A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Skate akkor most mellbedobással jó vagy ;))))
A lényeg h babaás vagy :) Jól érzed magad?:) Hányinger? valami egyéb?:)
Én most magamon röhögök :D Olyan, mintha megműttettem volna a mellem :D Eddig 80 C volt :D Most nemtom mekkora lehet, D, E :D
Zsír..lenne, ha nem fájna rettentően :D
Jó reggelt:) Hogy vagytok? Mollykusz? Skate? Lau???:)
Fejlemények?:)
Velem minden oké, bár álmos vagyok nagyon, valahogy nem tudok kipihent állapotba kerülni :)
10 percenként nézem, hogy van-e fejlemény, mikor jelentkezik Lau :D
MolYkusz, Lau drukkolok! Meg persze a többieknek is!
Szörnyű 2 napon vagyok túl tiszta zombi vagyok!
Elvileg ma van ovu máskor annyira érzem bő folyás egyebek de most szinte semmi fura...
Ez szuper, Skate! Aludj, amikor csak tudsz! :)
Legjobb lenne minden kismamának fizetett szabadság a terhesség teljes idejére :D
De aranyos vagy, hogy ezt kikerested nekem, köszönöm szépen :) egy próbát megér! :)
Na szupi akkor 2 hét múlva érted is izgulhatunk :)
Ennyit találtam neked:
"A terhesség alatti puffadás ellen nem lehet sokat tenni, de tompíthatjuk a dolgot sok vízivással, kis ételadagokkal, lassú evéssel, és fokozatos súlynövekedéssel.A gyógyszerek mellett léteznek természetes puffadásgátlók is, például a zellerfélék családjába tartozó édeskömény. Fő hatóanyagai az édes ízű transzanetol és a kesernyés, kámforos ízű alfa-fenchon, emellett van benne sok kalcium, kálium, magnézium, foszfor, vas, mangán, cink, A és B komplex vitamin – írja a wikipedia.org. Az édeskömény felgyorsítja a szervezet anyagcseréjét: a legegyszerűbb, ha a gyógynövény-fűszerből szórunk minden ételünkre egy keveset, nem ad furcsa ízt, csak fokozza az ízek hatását. Készíthetünk belőle teát is, 1 teáskanálnyi mennyiséget 15 percig főzzünk 2 dl vízben, majd ízesítés nélkül fogyasszuk étkezés előtt 20-30 perccel – a mensturációs görcsöket is enyhíti."
Én jól vagyok, köszönöm, végre lassan a topik eredeti témájához is tudok szólni, túl vagyok az ovun :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?