A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Köszi! Akkor lehet az első miatt vele konzultálok. A lombik előtt sokkal-sokkal több kivizsgálás van? Azokkal dolgozhatunk "előre"?
Hello, nem hagytam ott őket, csak újra kell menni... de alaposabb vizsgálatok miatt én is kikértem a papírjaimat. A beavatkozással kapcsolatos eredményeken/zárójelentésen kívül minden eredményt odaadnak fénymásolatban az asszisztens nénik. De ha az nem kell, sztem nem kapsz elbocsátó papírokat váltáskor.
Szia én mind a kettönél voltam.
Pocsi doktornö egy tündér de viszont a prof dőnti el ,hogy visz téged tovább vahy átpattint a Pocsihoz.
De az első lombikot ugy tudom a prof csinálja .
Nagy gratula nektek 🙏🙏❤❤Könnyü babavárást kívánok neked és azért néha még jelezd,hogy hohy vagytok 🥰🥰🥰
Végre jó hirek is vannak
Köszi :) Még egy utolsó kérdés :D Úgy döntöttem, hogy egy SOTE-n kívüli, másik dokinál folytatom a továbbiakban. Amikor te "otthagytad" őket, kaptál vmi utolsó papírt, zárójelentést, akármit? Vagy csak egyszerűen nem mentél vissza?
Van közületek olyan, aki profról váltott Pócsi doktornőre? 4 inszem után lombik lenne a következő lépés,de még nem nagyon tudjuk, hogy profnál folytassuk vagy Pócsinál (már, ha lehet) vagy szedjük össze magunkat anyagilag és menjünk a Róbertbe...
Hát ő szívesen ultrahangoz hetente. :D:D
Anno nekem mondta, hogy egyeztessek a nővérkével időpontot (=a SOTE-re), vagy magánban nála, és én kértem el a számát. Viszont alapesetben azért ezt neked is kellett volna mondania, mmint hogy van választási lehetőséged. A SOTE-re 2 hetente kell menni, ha jól tudom (de mivel utána nem voltam egyeztetett időpontban a SOTE-n, csak a prof bácsinál, mérget azért nem vennék rá).
Köszi a választ! Igen, korábban is folyton oda hívott, nem is értettem miért (nyilván értem....), mikor ez egy államilag finanszírozott kezelés...Akkor viszont nem értem, mi alapján kezel embereket a klinikán és a magánrendelésén? Kissé túlzásnak tartom egyébként a heti ultrahangot, ő maga mondta még anno, hogy ha létrejön a lombikos terhesség, semmiben nem különbözik a normál terhességtől, amit ugye nem ultrahangoznak minden héten...
Szia, én úgy hallottam, hogy 12. hétig (bár engem hajtottak már el a SOTE-ről 7 hetesen, mert a prof szabin volt és nem tudtam hozzá menni). A profhoz jártál előtte magánba, vagy most mondta neked? Akkor normális. :) Amúgy hetente rendelne vissza, úgyhogy akkor majd mondanod kell, hogy nektek mikor jó (2-3 hét, hacsak nem tényleg hetente szeretnétek).
Sziasztok! Sikeres lombik esetén a terhesség hányadik hetéig kezelnek a klinikán? Az normális, hogy a terhesség létrejöttét követően minden további vizsgálat, ultrahang a prof magánrendelésén történik?
Szívből gratulálok!!! Legszebb karácsonyi ajándék 💕
Igen😍
Bar orulni csak akkor merek ha mar latom az uh-n hogy minden rendben van. Ami neheziti a helyzetem a tulstimu....😏
De jó, ez szuper hír így karácsonyra!
Igen azt mondta hogy jo hire van terhes vagyok😍😍😍
Hetfon megyek hozza uh-ra hatha latszik mar valami de szerintem meg korai lesz
Na és azt mondta? :) nagyon remelem, hogy lehet gratulálni!!
Szia
En is remelem hogy penteken azt mondja a professzor hogy jo minden. Bar a csik tenyleg nagyon eros ugyhogy remenykedem😍🙏
Szia, jaj de jó😍Remélem sikerült, szorítok ezerrel.
Jobbulást kívánok 😘
Sziasztok!
Tegnap elott be kellett menjek a klinikara ejszaka olyan rosszul lettem hirtelen. Tegnap kiderult hogy kicsit tul lettem stimulalva ettol van a puffadas es a tobbi...ma viszont ET+11 napon eros pozitivat teszteltem😍😍
Penteken megyek vissza az orvoshoz remelem tenyleg baba van a dologban es akkor minden fajdalmat es kuzdelmet meger🙏🙏
Szerintem a saját érdeketekben legyetek benne a 3-5 napban ;)
Apukajelöltek meg tudják oldalni a "csapolást" előtte, úgy, hogy megfelelő megtartóztatással menjenek a vizsgálatra.
Szia! A tapasztalatok alapján a 3-4 napos önmegtartóztatás a legjobb, az 5 napos spermákból lehet, hogy lassabb motilitás fog kijönni, 6 naposan meg végképp nem lenne jó menni.
Megcsinálják 2 naposan is akár.
Na ezt viszont nem tudom, ha még időben vagytok, próbáljátok meg úgy kiszámolni, hogy nagyjából stimmeljen.
De mondjuk ha mármelyik irányba (pl 6 nap, vagy 3 nap) eltér az elvárttól, attól még megcsinálják a vizsgálatot?
Bocsánat, ha kicsit értetlen vagyok.
Szia!
Úgy emlékszem, nyilatkozni kell, hogy hány napos, saját érdeketekben. 🙂
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy spermavizsgálatnál mennyire veszik szigorúan azt az 5 nap megtartóztatást?
Sajnalom de nem szabad feladni. 2 napja ellegge felvagyok puffadva eleg surun faj is tole a hasam sajnos😏 meg neha a derekam de semmi mas.
Remélem minden rendben lesz, sok sikert nektek és kitartást 😊😊
Szia, nekem keddi napon volt leszívás, vasárnap a beültetés, semmi gond nem volt, sikerült is a beültetés csak nekem sajnos az 5.héten elvetéltem.
Az egyik hölgy valóban kedves, Anna rettenetes, engem már jó párszor akasztott ki a hangulatváltozásaival és a bunkó viselkedésével. :S
Bocs lányok, de velem kedves, én kedvelem :-)
További ajánlott fórumok: