A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Bocsanat
nem voltal benne abba amit talaltam.:-(bocsesz.
Laaanyok,tuneteket szeretnek hallaniiiii! :)
Mi ez a csend?Tunetek,tunetek,tunetek....
zsuzska982: márc.17
Timilight: márc. 19.
krisztynna: márc.20.
t..nikolett: márc. 21
EsztyMorgan: márc. 22.
mandella: márc. 25
Adrissz83: márc 27.
bai90: márc 28.
micike: márc 30.
jakee84: márc. 31
Látom lányok alakul már a hangulat...:)
Hát most nekem is jól esen egy kis izomlazító alkohol, olyan alhasi görcsölgetésem van, mensis görcs ehhez képest kutyafasza. Néha átmegy petefészek szurkába. Remélem nő a giga mega petém :)
Akik nem varjak.remelem nem hagytam ki senkit se!:-)
mimike001: márc.15.
zsuzska982: márc.17
Timilight: márc. 19.
krisztynna: márc.20.
t..nikolett: márc. 21
EsztyMorgan: márc. 22.
mandella: márc. 25
bai90: márc 28.
micike: márc 30.
jakee84: márc. 31
A sok keményedésre konyakot is szoktak javasolni, persze nem egy üveggel :)
Szóval még azis lehet h koccinthatsz majd a szülőszobán a két fájás között :)))
Komolyan mondom sorozatfelvetelt fog9k csinalni a csecseimrol :D
Annyira unom,hogy minden nap eszreveszek vmi mast...aztan belegondolok,hogy "lehet ez mar tegnap is ott volt,csak nem emlexem?" Ismeros szitu lanyok,vag csak en vagyok ilyen idiot?
Nem mondassz hülyeséget az alkohollal, igaz nem szájon át, de erős görcsökre,v koraszülés gátlására alkoholos infuziot adnak a kismamáknak.
:)
Engem a nagymutetem elott megkatetereztek(kaptam gerinckanult is,hogy ebredes utan az epiduralist adagoljak),hat nekem mi volt a legrosszabb?A kateter.Pfuuu,annyira varatlanul ert.Hjajj.Mik vannak szulesnel...Kar hogy olyankor nem alkalmazhatnak vmi mosolyfakasztot...mittomen..
palinkat leguritanek vagy 3at,accicem konnyebben menne minden."Hukk...Bocs,idenyomtam a reggelimet kedves,há'megesik ez.Na hun van má' az a gyerek,nyomjak má'?Hukk.Hukk.
Igen, pont ma beszéltem át a bnőmmel ezt a szülés témát, háááát én jobb ha nem tdom a részleteket :)))
Lényeg, h jobb ha ezeket a dolgokat, nem egy vadidegen lát el, bár nem tudom h olyankor mennyire szégyellős az ember lánya, v foglalkozik ilyen dolgokkal :) Lehet pont lesz.... majd ezt a felét :)
Hüvelyi szülésnél ha van pisi, nincs katéter. Ha nincs akkor nem menekülünk.
Csaszárnál ugy tudom mindig van.
De irhattam volna beöntést vagy ágytálazást :)
Mármint a gondos szülésznői teendők közé :)
:D
Azért a szülés elég ciki :D Mármint nem a végkifejlet, az természetesen nagy lávolás <3, de a közbeni történések...:D Jobb nem belegondolni :D
Na de jo !
Igen, már énis azt vallom, h fontosabb a szülésznő. Ő végig bent van a kismamával, vérnyomást mér, szivhangot figyel, katétert helyez be,intézi a nem oda illő dolgokat... (khm) és minden olyan dolgot, amit jobb ha nem egy vadidegen csinál. Mig a doki lehet h 2x néz csak be egész szülés alatt... és ő aratja le a babért, közbe valoban a több érdem, a szülésznőé.
Nálam még nem jött el az a bizonyos szakasz, a párom legnagyobb bánatára :D
Nem tudom lesz e ilyen egyáltalán :D
A szülésznőm már nekem is megvan :D Elég régről ismerem és Őt szeretik a legjobban a kórházban. Szóval egy dolog már legalább ki van pipálva :D
Egyébként azt mondják, hogy sokkal nagyobb szerepe van a szülésznőnek.... én szinte többször hallottam ismerősöktől azt, hogy hiába volt fogadott orvos...vagy nem volt elérhető, vagy nem ment be, vagy ha be is ment, akkor meg alig csinált valamit..meg szenvedtették a kismamákat. Az egyik ismerősömet szenvedtette a dokija vagy 18 órán keresztül, mire hajlandó volt császározni...majdnem belehalt a gyerek.
sztem óvatosan együtt lehettek, szép romantikusan, minden durvulástol mentesen :)
terhesség egészében meg szabad a szex ha nincs ami az ellenkezőjét indokolná.
2 vetélés után az első 12hétben nem engedik.
meg sztem 1 után is óvatosabb az ember...
igen a 12 hetes genetikait leírtam, az mindenképp fizetős. és nagyon fontos. a 19 hetes az támogatott (énse megyek fizetősre, ha már egyszer fizetem a TB-t s jo UH van a korházban, meg azt jo dokik csinálják)ezt megcsináltatom ingyen :)
és nekünk most ugy néz ki lesz szülésznőm is, aki bejön majd az összes korházi uh-kra meg nst-kre. Nekem ez megnyugtató lesz, mivel ismerem a csajt, régen bnők is voltunk, szóval még egy nyugtató pont.:)
Mi simán :) Most is szexelünk :D Bár nem olyan sűrűn, mert valahogy nem sok kedvem van :( Remélem ez fog változni :D (annyit hallottam, hogy a terhes nők sokkal kívánósabbak, hogy már alig várom azt a szakaszt :D :D :D )
Jó azért csak lazán :D Nem keni el a szám, mint Kukori a műmenyétnek :D
Öhmmm.kenyes tema.(van itt egyaltalan olyan? :D)
Szoval...szex...Megvolt a peteeresunk,meg az is lehet sikerult a fogantatas de meg menzesz elott vagyunk ezert ezt nem tudhatjuk.Egyutt vagytok a parotokkal?En karantenban tartom magam :D
Ez mostmár tuti űrlény kategóra :))
Na mindegy jöhetnek a kétpetéjű ikrek is :D
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?