A fiatalon(17-18év) összejött párok kb hány százaléka marad együtt végleg szerintetek? És mitől függhet főként? (tudásbázis)
anyósomék is 35 éve házasok de ölik sokszor egymást.
már csak megszokásból is....
A szüleim 39 éves házasok.
Azaz 39 éve házasok.
És anyám 17, apám 18 volt mikor elcsattant az első csók.
persze, de be is jöhet és együtt öregszenek meg - és szép is az.
de mi a biztosíték, h 17évesen az első szerelem sírig tart?!
én nem nagyon hiszek benne.
lehet 40évesen gondol egyet egyik vagy másik, h kikacsingat mert kíváncsi lett.....
40évesen a legdögösebbek a pasik és a nők is még!
a gyerek sztem nem minden.
ismerek olyan párt ahol hiába második gyerek van mégis rossz a házasság....
én ilyen fiatalon nem akartam vna esküvőt stb...és főleg gyereket...
mert előbb vagy utóbb el fog törni más emberek megismerése a kíváncsiság....
meg honnan tudjuk, h Ő a nagy Ő mikor még nem próbálkoztunk más embernél - és nem csak szexre gondolok.
hm?! hogy lehet biztonsággal azt mondani, h Ő a nagy Ő??!!
Sziasztok!
nekem a nagy Ő szintén 16évesen jelentkezett és a mai napig is együtt vagyunk azóta is van már közös házunk és tervezzük a jövöt szeretznénk ksbabát majd esküvőt egyszer de nem tartjuk valami borzasztó fontosnak a babót sokkal inkább!!
Szerintem főképpen az alkalmazkodástól függ az egész és attól hogy mindig próbáljunk valami életet vinni a kapcsolatba h ne aludjon el az a láng én szemékly szerint uyganolyan szerelemmel szeretem a páromat még azóta ismint mikro először megláttam,és sztemezzel ő is így van:))
Pedig közlöm ismertem még az előtt mielőtt összejöttünk volna és soha nem az iylen tipusu pasik jöttek be de a sors még is igy hozta h egyszer egy bulin össze melegedtünk és utánna si kerestük egymás társaságát és komolyra fordult ez az egész:)
Tehát sztem létezik első igazi szerelem ami örökre szól..bár nem akarom elkiabálni:))))
Sziasztok,
Engem a nagy Ő 16 évesen kért fel táncolni egy sulis farsangi bulin. Ott kezdődött minden.
Most is tart, 23 éves vagyok. Eszem ágában sincs férjhez menni, és bármit változtatni. Együtt lakunk 4 éve, szeretjük egymást.
Az tuti, hogy ha valami baj lenne, nagyon megsérül az ember lelke egy ilyen első igazi kapcsolat után.
Én is ezt mondom mindenkinek :-)
Én érzek valami kényszert a házasságban, bár soha nem volt előttem rossz tapasztalat, egyikünk családjában sem volt válás vagy rossz házasélet. De nekünk nem jön be.
Nekünk holnapután lesz a 14. "évfordulónk".
Szerintem is!
Én 13 éve vagyok boldog a párommal és eszünk ágában sem volt, hogy összeházasodjunk.
A mi kapcsolatunk kítűnő és szuper és kenterbe veri sokak házasság kötés utáni életét.
Szia!
Hát, nem is tesszük. Nagy a valószínűsége, hogy - bár a párom ragaszkodik a "függetlenségéhez olyan látványosan - én kapnék pánikrohamot :-)
Azt szoktam mondani, hogy most a főzést-mosást-takarítást azért csinálom, mert én akarom, akkor meg már "kötelesség" lenne, amit meg utálok.......tehát nem is csinálnám.
Szóval, jó ez így, ahogy van :-)
Hali!
Ne is tegyétek, mert akkor tuti pánikroham tör valamelyikőtökre és sikítva menekűl a kapcsolatból.
Sziasztok!
Mi 16 és 17 évesek voltunk, amikor találkoztunk.
Az a bizonyos "első látásra" volt. És 14 éve tart.
Van egy kislányunk, boldogok vagyunk, de még nem házasodunk :-)
Én 58 éve ismerem a férjem.Kisbabaként jött az anyósommal meglátogatni engem.Most voltunk egy általános iskolai találkozón azt mondták,hogy minket be kellene keretezni.Van két gyerekünk.
Volt sok nehéz időszak az életünkben,de semmit nem bántam meg!
A fiatalon(17-18év) összejött párok kb hány százaléka marad együtt végleg szerintetek? És mitől függhet főként?
passz. szerintem ugyanolyan kevés százaléka, mint az idősebb párokénál.
ma már nagy divat a válás. akárhány évesen házasodtál
és akik 14-15 évesen jönnek össze ?
azok vajon meddig bírják együtt ...
További ajánlott fórumok:
- Legfurcsább mód, ahogy eddig összejöttél valakivel?
- Túlsúlyosan szeretnél babát?Vagy már összejött? Beszélgessünk :)
- A legjobb barátnőm 19 évesen összejött egy 50 éves pasival
- Ti kezdeményeztetek már férfinál? Hogy alakult végül, összejöttetek?
- Magyarországon az emberek hány százaléka elégedett az életszínvonalával és hány százaléka él segélyből?
- A GYED alatt összegyűlt szabadságok hány százalékával rendelkezik a munkáltató?