A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Pedig vannak olyan tabletták is állatoknak ami nem rossz ízű,jó lenne ha mind az lenne.
Emlékszem a régi macskámnak vettünk szív alakú rózsaszínű vitamint :) halljátok ez a macska olyan rafinált volt hogy beadtuk a szájába,ugy tett mint aki lenyeli,látszott ahogy nyelt egy nagyot,aztán elvonult,na igen,de mi meg láttuk hogy menet közben kiköpte :DD
Jaj,igen nagyon kell rájuk vigyázni.
Kisvacaknál talán jobb a helyzet epilepszia ügyben. A fecskendőt még mindig nem próbáltuk maradtunk a tablettánál,bele a vacsiba.
Úgy látjuk,az a pici mennyiség is hatásos, de tény ha megérzi a keserű falatot azonnal otthagyja az egészet.
Jobbulást neki
Mi van mostanában? sok a rossz hír :(
Én ma pánikoltam kicsit,na semmi komoly.Macskák erkélyen mert akvárium vízcsere volt,ilyenkor jobb ha nem lábatlankodnak,Rotti multkor kihúzta a slagot :-O lényeg hogy az erkélyajtó bukóra nyitva,párom tesz vesz,erre látom hogy a Blacky körme beakadva az ajtószigetelő gumiba és szó szerint visítozott,azt hittem becsukódott a lába,olyan pánik jött rám ahogy láttam hogy páromnak csak hajtogattam csináljon valamit,ő meg hogy nem tud mert ha kinyitja az ajtót akkor a lábát becsukja,na én meg a másik szoba ablakon kimásztam az erkélyre de hála égnek kiszabadult a körme.
Hát nem is tudom mi lenne ha nagyobb baj lenne,ha hirtelen történik valami bepánikolok :/
Azért én is kész vagyok ám már!
Szofit 3 hete hordom infekcióra a hülye csirke mell felvágott miatt(én hülye azt hittem kinőtte a szója allergiát és adtam neki)
Hétfőn kapta az utólsó injekciót, már semmi sebecske nem látszott, erre ma megint kivakarta a füle és szeme közt.
Pedig azóta semmit nem kapott csak a Royal cannint, amitöl már fél évig tünet mentes volt...
Én is javaslom,ha van rá lehetőséged menjetek el másik dokihoz.
Szorítok nektek!!!
Nem tudnád esetleg megmutatni Omikát egy másik orvosnak is?
Én még mindig azt mondom, hogy tüdőgyulladásban nem fog megfulladni.
kedves amacska!
ha tüdőgyulladása van, nagy eséllyel túléli, gondolom, bivalyerős antibio-koktélokat kap.
csak le szeretném írni, h amikor az 5 "régi" macsekom szenvedett a macskanáthában, és minden lélegzetvétel nehezükre esett, úgy éreztem, megőrülök..és nem hittem, hogy meggyógyulnak. az egész ház egy szörcsögő, csontsovány állatokkal teli halálsor volt, nem biztos h ezt így le kéne írnom, de mindegy...a lényeg, hogy kimásztak belőle, pedig minden nap megkérdezte a doki, h él-e még mindegyik, és százalékot se tudott mondani...szóval...akármilyen iszonyatosnak tűnik is a helyzet, de van remény-amig egy felelősségteljes doki azt mondja, addig hidd el legalább neki. nagyon sokat gondolok rád!♥
Biztos hogy meg fog gyógyulni a drága. Érzi, tudja, hogy nagyon kell Neked!
És a mi összefogásunkat, imáinkat is biztos érzi.
Sokat gondolok rátok!!!
Nem fog itt hagyni!!!
(szerintem egyébként tüdőgyulladásban nem fog megfulladni)
Mikor derül ki pontosan, hogy akkor tüdőgyulladás, vagy daganat?
Vérvétel volt már? Hogy van most a kis drága???
Csatlakozom Csiguszhoz, nyugodj meg, csakis arra szabad gondolni, hogy meggyógyul.
Jézusom!!!
Borzasztóan sajnálom! Nagyon nagyon nagyon drukkolok nektek!!!!! Muszáj meggyógyulnia!
Így lesz! Próbálj megnyugodni ami tudom nehéz,de ha a cica érzi rajtad hogy félsz akkor ő is félni fog.
Én is imádom a 2 macskám,mindent odaadnék értük
Jaj,nagyon sajnálom :(
De reméljük hogy meggyógyul!!!