A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
A vetélés utáni szövettanon nem az embrió genetikai állományát vizsgáűlják, az másról szól
Bízz erősen, s ha a férjeddel úgy döntöttetek, hogy csak 2 hét múlva mentek dokihoz, akkor belül érzitek, hogy ezzel a terhességgel nincs baj. Bízzatok a megérzéseitekben!!!
Dettó :D Nincs erőm a hülyeséghez :D
Inkább megyek és leeszem magam :D
Regi, szeri van :) Nekem bőven oszthatod a tanácsokat :)
En is fogadom a tanacsokat meghallgatlak benneteket kismamik.szüksegünk van ratok.nem hagyhattok itt.
.nekem nagy lelki segitseg es tamasz vagytok.es szerintem sokan egyetertenek velem.♡♡♡♡
Ha múlt héten éreztél ovut, az nem lett volna túl korán?
Ahogy számolgattam, mindkettő beleférhet, a múlt heti is és akár a 18.napi ovu is...
Kíváncsi vagyok mit mond a doki, lehet hogy tényleg a lombik borította meg a szervezeted ennyire...
Szerintem ne fogjátok vissza magatokat, azt hiszem a csapat nagy része (de én biztosan) örülünk a jótanácsoknak.
Nekem volt pl az a "vitám" a folsavról (kell-e pluszban), de megfogadtam, amit mondtatok és már csak kétnaponta szedem be a plusz vitaminokat. Lehet, hogy vki szerint egyáltalán nem kellene, meghallgattam és meghoztama saját döntésemet. Szerintem erről is szól a fórumozás, hogy tanácsokat/tippeket kérünk, kapunk, aztán mindenki eldönti meg és hogyan fogad meg belőle, hiszen (elvileg) felnőtt, értelmes emberek vagyunk, vagy mi.
Szóval, csak azt szeretném kihozni, hogy azért, mert vki túlérzékeny, még ne írjatok le mindenkit, mert igazán kár lenne ezért a közösségért...de én be is fejeztem ezt a témát, vhol mi magunk is gerjesztjük, hogy folyamatosan erről írkálunk...
dede, majd holnap felhívom a dokit, mindenképpen
ovus barnám még soha életemben nem volt, azt kizárnám, kb. egy hete éreztem ovut, de nem bizonyosodtam meg róla semmivel, csak fájt a hasam, együtt is voltunk, tán kétszer, asszem. ennek ellenére beágyazódási barnának sem gondolnám. bár az lenne!...
normál esetben amúgy 27-28 napos a ciklusom, a lombikos hónapban 35. napra jött meg.
Enis csak miattatok őstagok miatt jottem fel es szurkoltam es persze az ujak miatt!
De miota ilyen erzekeny lelket vannak es oldalakon keresztul csak a pocskondiazas megy, enis inkabb csendben maradok es a segito jotanacsaimat es tapasztalataimat inkabb megtartom magamnak!
most épp aggodalmaskodok, mert úgy néz ki, h másodszor is meg fog jönni a sikertelen lombik után. először a beültetés utáni 12. napon jött meg (ez volt február 26.), azt számoltam a ciklus 1. napjának, nyilván, és ma vagyok attól számolva a 18. napon, és elkezdtem barnázni. szóval összezavarodott a szervezetem. :(
amúgy jól vagyok, jakee, köszi az érdeklődést :-)
Hmmm.... Tisztelet és egymás érzéseinek tiszteletben tartása. Úgy olvassatok minden hozzászólást, mintha nektek írták volna személy szerint.... Senki nem akart mást bántani, hiszen azt is magának írta volna.... Ezen azert gondolkozzunk el...
Szeretet!!!
Hát nem csodálom...
De tudjátok mit? Nyugodtan cseszétek szét a fórumot, erre az agymenésre én sem vagyok kíváncsi..
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?