A Kaáli intézet (beszélgetés)
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy Krizsához mennyi a várakozási idő az első konzultációhoz és mennyit kell várni egy támogatott lombikra? Köszi!!!
Ugh, bocsi, most lattam csak a Marvelont... :(
Csak egy percre megorultem, hogy hatha...
Szia! Orulok, hogy megoldodott. Mondtak valamit, hogy miert nem valt le a nyalkahartya?
Nem lehet, hogy babad van?? Tudom, tudom, vereztel sokat, de akkor is... nem lehet, hogy egy kis varatlan embrio agyazta magat be a 10 mm-es puhasagba? :)
Szia Andi,
nem tudom emlékszel e rám akkor írogattam ide mikor a második babával lettél terhes. Mi is akkor mentünk a második babáért, most pedig a harmadikért. :-) Gratulálok Nektek! Mi is Kovács dokihoz járunk.
Szia! Jo hir, hogy nem lattak a cisztat - akkor ezek szerint szepen felszivodot.
A helyedben en megvarnam, hogy mit mond reggel a helyi nogyogyasz es hivnam az eredmenyekkel a Kaalit, tanacsert. Tudom, hogy a protokollok szinte percre pontosan be vannak allitva, de az "elso" nap ertelmezese tobbertelmu is lehet. Mindenkepp konzultalj orvossal, ha lehet!
Sok sikert!
Sziasztok!
Na sikerült időpontott kapnoma Krizsa dr-hoz áprilisban megyek hozzá. Ugy látom egyenlőre még nem megy el a dr mivel fogad még pácienseket.
Remélem minden simán megy. és nem kell sokát várnom a várolista véget.
Aa két kicsi már nem olyan kicsi az egyik 12 lesz májusban a másik meg 5 lesz juniusban jól megnőttek már.
Sziasztok,
még új vagyok itt... Ma kaptam időpontot májusra közepére Dr. Krizsa Ferenchez. Ő róla hallottam jókat, így nem volt kérdés, hogy hozzá megyünk. Viszont jól olvasom, hogy felröppent a hír, hogy el fog menni? Tud erről valaki valamit? Köszi
Garfiel74 gratula Neked a sikerekhez! :)
Szia! Szerintem siman van esely a marciusi kezdesre, de ezzel a kerdessel lehet, hogy inkabb erdemes megvarni a doki velemenyet. (Bar tudom, hogy ilyenkor a varakozas milyen nehez...)
Kivancsi vagyok milyen tapasztalataid lesznek az ICSI-vel - nalunk is az lesz majd nagy valoszinuseggel, ha lombikra kerul a sor. Az ICSI-ben az a jo, hogy csak annyi szep, egeszseges peldanyra lesz szukseg, amennyi peted majd megerik.
Sok sikert!!! Kihez jartok?
Koszi! :) Igen, azt mondjak a 12. napot erdemes kivarni, hogy addigra biztosan elmuljon a tuszorepeszto/hCG injekcio hatasa. (Sajnos alpozitiv eredmenyt produkalhat.)
Szoritok, hogy hamarosan duplacsikos legy! :)
Sziasztok!
jövő héten megyek konzira+ICSI megbeszélésre...február elején voltunk konzin, akkor még kértek egy genetikai vizsgálatot a férjemnek. ( nálam elvileg minden oké, nála nagyon alacsony spermaszám ) Akkor az orvos azt mondta, hogy ha megvan az eredmény, telefonáljak, megnézi az UH-n hogy nincs-e cisztám és kiírja a programot.Néztük az orvossal, pont a 20-25. nap között leszek..szóval elvileg kezdhetünk márciusban...szerintetek van rá esély? vagy inkább Április?
Szia Lottus! Hu, az nagyszeru, hogy mindig tudsz az ikrekre gondolni, ha egy kis batoritasra van szukseged! Nagyon édik lehetnek!! :)
Dr Krizsa Ferencet nagyon dicserik. Mi mashoz kerultunk, de eddig nagyon meg vagyunk elegedve. A Kaali egy vilaghiru intezet, nemzetkozileg elismert orvosokkal. A mienk is nagyon elfoglalt, de mindig szakit arra idot, hogy reszletesen valaszoljon a kerdeseinkre. Nekem ez rengeteget jelent!
Mi ebben a honapban megpihenunk kicsit az inszemek utan, aztan Marc-ban ujult erovel probalkozunk! :) Ha esetleg az sem jon ossze, juniusban indul a lombik.
Sok-sok sikert a babatokhoz! Meg mennyi van hatra a kethetes varakozasbol? Remelem gyorsan meglatod a ||-ot!!! :)
Igen, nalunk az elso inszem a hCG injekcio utan kb. 24 oraval tortenik, a masodik pedig 24 oraval azutan - igy probaljak biztositani, hogy a leheto legjobban idozitsunk! :) De minden orvos mas protokollra eskuszik, sosem lehet tudni kinel, mikor, mi valik be, ezert ezen nem erdemes tul sokat gondolkozni, ha nalatok esetleg mas a dolog menete.
Inszeminaciora nem a Kaaliba jarunk, viszont Dr Kovacs Gaborhoz fogunk menni, ha lombikra kerul a sor.
Ti kihez jartok?
Oh, pont az ilyen esetekben a leghatekonyabb az inszem, mint a tietek! Amikor mindket fel teljesen egeszseges! Hajra-hajra, erkezzen a golya hamarosan!!! :)
Szia! Nekem eddig 2 volt (vagyis ketszer 2, osszesen 4 inszeminacio ket ciklus alatt.) Az elso alkalommal nem gorcsoltem, a masodiknal nagyon. Mindket alkalommal azt mondta az orvosom, hogy ez normalis! :) (Az eredmenyesseg/sikertelenseg nem a gorcsoles fuggvenye.)
Remelem jobban erzed mar magad és sikerul elsore!!
Nalatok is apu keszulekeben van a hiba? :)
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben