A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
De a 2-3 hónap úgy számítódik, ha próbálkoztok is, gondolom! Tehát ez a hónap nem hónap ebből a szempontból!
Amúgy még semmi nincs veszve! Még ma vagy holnap ha együtt vagytok lehet valami ;) mi is most gyúrunk rá! :D
jajj, csajok, én már nagyon ott lennék a nőgyógyásznál, alig bírom kivárni ezt a pár órát, megőrülök!
Szerencsés vagy :) drukk, h igaza legyen :)
Nem szabad nekik mondani, én párom is rástresszel és mondja is h ne mondogassam sokat a babát mert így megfelelési kényszere lesz. Elég ha mi tudjuk mikor van pé és akkor el kell apákat kapni és kész :) Nincs stressz, csak persaze rajtunk, de az nekik nem számít. Csak őket kíméljük :D Néha tényleg hihetetlenek a pasik :D
Hát megpróbálok okosabban állni a dologhoz. Amúgy ezt a hónapot már elengedtem, még a lázmérőt is elraktam. Csak a doki is azt mondta, ha 2-3 honap alatt nem lenne baba akkor megműt, azt meg szeretném nagyon elkerülni
Azért nem minden férfi ilyen! :) Az nagyon nagy baj lenne. Az én párom egyetlen hibás gondolata a gyerekcsinálással kapcsolatban, az hogy úgy hiszi elsőre összejön. Ő ebben tök biztos :D Hát én magyaráztam neki, hogy azért ez nem így megy a legtöbb esetben. Ha most baba van, akkor neki lesz igaza :D :D :D
Nem vagy buta, ezt én is eljátszottam, nem vagyunk buták, nem kell neki szólni mikor van ovu, csak szeressétek egymást!
Teljes mértékbe igazad van!! De jó h nem csak én gondolom így. Nálunk is így van a szex mint nálatok, csak a kapcsolatunk elején meg őt nem lehetett lelőni és nekem az úgy hiányzik, utálok kezdeményezni..
Mivel skate-nek sem jött be, így neked sem jön be = terhes vagy :D
Semmiképp ne cirkuszolj, max. szépen mondd el az érveidet és hogy neked ez mennyire rosszul esik. Vagy 1-2 hónapra próbáld meg te elengedni a témát, hátha nem hozod szóba, akkor megjön a kedve. Én sem úgy rontok rá a páromra, hogy, na, holnap ovu, szexelni kell :D hanem szépen ellibbenek előtte egy bugyi-melltartóban és máris megyünk az ágyba :D mindkettőnknek jobb így :D
Jaj köszi, el se tudod képzelni milyen jó olvasni, legalább picit én is elgondolkozok. Lehet én is elcsesztem mert már múlt hét óta mondogatom neki, hogy pénteken lesz pém, és lehet h rástresszelt, meg eddig éjszaka melózott és most a héten nappalos és megvan zavarodva szegény teljesen én meg még cseszegetem is. Buta vagyok :(
:( sajnálom. Az összebújást nálunk is szinte mindig én kezdeményezem, ő észre sem veszi, hogyha kimarad 3-4 nap (ja, tényleg, már egy hete nem voltunk együtt? Sajna gyorsan telnek a napok, rohanás az élet). Annyi gondolat kavarog a fejemben, hogy nekik milyen egyszerű, vacilálnak akarják-e a babát vagy nem... ha jön és mégsem kell nekik egyszerűen lelépnek :( (tisztelet a kivételnek persze, de ha tényleg nem akar gyereket inkább mondja meg és majd a nő eldönti, hogy ezzel együtt akar-e így élni vagy szakítás és mással boldog lehet, olyannal, aki szeretne gyereket). Ráadásul egy pasi tud 60 évesen is gyereket csinálni, őket nem sürgeti az idő sem és nem gondolnak bele a mi helyzetünkbe. Hogy egy nő 30-35 évesen már elgondolkozik, hogy belevágjon-e egy új kapcsolatba, amiből esetleg csak 38-40 évesen lesz gyereke vagy még később. Nem neked szánom a gondolataimat, csak most kijön. :( Párommal mi is beszélgettünk a napokban, mondom neki, hogy én mennyire izgulok, hogy sikeres lesz-e ez a hónap, ő nem érti, neki nem változik semmi. Az én testem, az én ciklusom, az én hormonjaim, az én mellfájdalmam, az én vérzésem, barnázásom, szurkálásom, fájdalmaim. És még a terhességről, szülésről nem is beszéltünk. Belén belénk van kódolva, hogy szülni kell, gyerekeket felnevelni. A pasik max. majd azt veszik észre, hogy nagyobb lesz a káosz otthon, ha lesz egy gyerek is. Meg, hogy minden programot agyon kell logisztikáznunk majd mikor hova tudunk menni. Két külön világ, nő és férfi...
Furán működnek a pasik, egy próbát megér. Ha nekirontassz, még jobban bezárkózik, ellenségnek gondol egy leendő babát. Érezze királynak magát, mert ha mar most mindent felrugunk a baba miatt ( őket is), akkor jön a sértődés, hogy el vannak hanyagolva es csak szex rabszolgák :D nehéz nőnek lenni, az tuti, de mi vagyunk az összetartó erő, hát uccu neki! :)
Jaj gyerekek.Most nezegettem szuleses videokat.Mindig mikor elkezdem nezni,rajovok,hogy nagyon nem kene ezzel ilyesztegetnem magam,de csak vegig nezem(hulye kivancsi fejemet) es a vege mindig siras lesz...Annyira meghato!!!! ♡♡♡
én is kacérkodok a vasárnappal :D
Hát néha van néha nincs :) Most pl el tudnék két perc alatt aludni :) És feszíteni is szokott a pocakom :) A cicim kicsit nagyobb kicsit érzékeny, de volt már ennél sokkal sokkal érzékenyebb is meg nagyobb is. De nincs pl folyásom, nincs meg jön érzésem, de fél óránként olyan éhes vagyok h megőrülök. Szóval nem lehet rajtuk kiigazodni, így maradd a hétfői vagy ha nem bírom akkor vasárnapi teszt :)
Rákérdezek ma a nőgyógyásznál, végülis mit veszíthetek vele? Ha holnap is rendel és meg tudja ezt csinálni el is végezheti :D
nem hinném, de Rád határozott igen lett... :D bocsi de ellenőriznem kellett mással is :D
Köszönöm, ez az oldal nagyon jól leírja!
Én is ezt a Laboratorium Kft-t néztem, csak itt találtam ezt a vizsgálatot vérből, én a Centrumlabban voltam múlt héten. Lehet 3 helyről lesz összeszedve végül az eredményem :D jó lenne kicsikarni ma az sztk-stól beutalókat.
Megyek terheléses cukorra is, csupa öröm az élet!
:-) biztos remegett a kezed...:-P
Edes vagy.:-) es imadom h mollynak hivsz...!♡♡
Na én vettem a fáradtságot és készitettem egy ingát, szerinte nem vagyok terhes... :( na bummm
Krisztikem en nem
Voltam felfazva de a parom elvileg igen mert gennyt talaltak az ondojaban ezert szedjuk a doxycilint. De nincs semmi tünetre. De nekem se volt meg ugye a nogyogyasz latta golna ha van valami gyulladas HYCOSY vizsgalat elott... Szoval nem tudom de betartom a doki utasitasat.
Köszi. Ki fogom próbálni. Lehet tényleg jobb ötlet kedvesnek lenni, mint este hazamenni és nekiállni cirkuszozni:)
Nem, de szerintem ő bele se menne,nem hisz ezekben. Nem egyszerű eset.
Molly nagyon koszonjuk erosek vagyunk es a draga szep
Gyermekemert mindent megtennek!!!!! Csak jojjon 😍😍
Ezert mondom mindenkinek h senki ne keseredjen el hanem eros legyen es mindig pozitiv! En orulok a masik sikereinek!!!!❤️❤️❤️
Igen lehet verbol spermium elleni antitesteket nezni. En a laboratorium kft-nel csinaltattam.
Kenetbol is lehet, de azt szerintem nem minden nogyogyasz tudja megcsinalni. [link]
Ameddig nem jön meg és ilyen szuper tüneteid vannak addig mindenképp :) drukk! :)
További ajánlott fórumok: