettnek is intézünk egyet sőt neki még egy lottó 5öst is, hogy ne legyen semmi akadálya a babának és ne kelljen idegeskednie sem az anyagiak miatt!
Rendben van igy, Kolett? :)
De ha nyélbe ütjük az üzletet akkor az azt jelenti, hogy nálad is lesz bébike :)
De aranyos vagy Kolett :)
Ha csak 50%unknak sikerülne már az is nagy szó lennem de persze 100% ra törekszünk!
Remélem a Jézuska meghallgat, olvassa a leveled, és bele is csempészi a babát a hasunkba...
Bár a csempészéshez inkább a kedves párunk fog majd kelleni :)
:D
Okés! :)
Kedves Jézuska!
Idén nagyon mohónak fogok tűnni a kérésemmel, előre szólok. :)
Azt szeretném, ha karácsonyra ezen fórum minden várakozója egy kisbabát kapna a hasába. Cserébe lemondok az én karácsonyi ajándékomról, bár ha nyélbeütjük ezt az üzletet, akkor tulajdonképpen nekem is lesz ajándékom... a többiek öröme, és többet fog érni bármi másnál! :)
Köszönöm!
Kolett(ke)
:) <3
Na de a karácsonyi pozit már ellőtted :D Most szilveszteri pozi következik :) Ezért ne keseredj el :) Lehet majd kölyökpezsgőzni a kisbabára :D juppííí
Ne sírjatok! Elő a papírt-tollat és tessék írni a levelet a Jézuskának!! :D
:( Annyira sajnálom! :( Ne add fel!!!!
Én is nagyon bizakodtam a télapóban, ma megjött. Reggel óta szinte bőgök. 4 évvel ezelőtt december 22-én lett + tesztem, még ebbe beleférek, nagyon nagyon bizakodom.
Az én férjem is imádja a gyerekeket. :) A szomszéd kislány is szerelmes belé. :)
Igen, minden vágya egy (3) kisbaba :) :) :) Szerencsémre imádja a gyerekeket és a gyerekek is imádják őt. Ha olyan helyre megyünk 5 perc múlva már az összes kölyök rajta lóg :D Nem tudom mit esznek rajta, de valamit nagyon jól csinál :D
De édes a párod! :D Bár összejönne bármelyik is, vagy mindkettő! :)
Énis mosolyogni akarok a végén :)
Remélem senki arcára nem fagy rá a mosoly :)
Nagyon nagyon jó lenne sok pozi teszt!
jaj hát én pont szenteste környékén tesztelek majd ... a páromat kérdeztem két hete, hogy mit szeretne karácsonyra...mondta, hogy egy ultrahang fotót :D Hát azt már nem kapja meg, de egy pozi teszttel madarat lehetne fogatni velünk :D Jajj de jó lenne... nem is kértünk mást a Jézuskától idén :)
Istenem, de jó lenne! :D
Eddig mindenkinél szuper előjelek vannak! :) Mosolyogva várom az eredményét! :D
Neis mondd Kolett :)
Nem kellene ennél több !!!
Én 12-re nem várom :)
Én most annyira erősen érzem h sikerült, úgyhogy amig nem jön meg, továbbra is ebben a tudatban leszek! :)
Nekem sosem volt ilyen sűrű fehér tejszerű nyákom... Most vagyok a 20.ik napon...:)
Akkor neked is hatalmas drukk! :) 11-én is tökéletes lesz egy pozitív teszt. :)
Jajj lányok! :) Annyira szuper lenne, ha még év végéig összejönne mindenkinek itt. :) Csodás évet zárnánk, nem? :)
Én 11.-ére nem várom ami azt jelenti, hogy vagy mikulás után pár nappal lesz pozi teszt vagy karácsonykor kell megint "bedobni" magunkat. :) De tudom magamról, hogy a férjem előtt egy napig se tudnám amúgy se titkolni. A családból meg a chorionboholy mintavétel eredményéig csak 1-2 embernek akarom elmondani. Akkorra meg kb. 12-14. hetes leszek...
Na, akkor drukk! :) Ha 8-ra nem várod, akkor lehet, hogy már 6-án mutatná egy érzékeny teszt, de persze ez csak egy álmodozás most, mert szerintem ugyanolyan jó lesz az 8-án is. :D
Én, én, én ...:D
Olyan 8.-a körül nem várom. Ebben a hónapban elég jól sikerült nem rá görcsölnöm a témára, úgyhogy megveregetem a vállam. Már nem ekörül forog az agyam egész nap.:))
Mikulásra ki tervez pozitív tesztet lányok? :) Bár azt hiszem Karácsonyra is szuper lenne pár darab. :)
Köszönöm a bíztatatást :-)
Szóval lányok, az élet nem fenékig marcipán.
Halkan jegyezném meg, hogy a kisebbik gyerek születésekor az anya elzavarta a páromat, hogy ő ennyit szeretett volna, és egyedül tervezi felnevelni a gyereket, nincs rá szüksége. Mindezek ellenére a férjem ugyanúgy fizeti a gyerektartást, és imádja a gyerekét. Kéthetente látogatja vidéken, és minden alkalommal visz is neki apró ajándékokat. Néha én veszek a picinek valamit, és kérem, hogy adja oda neki, csak az anyuka ne tudja meg. :)
Előfordult párszor, hogy 1-2 napot késett a gyerektartás, mert nem kapott időben pénzt, és már fenyegető sms-t és telefonhívásokat kapott. Hallottam is nem egyszer, hogy ordít az exe a telefonban, hogy nem tud enni adni a kölykének, és mit képzel, hogy még nem küldte a GYT-t. Nem irigylem, tényleg. :(
Nem balek... szerintem nagyon jó ember, hogy még így is a maximális gyerektartást fizeti mindkét gyereknek. Nagyon nagyra becsülöm emiatt. Az egy másik dolog, hogy így még évekig nem tervezhet semmit az új kapcsolatában.
Kolett is azt írta, hogy ő inkább a kettő közti átmenet. Bár én arra próbáltam ám célozni, hogy nem biztos, hogy erőn felül kell feltétlenül teljesíteni, ha az ember nem tud megélni, csak azért, mert az ex úgy kívánja...de ez már egy másik téma, nem ebbe a fórumba tartozik.
További ajánlott fórumok: