Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A Kaáli intézet fórum

A Kaáli intézet (beszélgetés)

25855. VFanni01
2014. máj. 21. 11:40
És addig is persze próbálkozhattok más módszerrel is.
25854. VFanni01 (válaszként erre: 25853. - 2bca47abb6)
2014. máj. 21. 11:38

Én a pesti Kaáliba járok, az előző bejegyzésemben írtam is a dokimról.

A prolaktinra szedsz valami gyógyszert? Ha magas, akkor nem nagyon fogsz teherbe esni. IR-rel megint problémás, diétázol? Ha ezek a problémák fennállnak, akkor a closti kevés lesz, az csak arra jó, hogy peteérésed lesz tőle. Ha csak az egyik petevezető elzáródás lenne, még lehetne is próbálkozni.

Ha már két éve próbálkoztok én nem húznám az időt... nem tudom hány éves vagy.

Egy konzultációs időpontot mindenképp kérnék, a saját dokimat tudom javasolni Sajgó Attilát, akit nem javaslok Balla Levente, a terhességemre azt mondta, hogy elvetéltem...:S (helyettesített).

Szóval egy konzira is több, mint egy hónapot kell várni. Nem tudom, hogy az esetedben egyből lombikkal indítanak e, ezt is elmondja majd az orvos. Sajnos a várólista hosszú... én tegnap novemberre kaptam időpontot, de ez is orvosonként változik, hogy kinél épp hol tart.

25853. 2bca47abb6
2014. máj. 21. 11:05

Sziasztok!

Remélem nem baj,hogy betolakódtam!

Kérdésem,és tapasztalatok érdekelnének!

2 éve próbálkozunk,férjemnél minden rendbe nálam.Prolaktin magas,Ir es vagyok.

Elkeztünk járni kivizsgálásokra az egyik meddőségibe.Nem jött be így otthagytuk őket.Kiderül az egyik petevezetőm(jobb el van zárdódva) műtétet javasolt az orvos.De mivel onnan eljöttünk és elmentük egy másik orvoshoz.Gondoltam majd segít,és ki is tűzük a műtét időpontját.De ő azt javasolta várjuk meg a nyarat,próbálkozunk írt fel clostit és ha nem jön össze lombik.Kicsit most össze zavart.

Mi a Budapesti Kaálira gondoltunk.KI jár oda?Tapasztalat.Ha meg van minden lelet mennyi idő után kezdik el?

25852. VFanni01 (válaszként erre: 25851. - 7700600c6f)
2014. máj. 20. 14:44
Én épp most jöttem tőle:) A Sajgó dokiról csak jót tudok mondani, nagyon kedves, aranyos, türelmes doki. Nem az a mézásmázos, vigyorgós fajta, de nagyon emberséges, jóindulatú, és jó szakember. Én csak ajánlani tudom. Sajnos nagyon sok betege van, de a jó orvosokra már csak ez jellemző. Már volt nála egy sikeres lombikom, júliusban megyek hozzá fagyasztott embriótranszferre. A lombikos listája jelenleg novembernél tart.
25851. 7700600c6f
2014. máj. 19. 19:57

Kérek szépen infókat Dr Sajgó Attiláról (Bp Kaáli) .

Köszönöm!!

25850. Rita333
2014. máj. 19. 08:34
Sziasztok!A miskolci Kaáliba nem jár senki közületek?
25849. medveanya (válaszként erre: 25848. - Vhoney)
2014. máj. 18. 20:28

Szia!

Köszi az infót. Úgy tűnik nekem, hogy a mindegyik dokiról csak jók a tapasztalatok.A pécsi meddőségiből lett nekem is elegem. 2012-től fogva két stimu, 8 "gyerek" ment el a semmibe. A teljesen nullás hcg-k valahogy nem zavarnak senkit. Tök egészségesen mentünk oda, hogy nem velem volt a baj, de mostmár kezdek kételkedni benne. A testemen kívül rendben elindulnak, beültetéskor meg minta leállna minden, mintha semmi nem történt volna. Most kiverték a biztosítékot az elcseszett(nem kellő odafigyelés, alaposság hiánya-a leszívás és az utolsó uh között 6nap volt!!!és közben meg mi történt, semmi, mentem, elaltattak, leszívták, és persze csak 3 volt érett...) stimuval, és a futószalagos bánásmóddal. Azt hiszem nincs más hátra mint bejelentkezni a kaáliba, az sem gond ha a beavatkozások miatt Kaposvárig kell menni Pécsről, de foglalkozzanak már a problémámmal.

25848. Vhoney (válaszként erre: 25838. - Medveanya)
2014. máj. 16. 10:42

Szia!

Én a kaposvári Kaáliba járok, de ugyanaz a két orvos van, akik Pécsen is. Eddig én a pécsi meddőségibe jártam, hát aranyosak, kedvesek voltak, de bizony óriás nagyüzem lett ott az elmúlt egy évben és nem igazán deritették ki, miért is nem sikerülnek a beültetések. Legalábbis én így éreztem... Aztán átmentem Kaposvárra, ahol azonnal megmondták mik a bajaim, ötször annyi odafigyelést tapasztalok náluk. Szóval két orvos van a Wilhelm dr és a Mánfai dr, akik felváltva vannak Pécsen és itt. Én az előbbihez járok, épp most csinálom a stimulációt, a barátnőm pedig a Mánfai dr-hoz járt, ő is maximálisan meg volt elégedve és ő épp ezekben az órákban van bennt a szülőszobán :)!! Szóval szerintem lehet épp egy váltás kell a sikerhez, hát én ebben bízok most :)!! Vmi kérdésed lenne, csak írj!

25847. a086ac4d66
2014. máj. 14. 18:00
Én a győri Kaálival kapcs. tudok nyilatkozni.
25846. VFanni01 (válaszként erre: 25845. - Gszilvi88)
2014. máj. 10. 07:12

Nekem volt hozzá "szerencsém". Határozottan nem javaslom. Lehet valakinek van vele jó tapasztalata, de elmondanám az enyémet.

5. lombik beültetés után borzasztó nehezen indult be a hcg-m. Az első vérvételnél 17-es volt ET+11. napon, majd ET+15. napon 25-ös volt, és egy kis vérzésem is volt. Az én orvosom szabin volt. Ez a Levente annyit mondott, hogy ez korai vetélés, rám bízza, hogy az utrogestant tovább használom vagy sem, de receptet sem írt már. Maradjunk annyiban, hogy nem volt vetélésem, és a kislányom igen is ott volt, és maradt is.

25845. Gszilvi88
2014. máj. 9. 11:56

Sziasztok

Ismeri valaki dr.Balla Leventét a budapesti Kaáliból?

25844. Andi12345 (válaszként erre: 25841. - 7700600c6f)
2014. máj. 5. 21:34
Nálunk is ez volt, és van három gyönyörű lányunk!!!
25843. Warnika (válaszként erre: 25842. - Warnika)
2014. máj. 5. 10:52
bármi kérdésed van írj nyugodtan!
25842. Warnika (válaszként erre: 25841. - 7700600c6f)
2014. máj. 5. 10:52

szia,

nálunk ez volt, azoospermia, férjemtől végül biopsziával nyertek kiskatonát és terhes vagyok lombikkal (4+6).

AMi megvan azt vigyétek magatokkal, a doki majd még kér biztosan ezt-azt.

25841. 7700600c6f
2014. máj. 5. 08:31

Sziasztok,

Olyan kérdésem lenne, hogy konkrétan van -e itt a fórumon olyan akinek a párjának a spermium száma nulla volt, és mégis sikerült a közös gyermek, vagy ilyenre megoldás csak a donor?

Kaáliba a konzultációs időpontra milyen leleteket lehet vinni.

25840. Rita333
2014. máj. 4. 13:35

Sziasztok!

megmaradt 200NE Gonal-f injekcióm!nem kell vkinek?

Érd.:unerita@citromail.hu

25839. a086ac4d66
2014. máj. 1. 12:19

Én a győri Kaáliba járok, azt dícsérik a legjobban.

Állítólag ha már elakadt a dolog, akkor ide küldenek.

Hová jártatok eddig?

25838. medveanya
2014. ápr. 29. 20:04
Sziasztok!Tud valaki infót adni a pécsi Kaáli intézetről?Melyik dokiról van tapasztalat? Veszik-e a fáradtságot, hogy kiderítsék, mi az oka a 0-ás hcg eredményeknek(2 ET, 2FET tök nulla hcg-k), vagy itt is csirkevágóhíd stílusban megy a dolog?Még csak gondolkodom az intézmény váltáson, ezért infót szeretnék gyűjteni.Köszi
25837. VFanni01
2014. ápr. 28. 18:31

Sziasztok!

Tudja esetleg valaki, hogy a pesti Kaáliban a Sajgó doki lombikos várólistája épp hol tart?

Előre is köszönöm!

25836. a086ac4d66 (válaszként erre: 25835. - Egykisma)
2014. ápr. 27. 23:18
Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!! :-)
25835. egykisma
2014. ápr. 25. 14:40

Sziasztok, május 13.-ára van időpontunk a budapesti Kaáli intézetbe, de nagyon úgy néz ki, hogy le kell mondanunk! :) Ma voltam dokinál, majdnem 5 hetes kismama vagyok. Biztos vagyok benne, hogy az is segített, hogy egész hónapban a Kaáliba kért vizsgálatok után járkáltam, ami elterelte gondolatban, illetve most volt az első inszeminációnk is, ami úgy tűnik elsőre sikerült is. :)

Kitartást és sok jó hírt kívánok Mindenkinek!!

2014. ápr. 25. 08:21
Hát igen... nem értem mondjuk, hogy ha önköltséges, akkor miért kell ennyit várni... nagyon fura... tényleg nagyon dícsérik a győrit, de azért szaladnak a hónapok/évek, ha mindig ki kell várni a 2-3 hónapos konzi időpontot...
25833. a086ac4d66 (válaszként erre: 25832. - Noémi&Pisti)
2014. ápr. 24. 18:45

Köszi. Érdekes, hogy Kaáli ide vagy oda, mennyire eltérőek dolgok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én ma hívtam őket, elmondtam a dolgokat, és erre közölték hogy akkor is mennem kell konzira, és kész. Bár rém kedvesen :-)

Persze időpont az nincs!!!!!!!!!!!!

Hiába fizetem ki, hiába fagyi, hiába volt az előzőleg antagonista protokollom (ami nem is tudom minek kell, hiszen most nem a minnél több tüsző érlelése a cél...........) ami működött ( 8 petesejtem lett, és 6-ot tudtak megszúrni ICSI-vel, 5 meg is termékenyült....).

Minden hiába, kell a konzi.

CSak nem értem, hogy ezt miért nem lehet akkor mondani; mert a szabik miatt nyárra terveztem, és ha előre tudom, akkor már egy hónapja telefonálgatok időpontért.....

25832. Noémi&Pisti (válaszként erre: 25830. - A086ac4d66)
2014. ápr. 24. 12:03

Köszi! :)

Megpróbálok segíteni, de nekem nem így volt...

Mi is kifizettük a beültetést, annyi volt a dolgom, hogy amelyik hónapban szerettem volna a beültetés a 3-tól 7. napig kellett szednem closty-t. Nem kellett előtte elmennem vérvételre. Amikor megjött be kellett jelentkeznem 10. napra uh-ra. Tőlem soha semmit nem kérdeztek... Mindig mondtam, hogy fagyasztott beülti és 10.napi uh időpont kell és készen is voltunk. Utána kaptam egy tüszőrepesztőt, hogy biztosan megrepedjen és rá 5 napra beültetés.

Amúgy, ha rákérdeznek valamire akkor nyugodtan kérdezz vissza, hogy pontosan mire gondol... én is szoktam néha értetlenkedni... :D

25831. a086ac4d66 (válaszként erre: 25829. - Ancika 33)
2014. ápr. 23. 20:38

Amikor mentek arra a bizonyos konzira, akkor mondja meg a doki az új eredmények függvényében hogy kell-e még bármilyen vizsgálat (addigra legyen meg ami az altatáshoz kell majd!!!!!!!!!!!!!!). Ha nem, akkor nemes egyszerűséggel megmondja hogy mikor kezdhettek!!!!!!!!!!! :-)

Mi hasonlóan voltunk, volt egy konzi, és a sperma vizsg. Ill. fordítva :-) A lényeg, hogy kellett még 3 vizsgálat a férjemnek, és amikor meglettek az eredmények, akkor kellett újra időpontot kérni (én is kétségbe voltam esve :-)))))

Aztán a második konzin mondta az orvosom, hogy szuper, akkor kezdhetünk is a köv. hónapban! :-)

Szóval bármi lehet ott. Mikorra mentek??? Írj privit ha gondolod, il. ha kérdésed van.

Mi is oda járunk.

25830. a086ac4d66 (válaszként erre: 25828. - Noémi&Pisti)
2014. ápr. 23. 20:35

Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kérdezhetek tőled a fagyasztott visszaültetéssel kapcsolatban???

Nem értek dolgokat..

Nekünk is az le(nne)sz.

A hcg után semmilyen papírt nem kaptam, viszont egy lány átküldte nekem az övét.

Arra az van írva, hogy a visszaülti előtti ciklus 1. napján kell időpontot kérni a 21. napi progi vérvételre. Ennyi?

Mert ő felhívta őket, hogy valóban ennyi-e a dolga, és nekiálltak kérdezgetni hogy van-e protokollja. Ha nincs, akkor konziidőpontot kell kérnie.........

Az előző protokoll ami volt, az a protokollom (antagonista)??? Vagy mit mondjak?

Kifizetjük egyébként a visszaültetést, szóval nincs várólista. Köszönöm előre is!

25829. Ancika 33
2014. ápr. 23. 16:38
Sziasztok!Szoktam olvasgatni a fórumot ,most szeretnék tőletek véleményt,tapasztalatot kérni .Sajnos nekünk is úgy hozta a sors fel kellet keresnünk 1 Kaáli intézet ,mert csak nem jött a baba :( Mi Győrbe kezdtük járunk,vagy járnánk ha lenne rá lehetőség .Voltunk egy konzultáción meg egy andrológiai vizsgálaton.Na de itt meg akadtunk sajnos lassan 2 hónapja,hogy nem kapunk idő pontot ,csak ara,hogy megbeszéljük az eredményt és ,hogy hogyan tovább ezek után.Nos azzal a kérdéssel fordulok hozzátok,kinek mi a tapasztalata kapott e mostanában időpontot ,akar milyen vizsgálatra vagy egyszerűen csak ,leletet meg beszélni a doktorral.Mert már ara is gondoltam elkeseredésembe lehet csak mi nem kapunk idő pontot ? :( vagy tényleg ennyi időt kell itt várni csak egy megbeszélésre?Hát ha elkezdődnek a vizsgálatok akkor mindig csúsznak majd a hónapok a közben is mert nincs lehetőség újabb bejelentkezésre? Vagy akkor már gyorsabban megy a dolog ? :( Előre is köszönöm segítségeteket!!!!!!!!!
25828. Noémi&Pisti (válaszként erre: 25825. - Nikobeka)
2014. ápr. 23. 09:11

Szia,

mi bp-i Kaálisok vagyunk a férjemmel. Dr. Kovács Péterhez járunk, de voltam már Bernard dr.-nál is és le a kalappal mindkettőjük előtt. Dr. Bernard sokkal kommunikatívabb, viszont mindkettőnek szerintem iszonyatos nagy tapasztalata van. Csak ajánlani tudom őket! :) Mi 1 teljes lombikon és 3 fagyasztott beültetésen vagyunk túl és most a 4. beültetés nagyon úgy fest, hogy sikerült! :) Két hét múlva megyek uh-ra, de a tesztek pozitívak! :)

Én személy szerint nagyon örülök, hogy a Kaáliban kezdtünk, mert nagyon emberségesek, nincs 10 óra várakozás 1-1 vizsgálat előtt...

25827. a086ac4d66
2014. ápr. 22. 20:26

Szaisztok! Mi Győrbe járunk, túl vagyunk egy sikertelen lombikon, és épp ott tartunk, hogy "elküldött" minket az orvosunk, hogy oldjuk meg az andrológiai dolgokat, mert addig nincs értelem tovább próbálkozni.

Genny van a spermában, méghozzá sok, de jártunk évekig andrológushoz (dr Kopa; most is hozzá megyünk vissza), és mivel a góckutatások negatívak, az andrológiai probléma kizárva; így lombikozni küldött.

Szóval csöbörből vödörbe.

Volt valaki hasonló helyzetben? Esetleg hallottatok valakiről aki így járt?

A donor spermában gondolkodom én is, de amíg ezt nem mondja orvos a szemünkbe, addig küzdeni szeretnék a saját gyerekünkért. CSakhogy senki sem tudja a megoldást.

Sőt, hiába lenne donorral lombikunk; ezt a gennyet akkor is el kell onnan tüntetni, hiszen ez nem normális........ Köszi lányok!

Nikobeka, sok -sok erőt és kitartást kívánok nektek!!!!!!!!!!!

25826. Vilsikee (válaszként erre: 25824. - Juci1979)
2014. ápr. 22. 18:59
Ez nagyon szúper :D és sikerűlni fog!!! :-) nem is kellett sokat várnotok :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook