A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nah haliho csajok.en is mindjart bögők.ez a vizsgalat.elöször tők bunko volt a doki mert megvizsgalt kezzel es kicsit vereztem..azt mondja ez mensi öltözzek fel...mondom magamba fasza.de mondtam neki h reggel ota van betet es nem volt semmi.növerke rendes volt nagyon.latta h kivagyok.felőltözten aztan mondta a doki h menjek vele...meg uh-zott de hasit.nah ez erdekes volt.hiszen elvileg csak 12het utan es tele holyaggal lehet azt olvastam.neztem a fejet eleg furi volt...tatott szajjal nezte a monitort...en meg csak mondtam h fajok mar egy honapja..es sokat pisilek.ezert aggodom.terhesseger nem latott.azt mondta reggel csinaljak egy tesztet es irany ver vizelet...beutalot adott es delutan holnap menjek vissza az eredmennyel.amugy egy full neger doki.tiszta ijesztö volt...ugyh holnapra kiderül h van e bajom..jah es azt mondta h nagyon hatrahajlo a mehem...mondom ez mit jelent.vegülis semmit azt mondta.nah szerintetek???szep mi?mondtam en h ürleny vagyok
bocsi h itt irtam es nem maganba ahogy sok embernek megigertem..de ezt ugy erzem mindenki elolvassa.jah es azt mondta h lehet h ott volt a baba...de hiszen akkor tavozott volna darabosan...nem?vagy ez tenyleg lehet beagyazodas?vagy tenyleg mensi?ez olyan rossz...most is leültem egy padra nektek irni es pityergek.
Köszönöm, mindent nagyon köszönök!!!!
Molykusz, mondd mar mi az van????
Boldog Szülinapot az ünnepeltnek!
NAGYON SZEPEN KOSZONOM LANYOK A JOKIVANSAGOKAT! :) :) :) :) :)
Igen fincsi fejfajasom van(sztem a pm gyogyszertol,kb most szedem 3 hete,talan most kezd el doooogozni),borzaszto ez egy olyan embernek aki egyaltalan nem fejfajos...
Molykusz,nagyon drukkolok hogy minden okes legyen a dokinal.
Drukkolunk Erted! Mindent nezzen meg a doki, addig ki se gyere tole :) legyel ramenos!
Krisztyna Boldog szulinapot 🎁🍸
Drukk és nyugalom! :)
Én is a teszt labor előtt ülök :D
Lányok én ma vagyok a 18. napomon és még nem ugrott meg a hőm, remélem csak a kései pé miatt :)
Tegnap azért rádolgoztunk a jó kis nyákra ..
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?