A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Csajok! Itt vagyok minden nap, olvaslak titeket, de nem tudok mit hozzászólni hnap lesz pém de a párom nem volt hajlandó a héten együtt lenni velem. Asszem nekemennyi a babaprojekt.:(:(:(:(
Ami viszont jó, hogy már hétfő óta csinálom pcos-ir diétát és tök jól betudom tartani.
Igen, úgy érzem ez egy különleges hónap, mert volt egy olyan hülyeségem, hogyha a fogaim rendben vannak akkor jöhet a baba :) ezt már fél éve "kitaláltam" magamnak. Jó hülye vagyok, mi? :D
hát ha most lesz ovum kb. pénteken, akkor majd 27-re nem várom, még kicsit odébb van.
Én most akkor ezennel mindenkinek küldök egy adag energiát, mert én brutáljól érzem magam! Legszívesebben elmennék kondizni, futni vagy kirándulni, de sajna dolgozni kell.
Ne érezzétek magatokat kívülállónak! Nekünk az nagyon jó, hogy vannak itt kismamik, akik elmondják, hogy ők mit éreztek akkor amikor nem várták még a mensit és utána milyen tüneteik vannak! Ez szuper dolog, és ők csak drukkolnak most már :)
Amúgy akkor ez egy jó hónapod lehet Edit! :) Drukkolok, mikorra nem várod?
A nyákos kérdésedre nem tudok sajnos válaszolni mert én nem nézem és nekem alig párszor volt ilyen a nyákom, én észre se veszem, ha éppen olyan van, pedig lehet minden hónapba van?! :D Na mindegy, szóval én nem tudom :D
Én nem vagyok energikus. Mindjárt elalszom és még csak fél 12! Hol még a mai nap vége?! :(
En pont ezert nem szoktam nezni. :D
Azt olvastam,hogy erdemes eloszor megvarni a folyast es csak akkor elkezdeni akciozni.Elvilwg ha 2 nap mulva tortenik a kovetkezo ungabunga akkor elotte mar vizsgalhato a nyak allapota.
Napi attrakcioknal ez kizarva. :D
Azt szeretném kérdezni, hogy ti (ha néztek) hogy néztek nyákot? Mert azt elvileg szex után 24 óráig nem lehet, merthogy a sperma hasonló tojásfehérjés, mint az ovukor. De akkor akik naponta szexelnek sosem tudnak nyákot nézni?
Nekem csak ragadós volt valamelyik nap, még a tojcsit nem vettem észre, de nem is lehetett volna, mert most sokat akciózunk.
Sziasztok, csajok!
Kicsit én is kívülállónak éreztem magam itt a sok babás hsz között, de szívesen olvasgatlak titeket.
Tegnapi ovutesztem is negatív, ma megyek nőgyógyászhoz, viszem a kis cikkcakk hőgörbéimet, remélem legalább egy uh-t csinál és lát bent pár szép tüszőt, ami holnap-holnapután ki is szabadul, amit a jövő pénteki laboron látni is fogok :)
Ahogy olvasgattalak titeket rájöttem, hogy nem csak mi vagyunk ilyen kis izék... ez az 5. hónap, de ez az első, olyan szempontból, hogy minden klappol: egyikünk sem beteg, 2 naponta együtt tudunk lenni, remélem ovum is lesz, nem pont most marad el.
Tegnap a fogorvosnál minden rendben volt, kis fogkövet leszedett és már jöttem is el. Úgyhogy ezen is túl vagyok. Kezdek izgulni.
Úgy látom ez a mensi utáni valami engem is elért: ilyen még sosem volt, a 6-7. cn-en barnáztam. Aztán el is múlt. Amúgy semmi tünetem, tegnap este kicsit szurkált a bal petefészkem, de szerintem már bebeszélem magamnak, kicsattanok az energiától. Azt hittem ez a hét nagyon húzós lesz, 2 doki, közbenső napokon edzések, tegnap éjfélig tartó buli volt, pénteken még kozmetikushoz is megyek, aztán este buli hajnalig, de ilyen energiától duzzadó rég voltam és már csütörtök :)
Adri de jó ilyeneket olvasni én is nagyon várom már a kis szerelmememt szerintem tudja Ő is és remélem hamarosan beköltözik a pocakomba :)
Sajnos nálunk kicsit komplikáltabb a helyzet, dec 29-én a párom (28éves) kapott egy Strokot ami nagyon nagyon megviselt engem is és őt is nyilván meg az egész családot, szedi az aspirin protektet meg Ginko Bilobat szedett de azt mondta a dokija azt felejtse el semmit nem ér és igazából csak az ondósejt mozgását csökkentette plusz felfázott és most mindkettőnknek Doxycilint kell szedni ami vasárnapra el is fogy... nem hiszem hogy ebben a hónapban nálunk bármi is lehet... Plusz nekem vagy egy elég erős Inzulin Rezisztenciám, és kevés ez által a sárgatest hormonom... Endokrinológushoz 20-án fogok menni de persze szedem mellé a Meforalt,D vitamint, Folsavat Czeizel Vitamint... A feladatom most a napi hőmérőzés amit sajnos nem tudok egy időben össze hozni mert minden nap más időpntban kell ébrednem a munkám miatt...
Szóval mi sem adjuk fel, sőt még nagyobb erővel küzdünk a kis szerelmünkért akit már olyan régóta várunk!
Ez az én történetem nagyon röviden :)
Puszi:)
Sztem menzesz utan meg maradhatnak bent kis pirossagok,amivel aztan ha az ondo osszekeveredik akkor: piros+feher=rozsaszin.
En erre gondolnek.
Sziasztok:)
Csajok mondja meg valaki ha a mensi elmulik utánna ismét rózsaszines valami jön (sex után) ez normális?
Akkor hasonló cipőben járunk :) Nekem volt egy vetélésem júliusban, azóta szeptemberben kezdtük újra a dolgot. De akkor én is pont peteérés környékén beteg lettem és gyógyszert kellett szednem, ezért azt kihagytuk. Aztán meg a férjem munkabeosztása miatt alig volt itthon, szóval azóta kb. 2-3 hónap volt olyan amire azt mondhatnánk, hogy hmmm talán. DE márciustól szabad a pálya és itton van és itthonról jár dolgozni, úgy hogy ha úgy vesszük ez az első igazán éles hónap :) Az első babikánk szerintem csak leugrott felmérni a terepet...remélem lassan visszatér hozzánk :)
Neked is szép napot! :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?