A gyógyszertáros kontra doki (beszélgetés)
ez a hozzászólásod nagy fricska kedves V és B számára, akik éppen azt találgatták, hogy kinek milyen arányban van orvos-gyógyzerész , meg dr. izé a családjukban, hogy nehogy már kevéskének tűnjenek.felvidított!!
Kéremszépen lehet vkinek bármilyen szakmai diplomája, ha azt csak szakbarbárként kamatoztatja az élete során, akkor kár volt megszereznie.
nem váaszt el tőlem semmi, a diploma az csak egy lépcsőfok mindenki számára. Amit vitának írtam, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban, másra értettem.....szerintem ti ezt értitek magyarázat nélkül is.
Mindig is kitűnő kapcsolatom volt, van az asszisztens kolléganőimmel (képzeld volt már fiú is), és részemről már simán mehetne a diploma a képzésükért, mert megjár. Sőt, nem szégyellem bevallani, pályakezdetemkor többször segítettek ki az aszik gyógyszerforgalmazás területén, mint a gyógyszerészek. Bízok a tudásukban, adok a véleményükre, és tisztelem őket.
Ezt személyesen van szerencsém tanúsítani...:P
Még mindig ez az egyoldalúság...
Jéééé,akkor ki a K_nm??? :OOO
Most erre mit írjak?Ezt gondolod,hát ezt gondolod.
Ok.A németországi példa megnyugtató info,tovább fogom adni!:)
"volt olyan, mikor még tanuló voltam, hogy ha nagyon pontosan be akarta volna a patika tartani a jogszabályt, felbontja az inzulinos dobozt és csak úgy szüzen adja oda a patront...na, azért ez már túlzás volt...szerintem nem volt az a patika, amelyik ezt megcsinálta volna..." :( Kajakra van...Hidd el...:(
Igen,vágom,hogy milyen drága az inzulin,de...aki 1-es tip.nem tehet róla,hogy nélküle meghal,gyakorlatilag(brutálisan hangzik,de)ezek az emberek mesterségesen vannak életbentartva,csak mondjuk nem lélegeztető gépen,hanem egy kis tollon.:(
Ok,úgy szar az egész rendszer,ahogy van.:(
Áh, kórboncnok OKJ-s képzés....
De az előzőek is ejtve....
Talán még a látszerész illene leginkább, mindent nagyítón keresztül lát...
gondolod azoknak ilyen szinten kell kémia meg anatómia meg élettan??? :-)
Kórboncnok? :-)
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Védőoltás, orvosok, egészségügy, gyógyszerek, járványügy, stb. pro és kontra
- Fájós fogamat a dokim úgy tudja megmenteni hogy idegölő gyógyszert tett bele 2 hétre majd gyökérkezeli. De baromira fáj...folyt.köv. 1 pont.
- Gyógyszer pro és kontra
- Volina - nálunk visszavonták a gyógyszertárakból, más is járt így? Mit írt fel helyette a doki és az mennyibe kerül?