A Kaáli intézet (beszélgetés)
Hát a múltkori vérvételem jó volt és mégse szabályos a ciklusom.
Futni szoktam hetent 3szor meg kerülöm a szénhidrátot.
Már vagy 2 éve járunk hozzá lassan. 3 havonta kell mennem.
Igen az van és arra kezel. Próbálom a diétát betartani.
Utoljára mikor voltam jók voltak az eredmények bár a menszi a kanyarba :(
Nem tudom hogy ilyenkor mit lehetne tenni.
Igen már rég kezelnek vele. Volt cukorvizsgálatom is, de hol meg van 3 hónapig hol nincs. Mi az a betegség amit kérdeztél.
Olyan rég szeretnénk babát én már nem bánnám hogy hogy csak sikerülne már.
Helló,
Ezen az oldalon új vagyok, de a másik lombikos fórumon nem és látom itt is sok az ismerős. :-)
A kérdésedre a válasz: ha OEP-re akarod csináltatni, akkor biztos, hogy nem lehet megúszni pár inszemet (ez intézetenként és orvosonként változó, hogy mennyi, de sztem 3-6 között van), hacsak nincs a kezedben egyértelmű bizonyíték arra, hogy mindkét petevezetőd elzárodott, vagy nincs, ill. olyan a párod spermaképe, hogy az inszem nem tud működni. :-(
Ha fizetősben gondolkodtok, akkor más a helyzet, ott, gondolom rugalmasabbak.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
MI is több éve szeretnénk babát, de sajnos nem jön össze. Ahová most járunk klinikára nem tetszik ott akarom hagyni.
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet kezdeni egyből lobikkal? (volt már 1 inszeminációm nem sikerült, meg pcos vagyok hol meg jön hol nem ) Melyik orvoshoz menjek?
Segítségeteket köszönöm !
Sziasztok!
Sajnos nagyon későn szólok, de, ha bárkinek még aktuális lehet május végéig, szívesen felajánlok Decapeptyl injekciót (6db).
Nekünk, hála Istennek már nincs szükségünk rá, mert a 3.lombikprogram sikeres volt, és 2011. februárjában megszületett kisfiunk.
Úgy volt, hogy barátainknak adjuk, de sajnos nekik egyelőre nem aktuális, viszont májusig érvényes. Végig hűtőben tároltuk.
Bárcsak már szükségünk lenne!!!!!!!!!!!!
De lesz és akkor szólunk azonnal:)
Én is köszönöm a válaszokat.
A budapesti Kaáliban még leletet sem adtak, ahol nem szerepelnek a konkrét adatok. Így viszont én is megkérem, hogy másolják le legközelebb.
Sziasztok!Ez engem is érdekelne. Ott csináltattunk csomó vizsgálatot nem kevés pénzért és sosem kaptam másolatot az eredményből. Nem is tudok konkrét eredményt, csak annyit, hogy valami jó vagy rossz.
Egyenlőre nem váltok intézetet, csak megmutatnám másnak is az eredményeimet.
Az a fránya ciszta! Sajnálom.
Köszi a megnyugtatást a méhüregivel kapcs, még én is előtte állok.
A ciszta ellen fogigátlót szoktak nem? Vagy ez milyen ciszta az a kérdés, mert ha funkciónális, azaz tüszőből lett, akkor azt. A lényeg hogy kicsit ne legyen peteérésed és pihenjen.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben