A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Köszönöm!!! :)
Nemtudom eldönteni, hogy ficam, vagy törés, bár a lába furán, befelé áll, de nem mernék egyikre sem voksolni.
Most csak alszik, meg remeg. :((((
és az Iskola úti rendelő? talán van ügyelet vagy házhoz megy.
Cím: 3000 Hatvan, Iskola u. 14.
Telefon (37) 341-502
szia!
na tessék, szatyorbaleset...a napokban írtam róla.
azt, h kificamodott vagy eltört, sztem el lehet dönteni, gondolom én laikus aggyal...a ficam is rohadt fájdalmas. rázós téma ez a fájd. csillapító, nincs válaszom, illetve google, vagy netes orvos tanácsa jöhet számításba. egyébként lehet h érzéketlennek tűnök, de a macskák rohadt sokat kibírnak, szóval ha az állapota nem életveszélyes, akkor ezt a napot kibírja így is. magánorvostól lehetne tanácsot kérni telefonon a használható emberi fájd. csillapítókról.
ez neszesemmi-fogdmegjól tanács volt, de együttérzek, és írni akartam vmit, hogy ezt kimutassam. gyógyulást a szatyros szörnyinek:)
Szia!
Mi hatvaniak vagyunk, nem hiszem hogy ide eljönnének... :((((
Sziasztok!
Bocsánat, hogy ismeretlenül írok a fórumba, nemtudom, hogy tudnátok-e segíteni.
Van egy 1 éves ivartalanított, eleven lányka cicánk.
A kis majom, ma egy nejlonzacsit húzott a fejére, amitől aztán úgy megijedt, hogy nekiesett a szobában talán az asztalnak, vagy a szekrénynek, de annyira, hogy valószínűleg vagy ficamodott, vagy eltört a bal hátsó lába. (nem tud ráállni, még a jobbra is nehezen - nem használja, csak lógatja)
Mi a konyhában ebédeltünk, és bár berohantunk a zajra, de már akkor késő volt.
Sajnos vidékiek vagyunk, nincs állatorvosi ügyelet felénk (csak a fővárosban, vagy Egerben) és autónk sincs, szóval az utazás is nehézkes lenne. Felhívtam több dokit, hogy nem-e vállalnák így vasárnap, de elutasítottak: ez a pihenőnapjuk...:((((
Nincs sajnos más választásom, meg kell várnunk a holnapot, viszont annyira fáj neki, jó lenne tudnom, hogy milyen fájdalomcsillapítót adhatnék neki. (Az Algopiryn injekciótól habzik a cicám szája - így persze azt nem adok neki)
Várom ötleteiteket. Aggódok nagyon a Drágámért.
állatkínzást soha nem engednék én se, talán félreérthető voltam. ha egérrel b*szakodna, azt is megmenekíteném, kutyát/macskát elkeríteném tőle egy darabig...szóval adnék esélyt.
nem beszéltem kínzásról....
a macsok vadásznak, ha nincs más, akkor a légyre, muslicára, akármire, de vadászniuk kell.
az én kinti macskáim megették a madarat, pedig kapták a kaját rendesen.
fene tudja...
amacska,
szépek az idézeteid.
én magam jelenleg azzal tudnám gazdagítani az idézetek tárát, hogy:
"minden macska egy qrvadék. amelyik nem, az vagy színlel, vagy még túl fiatal"
nem hinném, hogy bárki idézi ezt egyéb közösségi fórumokon:DDDD
Evawitch,
örülök h sikerült megmentened a madárkát.
ha megint megfogja a macskád, ne bánd: ilyen a természete. lehet, h a madárnak is jobb lett volna, ha nem marad meg, de persze ezt nem tudhatjuk.
A macska kiválaszt egy embert,és addig hajlong elötte,míg az végre térdre nem esik:)
Amíg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik.” /Anatole France/
találtam néhány szuper idézetet
„Sose bántanám meg a macskám érzéseit, nem számít, hogy másokat ezzel mennyire bántanék meg.”
Rowse, Alfred Leslie
:)
Fehér Erő éjjel csak úgy a fejemre, vagyis a mellkasomra ugrott. :D Először a barátom fejére, aztán rám ugrott, én akkor ébredtem fel és hirtelen lelöktem vissza a barátom fejére. Nem értettem, mi van. :)