A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Nagyon orulok🙂
Akkor tuti elviszik az 5.napig neked is mert sok petesejt lett. Jelentkezz ha tudod mikor lesz a beultetes😍
Akkor jó, végre elbúcsúzhatsz a Sotétól😊
Eddig nagyon jól alakul minden,9 tüszőből 6 petesejtet szívtak le, dokim is nagyon örült megdicsért hogy ügyes voltam én meg őt dicsértem meg😂 Éppen most telefonáltak hogy 5 termékenyült meg, még holnap hívnak hogy esetleg van-e változás, de ez nagyon jó arány eddig🤗
Ma elkezdtem a beültetéshez szükséges dolgokat szedni🤩
Szia
Azt mondta h nem keso meg a jovo7 az mar a 11.het lesz kb. Ma elkoszontunk egymastol🙂😍
Neked hogy ment a leszivas?
Sziasztok!
Bromocriptint szedek, amitől helyreállt a ciklusom, de az utolsó napokban (6-8) reggelente erős hányingerem van és fája fejem. A teszt negatív és már 4 hónapja megy ez így. Volt másnak is ilyen tünete? Szerintetek mi okozhatja?
Szia, uhh az tényleg necces, fogalmam sincs hogy ilyenkor mi van és ha elmennél a házi orvosodhoz? Lehet hogy Ő tudna segíteni mert úgyis ott fognak felvenni terhesgondozásra, de csak egy tipp tényleg fogalmam sincs😬
Mi szépen haladunk, hétfőn leszívás egyenlőre 9 tüsző van.
🙏😊
Szia!
1 hétre kaptam időpontot 😊
Szia, igen haladunk, ma reggel voltam uh-on, 9 tüsző van most vissza vettük a Gonal-t picit, és így elvileg hétfőn leszívás, de pénteken még megyek UH ra😊
Akkor biztosan örülni fog a doki bácsi Nektek, engem is nagyon vár már vissza, remélem hamarosan én is mehetek hozzá😉
Vigyázz Magadra 😘
Nekem oktoberbe 8 petesejtet szívtak le, 4 megfogant ebböl 2 ötnaposat kaptunk vissza 2 pedig lefagyasztásra került.
Ugy volt hogy most kezdjük a FETet, de a professzor azt mondta nekünk hogy jobban tennénk ha az egészet elölröl kezdenénk, mert nem garancia hogy mind2 embrio felkel.
Ugyhogy elölröl kezdtünk szombaton mindent, valahogy február elsö hetébe lesz a leszivás és a beültetés 😊 addig is toljuk a vitaminokat remélem erösebbek leszünk 😊
🤩Waaooo, nagyon jó hír, kívánom, hogy minden rendben legyen. A tesójánál maradsz majd terhesgondozáson?
Mi elkezdtük a stimut ha minden így megy akkor pénteken vagy hétfőn leszívás😉
Annyira örülök hogy sikerült Nektek 🤗😍
Szia💋
Tegnap voltam a profnal mar 8het 4napos vagyok minden rendben. Jovo7en megyek hozza utoljara utana el kell kezdeni a terhesgondozast😍
Sziasztok!
3 napos embriokat kapunk vissza hetfon. Viszont semmi mast nem mondtak el a telefonban. Akinek van tapasztalata az tud segiteni, hogy ez jot jelent e? (8petesejtet szivtak le penteken). Azt jelenti, hogy keves maradt meg?
Koszi elore is
Köszönöm a válaszokat :)
Igen csak bízni tudunk abban,hogy időben behívnak. Igazából akkor van jelentősége,hogy mennyit kell várni mikor munkába kell menni időre :(
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?