A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Még egyszer nagyon köszönöm Mindenkinek, és nagyon-nagyon szorítok, hogy más is úgy örülhessen, mint én! (Bár most jön a neheze a doki szerint, hogy ne éljem bele magam, mert ilyenkor még sokszor felszívódnak :/ )
Mivel ez a topik a tünetekről is szól, gondoltam leírom az enyéimet, hátha valakit az nyugtat meg:)
Bár lombikos, tehát nálunk a gyógyszerek simán produkálják a tüneteket, de hátha...
1. beültinél: hidegrázás, két takaróval alvás, borzalmas hányinger, 2 napig migrén és főzelék-főzelék hátán joghurttal:D Eredmény: nincs baba.Egy hétig erős hasszurka, meg petefészek, aztán megszűnt. Cici megnagyobbodása és érzékenysége. Közepes folyás. Székrekedés. Szédülés, elájulás.
2. beülti: szinte semmi tünet. írd és mondd, semmi. Nincs baba. Bő folyás.
3. beülti: hasszurka, petefészek szurka, de egy hét után abbamaradt, majd 2 nap múlva jön a mindjárt megjön érzés és időnként belenyilall a méhembe, hüvelyembe kisugároz. Na, gondoltam már meg akarna jönni... Tegnap volt hányingerem először, de azt hittem a dühtől meg magamtól. 2 nap sírás. Cici érzékeny és nagyon bebarnult mellbimbó és udvar. Folyás mérsékelt. Széklet eleinte szorulás, aztán hasmenés, most meg mittudomén állapot:D Enyhe szédülés.
Van baba:)
Nem egy dokihoz jársz? Most én is dilemmázok. Időpontot kéne kérnem péntekre. De most nem tudom, hogy eleve sztk-s dokihoz menjek pénteken, vagy menjek el a saját nőgyógyászomhoz szerdán? (hétfőn-szerdán rendel csak itt ebben a városban)
Mert az sztk-s lehet tök bunkó lesz...a magán dokim az aranyos..de még ha meg is állapítja a terhességet, egyrészt nem vállal szüléseket, másrészt nincs kedvem minden egyes vizsgálatért kemény 10ezreket fizetni...inkább gyűjtöm és a babának veszek belőle dolgokat, úgyhogy mindenképp keresnem kell sztk-s orovost...
Moly, nagyon drukkolok!!! Én hiszem, hogy baba van ott! Holnapig még légy türelemmel, tudom, nem könnyű, próbáld magad lefoglalni valamivel. És az asszisztens nagyon rendes volt, így legalább lesz laborod és abból minden kiderül! Pihenj, ha tudsz!
Vér, vér, az igaz, de nem mindegy, hogy mennyi. A normál mensi azért nem pár csepp vér.
Nem megyek :) csak hirtelen felindultam.
Sajnos a topik címéhez továbbra sem tudok hozzászólni: 4. dpo: semmi tünet. Elvileg most vándorol a megtermékenyített petesejt... (tiszta hülye vagyok mindig elképzelem épp mi történik odabent :D)
már nagyon várom ebben a hónapban milyen új tüneteket produkál a szervezetem (volt már minden az elmúlt hónapokban, mindig más, ami eddig soha: émelygés, nemkívánok enni semmit, mellduzzanat, mellfájdalom, tompa hasi fájdalom napokig, hüvelybe nyilalás, szurkálások), sajna mégis megjött időben mindig, eddig nulla db. pozitív teszt.
Köszönöm, aranyosak vagytok! :)
Igazán jól esik, így ismeretlenül is :)
Te hány éves vagy, ha szabad kérdeznem?
Most ez egy új munkahely? Amiatt nem lesz baba vagy nem értem.
Nálam ez egyértelmű: most a baba jön. Évek óta ezen a helyen dolgozom, biztos munkahely, kicsit unom is már :) úgyhogy pont jókor találtuk ki a babaprojectet, jöhet minél hamarabb.
Hasi UH-n jóhogy nem lát semmit...
Csináld meg azt a tesztet hátha okosabb leszel..
Kriszti nagyon boldog szülinapot! ::)
Babaett neked meg hatalmas gratula!!!! :):):):)
sziasztok, végre beindult a rendes menzim...komolyan megkönnyebbültem....sokkal jobb mint tegnap mikor nem tudtam eldönteni h ez most menzi vagy se.... :)
Molykusz kitartás! Holnpra minden kiderül, volt értelme dokihoz menni...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?