A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Az lenne mèg a kèrdèsem ,hogy jövöhèten reggel 8:00 ra kell mennem a laborba ès 12:00 vissza ultrhangra.Mennyi annak az esèlye hogy mondjuk vèrvètel utàn megcsinàlnàk az ultrahangot is ?
Vagy mindenkèpp betartjàk az adott idôt ès 2* kell menni aznap
Sziasztok
Öt napig kell 2*1 szem Clostit szednem aztàn vissza kell mennem ultrahangra.Az lenne a kèrdèsem hogy utànna mi a köv. lèpès adnak esetleg olyan tüszôrepesztö szurit?
Azt ott adjàk be vagy azt mi itthon adjuk be?
Köszönöm a vàlaszt :)
Sziasztok!
Lenne még két kérdésem. Ha eljutunk a beültetésig, akkor mindketten bent lehetünk, mikor visszakapjuk őket és itt is mutatnak képet az embriókról beültetés előtt?
Köszi!
Szia!
Örülök, hogy sikerült, csak pozitívan, minden rendben lesz! 😊🤞
Sziasztok!
Tudtok segíteni abban, hogy a klinikánál van valami parkoló, amit lehet használni? Eddig mindig gyalog voltam, most muszáj kocsival mennem.
Köszönöm!
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha lesz pénteken (remélem, hogy lesz) leszívás és aznap táppénzen szeretnék lenni, akkor adnak a SOTE-n arra a napra papírt, vagy mindenképp el kell menni a háziorvoshoz ezért?
Nagyon köszi!
Igen gondolom, hogy hogy izgulhatsz de csak arra gondolj hogy rendben lesztek 😉
Amúgy kell szedned valamit amit a prof javasolt? Progeszteron?
Mi most várunk😅decemberben fogamzásgátlót szedtem hogy eltoljuk a ciklust mert pont dec. utolsó napjaiban jött volna meg az intézet pedig 2.-án nyitott, így hogy ne bukjunk egy ciklust pénteken vettem be az utolsó szemet most pedig márbaromira várom, hogy megjöjjön és tudjuk kezdeni a stimut.
Jelentkezz majd! Vigyázz magatokra😘
Köszönöm hogy válaszoltál 😊 közben a prof tanácsára újra kezdünk mindent elölről.... 2 babónk van csak lefagyasztva, azt mondta hogy nem biztos hogy jo ötlet ha abba a 2ben bízunk. Úgyhogy ők maradnak a fagyóba, és bìzunk benne hogy sikerül megint több petesejtet megtermékenyíteni.
Szombaton kezdem a gonapeptylt
Koszonom🙂
Igen meg en sem merek orulni teljesen neki minden hetfon gyomorgorccsel megyek hozza hogy biztosan minden rendben legyen😅 de amint biztos a dolog ugyis jelentkezem. Ti hol tartotok most?
Uhhh de jó😍🤞Nagyon örülök, halkan gratulálok, tudom meg kell várni a 12.hetet, de reméljük minden rendben lesz.
😘😊
Szia
Ma voltam a profnal 7 hetes es 4 napos vagyok🙂
Masfel centis jelenleg a baba.😍 Azt mondta jol halad minden de a 12.hetig nem bizhatjuk el magunkaz
Én tavasszal voltam, akkor úgy volt, hogy előtte való nap éjfél után már nem lehet enni, max pár korty víz mehet. Reggel bementünk a megbeszélt időpontra, oda a pavilonban, ott volt/van a muto. Behivnak a mutobe, közben meg apát az embriológiára. Neki mintát kell adnia. Én bementem, kaptam hálóinget, meg fejre ilyen hajsapkaszerűt, le kell ott teljesen vetkőzni egy kis paraván mögött, zokni maradhatott csak, hálóing fel. Aztán felfekszel a mutoasztalra, szét a lábakat, de egyből be is takarnak, így nem gáz 😉 Az altatóorvos betesz egy kanült, azt a szúrást érzed, de nekem nem volt egyszer sem vész. Vesznek vért, én azt észre sem vettem, és bekotik az infúziót. Ha megjon a doki, aki csinálja a leszívást, akkor elaltatnak, én mindig olyan jót aludtam.
Arra eszméltem, hogy ébresztegetnek, nekem kb negyed óra volt mindegyik alkalom.
Amikor már ébren vagy, félkelsz, egymagad feloltozol, erre sosem emlékszem, de mindig sikerült. 😃 Azért figyelnek rád, hogy sikerül e. Jó, ha eleve van a bugyiban egy tisztasági betét, hátha verzel egy picit.
Tavasszal úgy volt, hogy oltozes után beültettek egy toloszekbe, és letoltak a lifttel eggyel lejjebb egy kórteremben és ott még 3 órát legalább feküdtem. Volt, hogy visszaaludtam kicsit, volt, hogy csak fetrengtem és beszélgettem apácskával. Aztán visszamentünk fel, és megvártuk míg behív újra a doki, akkor mondták meg, mennyi petesejt lett. Én fent egyből ettem is, éhen akartam mindig halni 😃
A kanült is fent szedik ki, mikor már látszik, hogy rendben vagy.
Általában egy ilyen alkalommal, ha reggel 8-ra mentünk, 2-3 körül jöttünk el.
Na, elküldtek a fenébe, azzal hogy ma nincsen benn doki, csak hétfőn (persze a telefont nem vették fel egyik nap sem, hogy esetleg érdeklődni tudjak). Máshol készült negatív UH-t nem fogadnak el. Azt mondta az asszisztes szó szerint, hogy akkor ezt a ciklust bukták...
Nem vagyok boldog.
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?