Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig fórum

A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)

149821. jakee84 (válaszként erre: 149807. - E-dit22)
2015. márc. 15. 17:24
Nyugi, nem csináltál semmi rosszat, ne érezd magad rosszul. Mi is voltunk újak, én mostanában nem is igen tudok jönni, igyekszem olvasni, de attól még fontosak, akik itt vannak. Örülünk neked is, ne menj sehova, itt jó helyen vagy (általában azért nem paprikás a hangulat) :-)
149820. skatebabe (válaszként erre: 149773. - Gombócné)
2015. márc. 15. 17:23

Most legszívesebben írnék erre valamit, de inkább nem, mert megint megsértődnél.

Egy kicsit elgondolkozhatnál néha....

149819. mandella
2015. márc. 15. 17:17
már nem szeretek erre a fórumra jönni :(
149818. Molykusz (válaszként erre: 149817. - Ageeca)
2015. márc. 15. 17:16
Igen igen pihenek...fekszem...de mar kezd sokk lenni...de total faradtnak erzem magam.te hogy vagy?
149817. Ageeca (válaszként erre: 149816. - Molykusz)
2015. márc. 15. 17:14
Mizu pihengetsz? ?? :)
149816. Molykusz
2015. márc. 15. 17:13
Jajj lanyok lanyok...ez igynem jooo.nyugi....
149815. krisztynna (válaszként erre: 149811. - Gombócné)
2015. márc. 15. 17:09

Dehogy,nem kell "befognod" :D Csak inkabb tobbszor olvassuk el a masik hozzaszolasat,ne hirtelen felindultsagbol.Erre irom azt,hogy nem biztos hogy kismamak bekitgetesehez van kedve az ittlevoknek.Jol esne inkabn forditva,hiszen mi vagyunk azok akiknek még nem sikerult... :'(

Alapvetoen nehez az irasbeli kommunikacio,nincs benne hanglejtes,ezert nem tudhatjuk hogy a masik pontosan hogy gondolta azt amit irt. :)Eszmeket cserelunk,neha ugy latszik kicsit hevesebben. :D

149814. Regii (válaszként erre: 149811. - Gombócné)
2015. márc. 15. 17:07
Erdekes h te minden joszandeku hsz-ra igy reagalsz es rontod a kozosseg hangulatat! Ne haragudj h leirtam amit gondolok, sztem itt senki nem rossz szandekbol ir barmit is hanem h segitsen! Te meg mar multkor is besertodtel vmin es tobb oldalon keresztul puffogtal! Itt egyik lany se reagal igy semmilyen segitsegre csak te! Ha ennyire felhuzod magad mindenen, inkabb tenyleg ne forumozz a babad miatt se! Sajnalom h te mindenkibe a rosszat latod! Ezen el kene gondolkozni!
149813. Ageeca (válaszként erre: 149807. - E-dit22)
2015. márc. 15. 16:52

Edit nyugodj meg. Én is előtte állok még. Próbálok én is hozzásszólni 1-2 témához, de igazad van ,nehéz így baba nélkül. De majd hamarosan eljön a mi időnk is ;)

Baaaar úgy néz ki lányok, Jovohet szerdától lesz munkám, így biztos nem lesz project egy jó pár hónapig, vagy tényleg bejon a párom terve hogy 1-2 évet várunk :(

Na de minden okkal történik és mindennek utat kell engedni :)

Ne értsétek félre, imádok ott dolgozni, csak most a baba van tervben de így elnapoljuk :)

149812. Gombócné (válaszként erre: 149811. - Gombócné)
2015. márc. 15. 16:49
Jutalomból = izgalomból :D Bocsi, hülye telefon atirkalja amit írok :D
149811. Gombócné (válaszként erre: 149801. - Krisztynna)
2015. márc. 15. 16:44
Jaj ezt a hsz-t végig se olvastam ezek szerint, a végét nem láttam. Igen igazad van, kismamaként semmi keresnivalom nincs ebben a topicban. Megmondom őszintén Niki, Molykusz es Lau,miatti jutalomból jártam fel ide, meg persze más tesztelők miatt is. De jogos, befogom a pofám.
149810. E-dit22 (válaszként erre: 149809. - Gombócné)
2015. márc. 15. 16:41
Legalább megtudtam, hogy vannak érzéseim és hormonjaim, mert jól elbőgtem magam :D
149809. Gombócné (válaszként erre: 149807. - E-dit22)
2015. márc. 15. 16:38

Nézd, tudom, hogy neked írtam, de igazából nem neked szántam, ne haragudj. Nem akartalak megbántani!

Sajnos mire neked válaszoltam már nagyon ideges voltam, ezért csattant rajtad! Tényleg sajnálom!

149808. Gombócné (válaszként erre: 149801. - Krisztynna)
2015. márc. 15. 16:35

Az a vicces az egészben, hogy én nem Edit hsz-ein gurultam be, csak nem akartam vitát azért nem írtam hogy kién. Jó lehet Edit részére a válaszaimat eltuloztam de addigra már remegtem az idegtől. Sajnálom nem akartam én sem megbántani.

De ha visszaolvasol volt vki aki ezt az egészet kiváltotta bennem, aki semmit nem tud rólam, de azt már nagyon tudja hogy már rég progi pótlót kellene szednem. És tényleg szó szerint semmit, mert szerintem még sose beszélgettünk!!

Ettől még azt sem mondom, hogy rossz szándékkal írta amit irt, csak ez igy túl sok volt. Nem vagyok rossz ember és nincs nálam senki aki jobban szeretné ezt a babát! És tudom, hogy mivel ártok neki, és azzal nem, hogy később megyek dokihoz mint a 6. hét. De ettől függetlenül el fogok menni csütörtökön, hogy mindent megtegyek érte. De akkor se gondolom, hogy ez a baba érdeke, ez csak a szülő érdeke. Mert persze ha baj lenne akkor azt tudnám, ha olyan baj amin orvos segíthet

149807. E-dit22
2015. márc. 15. 16:31
Tudjátok elég szar érzés. Elhiszem én, hogy ti már hónapok óta össze vagytok szokva, én csak most jöttem 2 hete, én vagyok itt az idegen, aki mindenbe beleüti az orrát. Ha csak magamról és a tüneteimről írok, akkor önző vagyok. Ha másoknak próbálok tanácsot adni és bíztatni őket, akkor mit szólok bele... ráadásul már többen vagytok pozitív teszt után, mint mi, akik előtte vagyunk. Nem könnyű nekem sem.
149806. Molykusz (válaszként erre: 149804. - Mimike001)
2015. márc. 15. 16:30
Persze irok meg mindig.mar nem birok feküdni kijöttem a levegöre hatha jobb lesz de nagyon szur az alhasam.persze elviselhetö...de rossz erzes.közben hallgatom a szomszed kislany ikreket h enekelnek.tök cukik.:-)legalabb jo kedvre deritenek.:-)
149805. monita11 (válaszként erre: 149782. - Gombócné)
2015. márc. 15. 16:29

Sajnálom ami veled történt tavaly:(de szerintem is jobb minél hamarabb elmenni orvoshoz.

Én is most már belátom, mert januárban volt 6.hetes terhességem,ami spontán vetéléssel végződőtt.:(

Én úgy megijedtem, mert elkezdtem vérezni, és elég erősen. És nekem a kórházban nem adtak semmi gyógyszert.:(

A szövettan nekem sem mutatott semmit.Csak petezsák volt, és semmi más,sajnos.

Ha legközelebb összejön akkor biztos jobban odafigyelek én is, gyógyszerek stb...

Vigyázz magatokra, és boldog babavárást kivánok!:)

149804. mimike001 (válaszként erre: 149800. - Molykusz)
2015. márc. 15. 16:14
Szorittok neked holnapra! Majd irj mindenkepp! :-*
149803. krisztynna (válaszként erre: 149797. - Monita11)
2015. márc. 15. 16:13
Nagyon koszonom Monita! ♡
149802. krisztynna
2015. márc. 15. 16:12

Nah,szuper,oldodik mar a hangulat,erre most kuldom el a hozzaszolasomat...Yeah Krisztike ugyes vagy...Sorry,csak most olvastam vissza es most reagaltam.

No Gombocne,ne is reagalj Ram,latom hogy mar csaillapodnak a kedelyek.Marcsak Ediiii gyere vissza!!!

149801. krisztynna
2015. márc. 15. 16:07

Gombócné,idéznék Neked Edi22 hozzaszolasabol: "ajj, de jó! Én azt vallom, hogy a pozi teszt után minél hamarabb menjünk, hogy egyáltalán jó helyen tapadt-e meg! Megy a drukk! :)"

Ő ezt vallja,es pont.Ebbol hogy a csudiba tudsz elkezdeni ugy kombinalni,hogy ezt tuti ugy ertette,hogy ezzel Teged tart felelotlennek?Elhiszem hogy tombolnak a hormonjaid,de banyek azert ne bantsunk mar meg masokat es akkor sok-sok hozzaszolason ketesztul sertodottet jatszunk.Miert?Te nem akarsz hamarabb elmenni dokihoz pont.Ez egy forum,sargatestszarokrol feljott a tema azok szamara akik barnaznak mikozben babat varnak.Te is babat varsz de nem barnazol akkor megis mit hecceled fel sajat magad es allsz bele mas hozzaszolasaba?Tudod,hogy nem bantani akarlak,de most Edit is szeretnem megvedeni,ugyanis egy babara vagyo topicban igen rohadt nehez erzes amikor egy mar kismama all neki velunk vitatkozni.Hidd el,nem erre vagyunk. :(

PEACE! ♡

149800. Molykusz (válaszként erre: 149799. - Mimike001)
2015. márc. 15. 16:06
Inkabb tesztelj szerintem.en is teszteltem es tesztelnek holnap reggel is...de nincs mar itthon teszt...igy marad holnap reggel a doki.:-)
149799. mimike001 (válaszként erre: 149772. - Molykusz)
2015. márc. 15. 16:00
Meg mindig semmi extra; csak a papiron rózsaszínes barnás.... Hat nem ertem miert jatszik ez a honap velunk... Ha igy marad talán holnap tesztelek... Bar nemtom van e értelme...
149798. Gombócné (válaszként erre: 149794. - Molykusz)
2015. márc. 15. 15:54

Jó csak itt többen nekem estek, hogy miért csak akkor? Jó nem nekem estek, de már ez is kicsit rosszul érintett, hogy miért kell magyarázkodnom? De ezt tényleg tulreagaltam, értem én hogy ebben nem volt rossz szándék. Le is írtam, de ezután aztán kaptam mindent hogy ezzel mennyit ártok.

és Elmegyek, csüt el fogok menni.

de tovabbra is meg vagyok róla győződve, hogy azzal, ha a 8. Hét előtt megyünk az csak a saját erdekunk, hogy mi megnyugodjunk, nem a bébike érdeke.

én rengeteg szakoldalt elolvastam ami alapján ez a véleményem alakult ki.

149797. monita11 (válaszként erre: 149734. - Krisztynna)
2015. márc. 15. 15:54

Cia Krisztynna!

Megkukkantottam amit leirtál a blogban, nagyon sok erőt és kitartást kivánok.

Nagy küzdelem amin keresztül mentél, de hamarosan sikerülni fog a baba is. Fontos szerintem h legyünk kitartóak:)puszika

149796. Gombócné (válaszként erre: 149793. - Adrissz83)
2015. márc. 15. 15:46

Köszönöm és a neten a szakoldalak is ezt írják, plussz nagyanyáink is mind igy mentek dokihoz. Akkor nem is tudom voltak e tesztek, szerintem nem, és mégis sokkal kevesebb elhalt terhesség volt abban az időben.

köszönöm hogy ezt leírtad, legalább van vki aki megért és nem hitetlenkedve sulykolja milyen felelőtlen vagyok :/

149795. Regii (válaszként erre: 149787. - Gombócné)
2015. márc. 15. 15:30

Nyugodj meg! Mindenki azert irta h menj el h ne legyen semmi bajod, nem cseszegetesbol! De ha nem azis a te dontesed, szived joga eldonteni h mikor mesz! Csak az volt a furi h itt tobb az olyan babas csajszi aki biztosra megy es 7.ik hetig elmegy a dokihoz! Akinel meg volt gond, meg korabban!

Biztos neked is jobb ha tudod h mindent megtettel a babaert!

Nyugalom!

Ne veszekedjetek lanyok, semmi ertelme!

149794. Molykusz
2015. márc. 15. 15:30

Tenyleg igaza van jakeenak...a hormonok nagyon jatszanak csajok...minden heten valaki összekap itt...dehat nök vagyunk...en nem is csodalkozom.nem szabad bögni...az h itt tanacsokat adunk azt meg lehet fogadni de nem muszaj.

Mindenki saja maga dönt...hiszen nem vagyunk egyformak...ahogy a terhessegek sem.szoval csak pozitival...föleg akinek mar tuti pozitiv...latjatok en nem tudom mi van velem..es megis pozi vagyok.:-) muszaj...csak igy lehet..erösnek kell lenni.

149793. Adrissz83
2015. márc. 15. 15:28

Sziasztok Lányok!

Jaj ne veszekedjetek!! :( Nem is tudtam végig olvasni az egészet. Nekem azt mondta a talpmasszőröm - egészségügyis dolgozó egyébként, nem sarlatán - hogy a pozi teszttől számított 3-4 hét múlva menjek először nőgyógyászhoz, mert hogy a legelsőnél azonnal mentem és előfordulhat, hogy az, hogy többször megvizsgáltak a barnázást követően is jól megnyomkodtak meg hüvelyi ultrahangoztak, nem tett jót és az is vezethetett a vetéléshez. Én a következő ilyen esetnél nagyon sokat fogok pihenni és csak akkor megyek orvoshoz ha vérzek. Ha újra előfordul akkor gondolom hogy progi hiány az oka, de az orvos majd megvizsgál. Mindenesetre azt mondták nekem, hogy annyira sérülékeny az a pici kis cseppnyi babakezdemény, hogy nem jó egyből vizsgálatra menni. Arról nem is beszélve, hogy amikor a tesztet követő héten elmentem dokihoz azt mondta, hogy látja hogy jó helyen van a baba, épp beágyazódik de még se szívhang se semmi nem volt. Három hét múlva kellett volna visszamennem, akkor már jóval biztosabb lett volna a bébi, de köv. héten elvetéltem. Ha egy baba elmegy, annak oka van. A természetet nem tudjuk irányítani. Akik pozit tesztelnek azok nagyon vigyázzanak magukra. De itt vki írta, hogy ahol baj van, azt az anya érzi. Én éreztem. Nem tudtam felhőtlenül örülni. Engedjétek el a félelmeket. Ne fessük az ördögöt a falra. Most az a fontos hogy babásak legyünk, akik még nem csatlakoztunk a babások klubjába :)

149792. Regii (válaszként erre: 149762. - Gombócné)
2015. márc. 15. 15:25

En ugy tudom h akinel vmi gond volt a babaval ott segitik a beagyazodast utroval. Ki tudja miert nem volt eletkepes... Lehet nem sikerult rendesen beagyazodni. Es elvileg attol nem lesz baja, meg ha feleslegesen szeded akkor sem.

De okosat ugyis a doki tud mondani.

Nekem ket ismerosom is kapott masodik babonal. Egyik elhalt masik vetelt.

Nyugtasd meg magad sztem es menj el! Ha a doki szajabol hallod az a legmegnyugtatobb! Ne idegeskedj!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook