A Kaáli intézet (beszélgetés)
Sziasztok! Dr. Kovacs Gaborhoz (Bp-i Kaali) jar/jart valaki?
Tapasztalatok? Velemeny?
Elore is nagyon koszi!
Én még fogytam . Mondjuk van miből.:-)
én nem görcsöltem, nem híztam, nem volt semmi kellemetlenség
Szia :) koszonom szepen:) en azért reménykedem:)) igaz megcsak az elson vagyunk túl, de nagyon dicsérik a Kaali Inteztet, es nekem is nagyon jók az elso tapasztalataim:) neked is voltak az elso 2 inszeminacio utan görcs hullámok?szep napot! Lotti
Nekem 3 sem sikerült. Most készülünk a negyedikre .
Szia.Mi Tapolcára járunk.Kettő inszemen vagyunk túl.Most 27.-én megyünk újra és kezdjük a lombikot.Sok sikert nektek.
Sziasztok! Örülök, hogy megtaláltam ezt a portált:) Pár napja volt az első inszeminaciom. Tudtok segiteni? Kinek sikerült elsőre? Volt különösebb jele mar az első napokban? Előre is koszonom a segítséget!Lottus
Sziasztok!
Olvastam, hogy a Krizsa dr elfog menni. Tudja valaki, mikor fog ell menni és, hogy hová? Az ő betege vagyok és mostanában szeretnék időpontott kéri nem nagyon szeretnék máshoz kerülni.
A kaaliban az első, amúgy a harmadik.
Mi a pesti járunk, és csak jót tudok mondani. Kedvesek az asszisztensek, a doki is szimpatikus. Modern berendezés, tiszta minden. Az inszem utána borfotelben pihenés, az előző helyen öltözés és lehet hazamenni. Szóval eddig minden jó.
Szia!
Köszönöm válaszod!
Még annyit megosztanál velem milyenek az orvosok illetve milyenek az asszisztensek valamint maga az egész Kaáli?
Köszönöm
Szia. Én inszem miatt járok, és egy hónapra kaptam. De másik dokihoz.
Sziasztok!
A Budapesti Kaáli intézettel kapcsolatban érdeklődnék.
Májusban telik le a gnrh kezelésem endometroózis miatt augusztusban lesz vérzésem mikor érdemes időpontot kérni? Lombikról lenne szó!
Mi a folyamata mi kell az első konzultációra stb.
Aki tud kérem írja le nagyon megköszönném!
Dr.Sajgó Attilához mennénk!
Sziasztok! A segitségeteket szeretném kérni, A györi Kaáliban létezik még az a 95000-es program? Ha valaki már igénybe vette rész vehet még ebben a programban? A segitséget elöre is köszönöm:)
Én nem tudok erről infot, mi másik dokihoz járunk. Holnap is megyünk.
állítólag csak mondja... és neked mi a tapasztalatod vele, az intézettel és az eljárásukkal? Én most mentem át hozzájuk.
Már tavaly is mondta hogy el akar menni,nekem már 2 lombikom volt nála,tavasszal vagy nyáron mennék megint és félő addigra már nem lesz ott.
miért elmegy? Én most kezdek lassan nála lombikot... nem mondott semmit. Te honnan tudod? pénteken megyek hozzá, majd rákérdezek!!
Sziasztok
Gonalt keresek .köszi
Tudtok valamit arról hogy Krizsa doki mikor megy el az intézetből?És ki lesz helyette,vagy mi lesz azokkal akik hozzá járnak?
értem...idöközben tárgytalan a bp.-i,mertsikerült az idöpontom a Bogához,és már elkezdtem a norcolutot,aztán szedni fogok diane35 -öt,és ha minden jol megy akkor kb,jan 15 körül meglesz a lombikom is.Sok sikert
szia,
két dolog miatt váltunk, igen, jövő kedden megyünk Bogához.
1) időközben AIsztriába költöztünk és itt is dolgozunk, emiatt Pest kiesik
2) csodasztorik és hihetetlen eredményesség a győri Kaáliban.
A pestiek is jók, de sokkal több az orvos és igazi futószalag szindróma...igaz, mi egyszer találkoztunk a dokival (Szmatona) de akkor nagyon sablonos volt.
Köszi szépen a választ!:-)
Választhatsz orvost. Én Kovács Péterhez jártam, és őhozzá jártak a mostani sikeres ismerőseim is. Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni.
Orvost én valaszthatok vagy ők döntik el kihez kerül az ember?
Én nem a kaaliba jártam. Most szeretnék odamenni. Ezért érdeklődőm.
Ki a dokid? Nekem nagyon pozitivak a tapasztalataim a Budapesti Kaalival, igaz nekem csak lombikjaim voltak. Az inszemek ritkan sikeresek, de most a kozeli ismeroseim kozott is babat varnak inszemmel. Az egyik most fog szulni decemberben, a masik ikreket var aprilisra. Ne add fel!
Sziasztok! Irnatok nekem a bp kaaliról néhány fontos infot. 2 sikertelen inszemen vagyok túl. Most azon gondolkozom, hogy máshol próbálkoznék. A jelenlegi orvosomban nem tudok bízni. Köszönöm
További ajánlott fórumok: