A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Egy kicsit azért jobban is örülhetnél :D Vagy csak én látom, hogy olyan fura vagy?
Nem lesz semmi gond, jó helyen lesz a babó :) Nyugi van. Ne stresszelj ezen már most...
Szép napot csajok!:)
Kivel miújság van?
Kismamik ti hogy vagytok?
Velem az a szitu, h most nézegetek a neten endokrinológust, hátha találok valaki "normálisat".
és megnézetem magam.
Jövőhéten veszek kismamavitamint,és méhpempőt.
Most megint teljesen rámtőrt h (legyen már babánk) főleg h az előbb megdajkáltam a párom rokonának a babóját:) 3 hónapos és olyan cuki, majdnem el,elkap a sirás!
Meg hiaba is rohannek dokihoz,elozo honapban is ugyanezt ereztem,ugyanigy menzesz elott 4 nappal voltam,gondoltam is,hogy nahajd mossst minden kiderul,erre kozolte hogy makk egeszseges vagyok!Elmult az endom(azaz kiszedte)es minden gyonyoru odabent.Nem is tudom most mit turaztattam magam ezen... :D :D Kozeleg a nemvart idopontja es egyre feszkosabb a szitu.
Mellesleg minden reggel ugy ebredek,higy ebbol biza nem lesz semmi(aztan elnezest kerek a pocakomtol,ha esetleg megis tartozkodna odabent vki),de aztan ezerz is hulyenek erzem magam hogy magamban dumalok. :D En nem erzem ezt sikeres honapnak,nem pesszimista vagyok,csak nem erzem hogy sikerult volna.Ez az en realis agyam! :D
Nem csak már leszedtem a képet.
Köszönöm h ennyien gratuláltok! Majd a doki után fogom csak elhinni. Ha ver a kicsi szive és jó helyen van.
Amúgy beindult a pisi üzem. Ma már vagy 10x voltam. És kicsit görcsölök. Bevettem már egy nagy magnéziumot meg elevitet. Mit szedjek még?
Lau!!! A halvány csík is pozitív!!!
GRATULA!!! Képet kérünk!
Skate 3 napja nézem egyébként... ÉRdekes a szitú elmult a mensim de sex után neha rózsaszines barnás... érdekes és neha bele szur egyik vagy másik oldalamba... pl most is érzem bal oldalon...
Nem értem mi ez.. :(
Hogyhogy multkor hetente uh-ztak?
Az uh nem art a babanak eszszeru keretek kozott! Persze a heti 1 az mar nem tudom minek szamit.
De 3-4 hetente ha raneznek semmi baja nem lesz :)
Akkor meg van 2 hosszu heted a dokiig! Kitartas minden rendben lesz!
De izgi lesz :)
Sztem egyikkel se artassz neki.
Emelgetni ugyse emegeted :) de azert ovatosan!
Haaat ilyen nem volt :) bar en minden nap porszivozok a macskaszor miatt, de felmosas csak heti1x van :)
Erdekes tuneteket produkal ez a terhesseg, nekem 12 hetig puffadas volt jellemzo, edeskes is a szamban minden etkezes utan. Aztan volt savam is par hetig, rokakoma, emelyges, szedules... Aztan elmult minden csak a faradtsag maradt meg.
De erdekes modon tegnap ota visszakaptam a reggeli rokakomat... Pedig semmit nem csinaltam maskepp es mais szenvedek miatta ...:(pedig 18 hetes vok :) dehat ez ilyen :)
Kivancsi vok miket fogsz meg tapasztalni :) biztos racsodalkozunk majd :)
Már csak azt kell eldöntenem, kihez menjek.
Niki gondolkozunk, hogy váltunk a kis tankóra. Én elégedett vagyok a hortival nagyon, de a kis Tankóról meg nagyon jókat mondanak. Te mit gondolsz?
Péntek délután 2 körül mennék. Még nem kértem időpontot, holnap fogok :)
Na, hát a pihenés az pont nincs meg :D De kárpótolom magam a délutáni szunyákkal :D
De annyira nem erőltetem meg magam. A porszívónk az mondjuk ilyen ipari nagy dög takarítógép, de van kereke, szóval vonszolom magam után, nem emelem meg :D Gondolom az állandó felmosástól meg csak nem lesz baja a gyereknek :D
Legalább edződik :D Azt mondták, hogy ilyenkor vagy mindent kell csinálni, vagy semmit sem :D
Tavaly Hetente mentünk és mi lett belőle.. Amig rosszul vagyok nincs baj :D engem már nem nyugtat meg ha van szívhang, az volt tavaly is.
Én is alig várom, hogy menjek de most így akarjuk apával mindketten. Szerencsére olyan hosszú hetem lesz, hogy nemis lenne időm se elmenni.
És 7 hetes, de a fejlettsége még csak 6 hetes a hosszabb ciklusom miatt.
Amúgy is a régi öregek azt mondták ha kétszer kimarad, akkor menj orvoshoz. Az ultrahang se tesz jót a bébikének. És nem tudom mi lett volna tavaly ha nem nem ultrahangozzak szegényt hetente. Szóval nem tudom megmagyarázni de így érezzük, hogy nem akarjuk túl korán. 30-31-én amúgy is szabin leszek, igy kézenfekvő is :)
Regi, Nálad nem volt véletlenül takarítási láz az elején? Én amúgy nem vagyok egy örökké takarító, hétvégén kipucolom a házat aztán egy hétig úgy van. Most viszont egyfolytában takaríthatnékom van... Minden nap porszívózok, és naponta többször felmosok... Ha látom, hogy poros a polc..hát tisztára kivagyok :D
Valahogy vissza kéne fognom magam :D
Skate,
Penteken lesz a nagy nap?:)
Jajj de izgulok ertetek! Minden rendben lesz! Hanyra mesz dokihoz?
Pihenj sokat es csinald ami jol esik! Ez a 9 honap errol szol!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?