A Kaáli intézet (beszélgetés)
:) férjemnél azoospermia (nem volt kiskatona) emiatt herebiopszia volt, találtak kiskatonát, nekem IR és részlegesen átjárható petevezeték, emellett nekem ciklusom, hormonjaim mindig rendben voltak.
Első lombik sikerült, most vagyok 28+3 napos kismami :) hasonló örömöket kívánok mindenkinek!!!
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! :)
Sok sikert kívánok a következő beültetéshez!!!
Mi is a budapestibe fogunk menni Szmatona Gáborhoz. Hallgatok rád, megvárom, hogy ott mit mondanak, milyen vizsgálatokra van szükség. Azért gondoltam, hogy előtte jó lenne letudni, hogy azzal se teljen az idő. Nagyon türelmetlen vagyok már, de gondolom ismerős az érzés! :) Neked ki az orvosod?
Nagyon sajnálom, hogy elvesztetted őket!! Sok erőt kívánok a folytatáshoz!!! Mennyi petesejtet tudtak Neked levenni? Vannak fagyasztóban is?
Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, de sajnos (vagy inkább szerencsére) nincs a környezetemben senki, aki hasonló cipőben jár és akivel meg tudnám ezt beszélni!
Szia!
Nem semmi, hogy mennyi vizsgálaton kellett átesnetek. Akkor én is valami hasonlóra készülök. December 12-én megyünk, addig megpróbálok minél több vizsgálatra elmenni. A dokim csak tudja, hogy mire lesz szükség, addigis letudhatnék néhányat. Vagy ne kezdjek magán akcióba? Várjam meg, hogy ott mit mondanak?
Szia!
Nagyon sajnálom a méhen kívüli terhességet és a következményeit!
Nálunk a férjemnél van a probléma: csupán 2%-a mozog a spermáknak. Az orvosa azt mondta, hogy kizárólag a lombik jöhet szóba. Ebből kifolyólag nekem nincs túl sok vizsgálati eredményem (pl átjárhatósági se volt). Hormonvizsgálati eredményeim vannak. Sajnos nem tudom, hogy ettől függetlenül nekem is át kell esnem a többi vizsgálaton is?
Szia!
Köszönöm az infót az anyagiakról! :)
Azt a mindenit, jó hosszadalmas volt Nektek a vizsgálati időszak! És meg szabad kérdezni, hogy mi volt a gond és hogy álltok most?
szia,
első konzi fizetős. Maga a lombik nem (cikluskövetés, vérvételek, leszívás, beültetés). Mellette a gyógyszerek mind TB támogatottan fizetősek. Ez változó és egyénfüggő, 50 000 - 150 000 is lehet. Mi először decemberben voltunk, ott kértek egy csomó vizsgálatot, április 1-én kezdtünk, de közben biopszia volt, meg genetikai vizsgálatok (4 hetes eredménnyel), meg ilyenek.
Szia!
Köszönöm a választ! De jó egy ilyen "siker sztorit" hallani, mint a Tiéd! Azt megkérdezhetem, hogy Nálatok mi volt a probléma? És hogy milyen eredményeket vittetek?
Remélem sikerrel jártok, és hamarosan babázhatsz! Drukkolok! :)
Sziasztok Lányok!
A férjemmel mi is megkezdjük a lombikot. December 12-én megyünk a Pestre az első konzultációra.
Az lenne a kérdésem, hogy az első konzultáció után kb. mennyi idő telik el, hogy megtörténjen az lombik? Valamint az is érdekelne, hogy is van ez a TB támogatás? Mert mindjárt az időpont foglaláskor közölték, hogy mennyi lesz a konzultáció díja.
Köszönöm előre is a segítséget!
Szorítok mindenkinek! :)
Szia:) a dokival egyztettem anno, es megbeszéltük. Senki nem számított ilyen fejleményekre, mert tenyleg erősen Vereztem, ráadásul nekem pénteken meg negativ volt a teszt. Kakukk tojas vagyok:(
Felunk a mehenkivulitol:( volt mar sajnos...tudom milyen,...
Te jol vagy? Köszi, hogy gondoltal rám.
Teljesen normális, amiket érzel. Én is kérdezgettem itt mindenkit, és sokan válaszoltak, nagyon megnyugtató érzés volt.
Örülök, hogy ilyen jó, pozitív érzéseid vannak, ez sokat számít. :-) Kitartást a várakozáshoz! :-)
Üdv.
Sikerült beszélnem a Dokival. Következő ciklusban elvileg vissza ia kaphatom a fagyibabákat... Ez persze attól függ, hogy mikor fog majd novemberben megjönni. Ha nem csúszik 2 hetet (elvileg nem szokott, nem tudom, most stimu után mi hogyan fog alakulni) akkor még beleférünk a decemberi szünet előtt!
Te hogy vagy? Teszteltél? Erősödött a csík? Nagyon izgulok :)
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben