A Kaáli intézet (beszélgetés)
szia,
ha teheted legalább a háziorvosodhoz menj el egy vérvételre és kérj HCG + progeszteron szintet. A sikeres lombikhoz nagyon fontos a megfelelő progi szint. Esetleg priviben nézesd meg. Pótlást kapsz?
Halk gratu :D
Kedves fleuriste!
Igen szedem a magnéziumot, és próbálok vigyázni magamra! De jó, hogy azt mondod, hogy természetes!
Köszönöm!
Szia!
Köszönöm a hozzászólásodat! Ha jóbban belegondolok, nem is kell hogy egy orvos szószátyár legyen, elég ha jól végzi a dolgát! :)
Kedves Ysiysi!
Egy óvatos gratuláció a pozitív teszthez!
Kedves Mindenki!
Köszönjük szépen! Reméljük, hogy nem lesz baj! Olyan szívszorító dolgokról lehet olvasni, mint ami veled történt, Olrak. Remélem januárban minden rendben lesz veletek! De ez azért egy nagy lépés! Mindenkinek szívből kívánok hasonlókat!!!!! Tudjuk, hogy nagyon szerencsések vagyunk!!!
Kedves hajba.o - nekem ez a beültetés utáni 14.nap és 5 napos embriókat kaptam vissza. Talán lehetett volna a 10. nap környékén vérvételre menni, de Budapest nekünk kicsit messze van, így aztán úgy döntöttünk, hogy megvárjuk itthon a 14.napot. Azt persze nem tudom, hogy ilyenkor a vérvételnél csak HCG-t néznek vagy pl. progeszteron szintet is? Elég zavaróak ezek a menstruációs fájdalomhoz hasonló dolgok! Mikor lesz a vérvétel?
Kedves krisz112!
Krizsa doktorhoz járunk, és én nem vállaltam egyetlen inszeminációt sem. Végig beszéltük vele, hogy a férjem spermiogrammja teljesen rendben volt, az endometriózison kívül nálam is minden egyéb rendben. Én azt hiszem, hogy az endometriózis miatti gyulladás a hasüregedben már eleve megakadályozhatja azt, hogy a kilökődött petesejt éppen érje el a petevezetőt, mert az immunrendszered sejtjei összegyűlnek hasüregedben az itt lévő méhnyálkahártya darabok miatt. Ezek a sejtek megtámadhatják a petesejtedet is, amikor kilökődik. Persze ehhez jönnek a petevezető átjárhatósági problémák, a műtétetek miatti petefészek csonkolások, összenövések. Persze az inszemináció sokkal kisebb megterhelés testileg, de én úgy gondoltam, hogyha nem sikerülnek (és én egyáltalán nem hittem benne) az viszont lelkileg igenis megterhelő. Krizsával átbeszéltük ezeket és így döntöttünk rögtön a lombik mellett. Persze sok vizsgálatot kért és januárban még bevállaltam egy újabb műtétet.
Sok sikert és kitartást kívánok!
Sziasztok Lányok!
POZITÍV A TESZT! Ott van a két csík! Persze még csak nagyon óvatosan örülünk, de eddig ilyen velünk még nem történt!:-))) Két hét múlva UH!
Sziasztok!
Új vagyok itt, csak szeretném megosztani veletek a sikeremet, hogy erőt és kitartást adjon nektek: endometriózis és ciszta (aminek a súlyosságát 4-es skálán 3-ra értékelték az orvosok) műtét után lombikkezelés eredményeként itt szuszog mellettem az én óvodás nagyfiam. NINCS LEHETETLEN!!! És nem szabad feladni! Mindig fel kell állni! Szorítok mindenkinek!
BP re. December első hetében lenne a beültetés. Attól függ a novemberi mensi hogy alakul.
Én is drukkolok mindenkinek!
Kedves alois01!
Krizsa doktor úrhoz járunk! Endometriózis és szerintem emiatt a gyulladás a hasüregemben! Pár napja nagyon felpuffadtam, többen is biztatnak, hogy az jó jel is lehet. De vannak menstruációs görcshöz hasonló érzéseim is. Meglátjuk! Nagyon sok negatív teszt van korábbról mögöttem, amikor már nem bírtam.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben