A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
itt találod
te is tehetsz oda képet,persze másik jelszó kell,priviben megírom,bár ha jól emlékszem a naplónál is lehet látni.
Sziasztok!
Raktam cicás naplóba pár képet.
bocs, kép új kép a macsnaplóban.
drukk minden betegnek, nehéz helyzetben lévő gazdinak.
köszönöm a válaszokat, mindenkinek válaszoltam, aki írt. és tettem fel egy képet a három kicsiről, elég pocsék még vakuval is, ma csináltam. mindig így alszanak, máskor jobban összegabalyodnak. őket nem lehet egymástól elszakítani.
gondolkoztam h én keressek gazdit nekik, de közben rájöttem, h ezt a befogadási egyezség nem engedi...úgyhogy lesz ami lesz, még agyalok a válaszon.
Sziasztok!
Megkaptam az üzit,válaszoltam is,a levelen felvagyok háborodva!
ó a francba...kezdem újra, mert elszállt.
megint változott a helyzet macskaügyben. priviben megírom mindjárt azoknak, akik érdeklődtek. az előbb soroltam a neveket, és közben átmentem a másik oldalra, így elveszett a szövegem...szóval megy privi néhányotoknak. nem akarom ezzel szennyezni a fórumot:///
mindenkinek szép napot.
szia,
nem jól. sírdogálok egyfolytában.
ha jól értelmezem az állatvédő nő levelét, akkor kb. két hét múlva viszik el a macskákat. de már nem birok rájuk nézni se, annyira fáj. tönkrementem röpke egy nap alatt. (na de ez tényleg nem ide tartozik)
Szia!
Hogy vagy?
Drukkolok nektek!
Ha mégis kell segítség, szólj!
ezt csak most látom...én simizem a videón, nem más:)
drukk a betegeknek...♥♥♥
ÓÓ de aranyos vagy :)
Tudod nem az a baj..a Zolira is a rendelőben úgy morgott mint egy kutya :)
Az idegen embereket valahogy nem csípi :(
Megpróbáljuk mindenképp a fecskendős módszert egy pici vízzel vagy szafttal összekutyulva.
Bár nem akarom elkiabálni,de mintha csökkent volna a rohamok száma és időtartama.
Lehet az 1/5 gyógyszer "megízlelése" is hatásos.
Nagyon sajnálom, hogy ekkora szomorúság ért!
Ismeretlenül is nagyon együttérzek veled :)
Szia,
ez a fecskendős módszer nagyon jó ! Nálunk is csak ez az egyetlen módszer ami bevált.
A törölközős azért nem jó, mert mire lebirkózod a macsit, már Te is meg Ő is teljesen ki lesztek idegileg és esetleg félrenyel.
A fecskeddősnél egyszerűen megfogom a grabancánál, felemelem picit, és oldalról a fogai között beszuszakolom a fecskendőt és kész is.
Figyi Zsófi: Ha ezen múlik, valamelyik nap átmegyek, és beadjuk neki.
Megtanuljátok hogy kell, és előbb-utóbb sikerülni fog.
Sajnos nem sikerül sehogy.
Belerakjuk a kajába finom falatba és nem eszi meg.
Pont mondtam Macseknak,ezzel azt érjük el,hogy nem fog enni.
Hát elértük :(
Alig eszik mert azt hiszi az a kaja is keserű lesz.
Jaj Istenem! Miért nem találnak fel íztelen vagy legalább szagtalan cuccot cicáknak.
Macsek :még nem próbáltuk de az tuti párom feladata lesz legfeljebb először megpróbáljuk a törölközős módszerrel lefogni a karmolások miatt :((