A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Aranyos vagy hogy érdeklődsz, jól esik. :)
Már közelebbi időpontot mondott, nem 1-2 év, hanem ebben az évben. És mivel március lassan elmúlik, csak 9 hónapja maradt a projectre. Nem hiszem hogy sietni fog, lehet csak év végén lesz valami lépés.
Nem akarom piszkalni sem, most minden ok köztünk.
Tudod ha egy pasi nem akar gyereket, akkor bizony vigyázni fog...
Nem várjuk:)
Molykusz: márc.9.
Lau86: márc.13.
mimike001: márc.15.
zsuzska982: márc.17
Timilight: márc. 19.
krisztynna: márc.20.
t..nikolett: márc. 21
EsztyMorgan: márc. 22.
mandella: márc. 25
bai90: márc 28.
micike: márc 30.
jakee84: márc. 31
Babásak:
Gombócné
Regii
andrea1985
Pocokpocoló
Kacsa
Boszi200
Kriszti86
r ani
Skatebabe :)
HISZTI -- pipa
Te tényleg tuti babás vagy :P
:) :) Mar facebookrol kell Kendet osszeszednem??? :D
Nekem mult het penteken vagy szombaton volt pém.Jelekkel magam reszerol nem foglalkozom.Mondtam is mar nektek,ha valaha elindulnek ebbe az iranyba,akkor virtualisan lojjetek le,mert en hajlamos vagyok egy aprosagbol is olyan nagyot kepzelni,hogy huuuuh. :( :(
Nem haragudtam maximum kicsit rosszul esett, hiszen tényleg mindenki ilyenkor a legizgatottabb és nagyítóval vizsgálja magát, és ezeket csak veletek lehet megbeszélni, már anélkül h teljesen hülyének néznétek :)
Jaj meg a hormonok, érzékenyebb vagyok ilyenkor, bármi legyen is az oka :D
De nem haragszom és most már lapozzunk, mert azt hiszi mindenki, hogy veszekszünk pedig nem is :)
Jaj nem tűnök el csak dolgozom :) De figyelek, olvasom kivel mi van. Végre többen vagytokvagy ovu vagy a nem várttól már nem messze :) Jönnek a tünetek :)
És én is nagyon szeretnék veletek szülni, annyira jóóó lenne. A kis nyilas babámat. Bár mostanában ikreket látok magam előtt... :D
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?