A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Még ne írjál róla múlt időben...
Simán hazamehet, drukkolok nektek én is.
Megnéztem, nagyon édes. :)
De nem az én Mignonom.
Köszi az aggódást, a privit megkaptam, majd átolvasom.
Igen, az operált, idős fiúcicáknál ez a vesehomokosság sajnos gyakori. Speciális diétával kellene etetnem őt, de sajnos nincs pénzem megvenni. Amint lesz egy kis pénzem, úgyis kap egy csomaggal. Első, hogy mindegyikük kapjon legalább kétnaponta normális ennivalót, a köztes napon meg száraz van csak. Erre futja. :(
Ha megteheted, vidd el orvoshoz. A vesehomok az nagyon komoly dolog.
Miből gondolod, hogy vesehomokja van ? Orvos állapította meg ?
Bizony :D
Azta,a téglát leverte? nem semmi :D tényleg mindenre képesek ha valamit elakarnak érni :DD
:)
Erősek, mint a bivaly! :)
Apukám horgászni járt és volt egy Rózsika nevű kis növésű anya cica, aki felállt a vizes hordó szélére, és leverte a hálót, amivel a halacska le volt takarva plusz a téglát (ami nehezéknek volt rajta). Miután szabaddá tette magának a helyszínt, nekiállt nézni a pontyot. Jó 3 kg-os volt az a bizonyos ponty, és Rózsika hónalig belenyúlt, és karmával kikapta a halat. Vagy 4 métert repült a halacska.
Természetesen megkapta, ha már megdolgozott érte! :)
Jahh :D kisbirka macska :D
Itt is előfordul hogy szőrcsomó miatt hány valamelyik,de nagyon ritka,a Rotti inkább akkor szokott ha falánk módon eszik és valamit alig rág meg csak lenyeli.
Szüleimnek a Bandija (hatalmas nagy kandúr) a kristálypoharak közt lavírozott. Az egész család lélegzet visszafojtva, mozdulatlanul várta, míg végigjárja. :)
A poharak közt néhány centi volt csak. Hogy csinálta? (most is előttem van, ahogy döbbenten nézzük :)))
Jó erős "kis" cicád van. :D
Jaja, szőrcsomó, pedig kapja rendszeresen a szőroldó pasztát, és mivel hosszú szőrű, ezért mindig fésülve is van.
Szokott történni ilyen "baleset" nálunk, de máskor azért jó lenne, ha nem hajnali 3-kor jönne rá a hányhatnék, és lehetőleg ne az én ágyamba. :S
Sziasztok! :)
Hát az én Mazsim elég fura alvóhelyet választott mamagának. Nappali szekrényen a borospoharak közé bekúszott és köztük aludt a drágám :D :D Izgultam mi lesz ha felkel, de amilyen ügyesen belavírozott közéjük, olyan ügyesen ki is jött :D