A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Abszolút nem volt jogos!!!
Ahova mi járunk dokihoz, ki van függesztve az ártábla külön kutyára, külön macskára.
Szerintem azért finoman kérdezd meg tőle, hogy mi alapján számol, ha netán ma is hasrabökés szerint fizettet veled.
Jaj amacska, sajnálom a kis drágát :((
Reméljük gyógyszerrel szinten tartható, esetleg gyógyítható (ha valóban légzőszervi gond).
Ez nagyon dühítő, mert olyan kisstílű...
Ilyenkor én is nagyon felkapom a vizet, de fegyelmezem magam (mint Te) mert a macsi issza meg a levét.
Ha már megvette az ember az anyagot miért ne lehetne azt felhasználni ? Az anyagokra nem szoktak árrést felszámolni, az orvos haszna a munkadíja, tehát neki majdnem mindegy, hogy Te viszed a gyógyszert vagy Ő adja.
Én is végigcsináltam ezt tavaly.
Azt javasolnám, hogy csináltassál egy teljes vérképet,vizelet vizsgálatot utána (ha szükséges, mert nem derült ki semmi) hasi-és mellkasi ultrahangot, mellkas röntgent (persze, az orvossal történt konzultáció után)
Ha ez mind negativ, akkor jön az allergia teszt.
Nem szeretem, ha az orvos, anélkül, hogy a vizsgálatokat elvégezné, csak úgy ötletelgetve elkezdi valamire kezelni a macsekot. Ezek a vizsgálatok közel sem olcsók, azért kell lépésről lépésre elvégeztetni,de ha félrekezelik, akkor az "igazi" kezelés már sokkal többe kerülhet.
Addig amig ki nem derül, hogy mi a baja a macseknak, a WC illatosítót, szúnyogirtót stb. ne fújkáljál a levegőbe, ne erős domestossal mossál fel, hanem valami sima mosogatószerrel, mert lehet, hogy csak az a baja, hogy nem bírja ezeket a vegyszereket.
Jobbulást kívánok !
sziasztok!
jobbulást a betegeknek, jó rosszalkodást mindenki másnak!
elvittük szombaton az egyik macskámat fülrüh-tisztításra. vittem a mosó-folyadékot és a fülcseppet is, a dokinak mindössze az volt a "dolga", h megmutassa, hogy is zajlik szakszerűen ez a folyamat. mivel régi kuncsaft vagyok, és elég gyakran is találkozunk, bíztam abban, hogy ingyen megszámítja...amikor kérdeztem az árat, odairányított a pénztáros csajhoz, hogy majd ő megmondja. a barátnőm ment és fizetett, visszafele menet megkérdeztem, mennyibe került. azt mondja: 4e Ft...basszus, azt hittem, agyvérzést kapok. a teljes kezelés ára ennyi, 3fajta szuri+fültisztítás ottani gyógyszeres oldattal...a pénztáros/asszisztens csaj végig ott állt, tehát azt is tudta, h most én vittem a szereket. elszállt az agyam...kifejezetten félénk ember vagyok, de fogtam magam és visszamentem, és rákérdeztem, mi is került ennyibe. a csaj odament a dokihoz, mondott neki vmit, a doki meg legyintett (!!!), és azt válaszolta: legyen a fele. a csaj visszajött, kivette a kétezrest a gépből és odavágta az orrom elé...basszus, lekevertem volna neki egy pofont, de persze csak kimentem szó nélkül...a rohadt életbe már, h ezek akármit megtehetnek! ha lenne más lehetőségem, soha többet nem vásárolnék náluk és állatot se vinnék. de nagyjából ez a legjobb hely, és a héten vinni kell a kutyusomat szemvizsgálatra és esetleges műtétre...nem boríthattam a bilit, de elegem van a kiskirályokból:(((
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!
A biztonság kedvéért vidd el az állatorvoshoz, nálunk tavaly nyáron köhögött az egyik cica, 2 hónapig tartott, amig kigyógyult belőle. Valószínűleg hazavihettem valami bacit. Az antibiotikum nem használt,inkább ártott ezért gondolom, hogy valami influenza-szerűség lehetett.
Evett, játszott de naponta 2-szer 3-szor fuldokolva köhögött. Pici láza is volt, vitamin és erősítő injekciót kapott - akkor múlt el.
Úgy néz ki tudod,hogy epilepszia gyanús a kis drágám :((
De részletesen leírom Neked priviben,mert ismered a dokit.
Sziasztok :)
Hááát nekünk ezért nincs függönyünk :D de még pici a cica és játszik.
Nagyon meglepődtem, mikor elment és kb egy óra múlva jött haza! Kérdeztem, mi történt és akkor előhalászta a kabétja alól a kis fekete csomagot. Teljesen össze volt rettenve a kicsike. :-( Aznap éjjel ott aludhatott a párnámon.
A párom nagyon szereti a nagy cicánkat is. Volt már olyan, hogy kint a ludt a nappaliban, mert a macsek elterpeszkedett a takaróján és nem volt szíve lezavarni... Én azért ennél keményebb vagyok. Nem szeretem, ha kitúrnak az ágyamból! Aludjanak a helyükön!
Azért reméltem, hogy a függönymászásról le lehet szoktatni....
Sziasztok!
Rég voltam már. Visszaolvastam, drukkolok minden kis beteg cicusnak, hogy minél hamarabb meggyógyuljon. :)
A függönymászásról nekem nem sikerült leszoktatni az enyémeket, sajna nálunk az volt a megoldás, hogy mindenhonnan le kellett szedni a függönyt.
Úgy tudom, több fórumtársunknak sincs függöny a lakásában a fenti okok miatt.
A párodnak viszont minden elismerésem.