A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia, köszönöm én jól vagyok és remélem Kisgombóc is :) tünetem nem sok van, fel vagyok fúvódva, néha ég a gyomrom ok nélkül. Dde más még semmi :)
És Te hogy vagy?
Én azért még mindig nagyon drukkolok neked :)
Gombocne draga ne is irj ilyen butasagokat.nem vagy hibas.hiszen tenyleg rosszul voltam...es tovabbra is van hanyinger...pisilek sokat es szurkalok...bal oldalt hasamalja.nincs mensi.hetfön megyek dokihoz ha addig nem jön meg mert 18eve sose kesett...csak olyan volt h elöbb jött meg.
Jo reggelt csajok.hat az a helyzet h vegülis jol vagyok...neha szurkalok ejszaka is.nemreg teszteltem es negativ.de tovabbra nincs mensi..meg mindig a pisivel tavozik 1-2csepp valami.csak tisztasagi van de nem folyik ra ki.szoval nem tudom mi van.es ugy erzem magam mint egy kis ürlenyecske.
Megjövök, csajok és mindenki sír meg elmegy meg abbahagyja, nemááár :(
Nekem végülis jól záródott a mai napom, egy csudakedves dokihoz sikerült időpontot kapnom estére, aki meguh-zott, legalább 20 percet voltam bent nála, az összes kérdésemre választ kaptam és a lényeg: elvileg tegnap vagy ma volt ovum :) most nagyon örülök :) minden rendben van odabent, megfelelő méh, petefészkek, nincs se ciszta, se semmi kóros és csak nyomjuk a szexet minél gyakrabban :D
a TSH-mat lehet, hogy egy kicsit lejjebb kell vinni (ezt észrevette egy nődoki, hurráá), de ezt majd 31-én a pajzsmirigy dokival megbeszélem.
jó, nyilván lehetnek még bajok, de legalább ezen túl vagyok, kipipálva a nőgyógyászos része a dolgoknak :)
Fel a fejjel, csajok, élvezzétek az életet, csináljátok, amitől jó kedvetek lesz és szeressétek egymást a párotokkal!
:) csúcsszuper! :) így kell ezt csinálni! :D
Szia! Remélem még olvasod. Nekem volt ilyen bajom. Ki lettem tenyésztve, kaptam rá gyógyszert és kvára nem használt :( És már teljesen kétségbe voltam esve. A hosszú hónapok után már a vizeletem szaga is megváltozott és akkor úgy döntöttem ennyi gyógyszer után talpmasszőr. Ő pedig azt javasolta, hogy mielőtt elmegyek megint nőgyógyászhoz és megint csak vizeletminta, tenyésztés stb... elkezdődik vegyek egy port és azt igyam. egy kúrát csináljak végig. Nekem ez rendbehozta. D Manose a neve. Herbáliában lehet venni vagy talán még gyógyszertárban is. Majdnem egy hónapos kúra.
Nahát ez jó!!!! Annyira nagyon drukkolok!!!!!
Drága Molykuszkám :( kicsit lelkifurdim van, mert én is hozzá járultam hogy ennyire beleélted magad és így nagyobb lett a csalódás :(
Sokszor azzal, hogy biztatjuk egymást csak jobban belelovaljuk a másikat a reménykedésbe :(
Nagyon sajnálom, bárcsak igazam lett volna :(
:))Ne aggódj, nem csak te éled bele magad a babatémába,itt sokan vagyunk akik hasonlóan gondolkodnak.
Kivánom neked hogy minél hamarabb babás legyél, addig is folyamatosan tartjuk itt a kapcsolatot, és egymást biztatjuk. Addig is sook sook kitartás:)
Fel a fejjel Niki :( Nekem is hányszor megfordult a fejemben, meg hányszor elhatároztam, hogy nem írogatok ide többet. De legalább itt támogatjuk egymást... kár lenne elmenned. Soha ne add fel, ne az akadályokat lásd, hanem, hogy hogy lehet átugrani azokat ;) Hamarosan jönni fog az a baba ;)
Nikol ne hagyj itt minket...hianyoznal...:-( ugylatszok ez egy ilyen nap...ma en is igy voltam reggel.
Dehogy is, nem vagy felelős:) Ez már őrlődött bennem. Már rég kínoz ez a pisis dolog is, és nekem egyből ez volt az első gondolatom, hogy endo miatt , de mindig elhesegettem, nem akartam vele foglalkozni, neked is ez volt az első gondolatod:D De ha nem az , valami akkor is van, mert az biztos hogy ez nem normális. Nem vetted el a kedvem:) De most így lesz jó nekem:)
Rossmanos :) az a legjobb! De az x-epil is jó.
Felelosnek erzem magam a kedved elveteleben. :(( Elhiszem ha unod mar a sorozatos muteteket,meg a sok xart.Viszont nem gyozom hangsulyozni,hogy egyaltalan nem biztos,hogy ujra az endo jott elo!En csak tippeltem,ne hagyd hogy elvegyem a kedved!NINCS ENDOOOOOD!!! :)
Na én most úgy érzem elértem arra a pontra, hogy kiszállok egy időre. Mérges és dühös vagyok. Persze nem rátok, hanem a világra. Olvaslek Titeket továbbra is, meg majd megírom hogy megjött e vagy nem, meg ha esetleg v.mi történik velem.De most ógy érzem elegem van mindenből. Puszi, ölelés és hajrá mindenkinek!
Tenyleg nem azt mondom hogy most ez van neked.Egyaltalan nem biztos!!Viszont endos ugyben Bokcihoz fordulj.En benne vagyok az endometriozis topicban itt a hoxan,es nagyon sok lany mar sok mutet utan jutott el Bokorhoz ahol veeegre jol alakultak a dolgok.En ebbol kifolyolag irom azt,hogy Bokornal alabb endo ugyben nem szabad adni.Nekem is szupi nogyogyom van akinel szivesen szulnek,de endo ugyben en csak Bokorhoz vagy Fulophoz mennek(Fulop mutott engem),ezek a dokik kisujjbol kivagjak az endo temat.De meg neha uh-n ok sem latnak mindent,annyira egy genyo betegseg ez.Nekem is pl mutet elott a holyagalapomat eppnek velte,mutet kozben derult ki,hogy mar azt is kezdte behuzni a mehem,bar arrol meg lefejtheto volt.Szoval uh-rol ennyit. :(
En is.. kicsit megnyugodtam...remelem igy is marad...es reggel mar csak egy ketcsikos pozi teszt lesz a meglepi es nem mas. most mar parom is hazaert...jo h itt van velem.kicsit szomoru lett h nem tudunk szeretkeznk...de majd valahogy karpotolom. :-) jahjah tejfölös krumplifözit es gombas csirkemelles pörit hozza.:-)
Molly de jó h nincs mensid!!!!! Tiszta szívből örülök neki!!!!!
Mi jót föztél?
Én épp haza jöttem melóbol mert olyan hányingerem van fel vok puffadva... De már reggel is igy volt csak nem ennyire... :)
De se terhes se peteeres nincs most neztem meg, bár lehet h reggeli vizeletből kellene...
Igen regi jol emlekszel.miota probalkozunk oktober ota felborult a mensim...elöbb jött meg sokszor 23 napra es hamar vege lett...de nem voltak ilyen fajdalmaim es nem voltam ilyen furin....mar megtudom azert kűlönböztetni.most meg kesik...amit eddig nem...es nem voltam stresszes...semmi.es februarban voltam rakszüresen.
Doki megvizsgalt minden ok volt.jövöheten kell visszamennem eredmenyert.
Molly baba jol van.kicsit elfarat mert csinalt egy kis kajcsit.ugyh most pihen.:-) nincs mensi.
Háá hhááá ezt nekem mondod:D Elegem van már az endóból, már két műtétem volt miatta, és nem akarok többet.Ha nem lesz semmi a vizeletes papíromon akkor addig nem hagyom a dokimat, míg v.mit nem csinál!!!! elegem vann.....de már tényleg a folytonos vizsgálások, műtétek, vérvételek, uh-k, controll, ir, pm al. , meg a többi faszságból.....most meg ez a pisilés,,,de v.mit kell tennem mert ez már tényleg durva amennyit pisilek :(
Nagyon sok doki uh-n eszre sem veszi.Persze most tenyleg nem azt mondom hogy neked ez van.Csak en mar minden hasonlo tunetnel az endora gondolok(sajnos melyen bevesodott a tudatomba,en ezert vahyok ennyire elovigyazatos).Ha semmit nem talalnak azok a dokik akihez most jarsz,akkor tenyleg erdemes Bokorhoz elmenni.Endo temaban nala nem szabad alabb adni.
Irany dr Bokor Attila!Az egyik legjobb ebben a temaban.O nogyogyasz,ha szuksegesnek veli akkor elkuld holyagtukrozesre.Mielobb tessen lepni az ugy erdekeben,mert az endometriozis miatt akadalyokba utkozhet am a golya is...
Ha ott is lenne endo, már nem ászre vették volna?Ennyi uh meg műtétek után?
További ajánlott fórumok: