A Kaáli intézet (beszélgetés)
Sajnálom, ismerős az érzés, csk nekem nem jött meg,a progi abbahagyása után 2 nappal. Nem adjuk fel, újra meg kell próbálnnk. Minden nap kicsit jobb lesz!!
Nem jó hírek. Sajnálom! :-(
Sziasztok! hcg 0,158 mlU/ml. Rendesen megjött... Még az orvosom nem értem el, de szerintem egyértelmű, hogy nem sikerült!!! :(
Az is jó, ha minden nap tesztelsz ugyanolyan típusú teszttel és ha erősödik akkor minden oks. Mindenesetre a progipótlást ne hagyd abba és nézess HCG-t.
Minden pisilésnél van. Attila azt mondta ez még nem jelent semmit, folytassam a sárgatest hormont, és szombaton teszteljek. Remélem nem fog erősödni. El tudok menni vérvételre!
Nyugi! Amíg nem friss vörös vér addig van remény. Nem tudsz elmenni egy HCG vérvételre akár a háziorvosod által??
:( Barnás rózsaszínes folyás most reggel! 8 után hívom a dokit. :(
Infók (ezek szerint a 3 napos leíráshoz adj egy napot pluszban)
3 napos transzfer (szerintem nálunk ez lesz)
1 nappal a transzfer után. . . a pre-embrió növekszik és fejlődik
2ntu. . . a pre-embrió blasztocitává alakul át
3ntu. . . a blasztocita kiszabadul a burkából
4ntu. . . a blasztocita a nyálkahártyához cuppan
5ntu. . . a beágyazódás elkezdődik, a blasztocita elkezdi beásni magát a nyálkahártyába
6ntu. . . folytatódik a beágyazódás
7ntu. . . a blasztocita teljesen beágyazódott és külön van már placenta sejtje és embrió sejtje
8ntu. . . a placenta sejtjei elkezdik a véráramba küldeni a hcg-t
9ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
10ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
11ntu. . . a hcg szint már elég magas ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
5 napos (blaszto) transzfer
1ntu. . . ezen a napon szabadul ki a blasztocita burkából
2ntu. . . a blasztocita hozzá cuppan a nyálkahártyához
3ntu. . . a beágyazódás megkezdődik a blaszto elkezdi beásni magát
4ntu. . . a beágyazódás folytatódik, a blaszto egyre mélyebbre ássa magát
5ntu. . . befejeződik a beágyazódási szakasz külön sejtjei vannak a placentának és az embriónak
6ntu. . . a placenta sejtek megkezdik a hcg kiválasztást a véráramba
7ntu. . . még több hcg termelődik az embrió fejlődésével
8ntu. . . . hcg termelődés folytatódik
9ntu. . . a hcg szint már elég magas, ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
1 babócát kaptam, 2 naposat!
Akkor várj szombatig :)
Hány napos babókat kaptál?
A doki azt mondta két hét múlva teszt, és utána az eredménnyel telefon. Ennyit mondott. Vérvételt nem mondott.
Tudod én úgy voltam vele a lombikkor, hogy akármi is lesz a teszten csak a vérvételnek fogok hinni. Menned kell vérvételre?
A vizeletben a HCG-t nehezebb kimutatni, mert hígul!
Sziasztok! Elkövettem egy hibát. Idő előtt tesztet csináltam, és csak egy csík.... :( Szombaton kellett volna csinálni. Volt valaki ilyen türelmetlen mint én, és utána mégis pozitív lett a 14. napon a tesztje? Kétségbe vagyok esve, haragszom magamra, hogy ilyen hülye voltam!
Köszönöm mindenkinek az együttérző szavakat!!!
semmit nem éreztem, de meg sem jött még most sem. Nem tudom, mikor jön meg. Majd kiderül, alakul.
Nagyon sajnálom! Neked is kitartást kívánunk!
Őszintén sajnálom! Éreztél valamit,vagy megjött előtte?
HÚÚ, nagyon sajnálom! :-( Reméljük majd februárban sikerül.
Sziasztok! Sajnos nem sikerült :-( ! Februárba mehetek újra elvileg. Mindenkinek sok sikert és kitartást!!!
Szia! Én Pestre járok. Még folyás sincs. Puffadás van, a mellem fájt egy kicsit, meg érzékeny. Igyekszem lefoglalni magam, csak nehezen telik az idő! Köszönöm, hogy írtál!!! :) Szurkolok, hogy minden pozitív legyen Neked!
Szia! Nekem hétfőn lesz 2 hete, hogy visszakaptam. Hova jársz? Én Győrbe. Foglald le magad!! Én seéreztem semmi különöset, a hasam nőtt, vagy puiffadt, meg a melleim. Folyásom az van bőven. De én sem barnáztam. Ne aggódj, hanem gondolkodj pozitívan, és vigyázz magatokra!!!!!
Sziasztok! Ma egy hete, hogy visszakaptam az én ki s babócámat. Még egy hét, hogy megtudjam velem van. Nem barnázok, és elméletileg semmi rosszat sejtető tünetem nincs. Csak aggódom kicsit! Lehet valahonnan tudni, hogy nem kell agódnom?
Így van!! Már nem sok van hátra! Eddig jól bírtam, nost a vége nehéz. Meg azon izgulni,hogy ne jöjjön meg!! Bár nekem a méhen kívüli terhességnél is megjött napra pontosan.
Már csak két nap! :-)))) KITARTÁS!!!!!!!!!!!
Kedves hajba.o!
Nekem beültetés utáni 14.napon pozitív lett a teszt! Előtte menstruációs görcsök, néha még nagyon röviden most is van. Pici mellfeszülés és nagyon felpuffadt a hasam!
Szorítok!
Szia.én Tapolcára járok már nyár óta,most lesz a második beültetésem,mivel az első nem sikerült.Sajnos!én úgy tudom,hogy az inszemináció valamivel kevesebb költségekkel jár,mint a lombik.én lombikos vagyok.neked ez lenne az első?ki az orvosod?
További ajánlott fórumok: