A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Ó akkor még nagyon picike,ügyes volt hogy egyáltalán belement a wc-be.
Nem ismerem ezt a gyöngyös almot,án általában olyat veszek ami gombócokba összegyűjti a pisit-kakit,tehát a többi alom nem lesz nedves és babypúder illatú az egész,kissé drága,de gazdaságos.
Mindennap szedd ki ami nem odavaló,az egészet akkor cseréld ha már ugy látod muszáj,de ezt akkor is észrefogod venni ha a cicó mikor már rendesen odajár és ha valami nem tetszik neki akkor jelezni fogja.
4 hetes...ne csodálkozz.:(
túl kicsi még. az a csoda, h pisilt alomba. csodamacska. ügyes, okos, szép.
Köszi!
A cica kb 4 hetes lehet, nem tudjuk pontosan, de még nagyon kicsi. Barátnőm ismerősének a munkahelyére (műhelybe) tették be egerészni! a picurit, semmi törődés, napi egy etetés, persze nem cicakonzerv. Mi meg befogadtuk, mert ott nagyon rossz sora volt.
Arra is gondoltam, hogy nem jó almot vettünk neki. Az alom gyöngyökből vagy miből van.
Lehet valami kisebb szemcséjű kellene?
Milyen gyakran cseréljem neki az almot? A kaksit kiszedem egyből, az oké.
lehet h figyelmetlen vagyok, háromszor átolvastam, de nem látom, mennyi idős a macsek.
sztem az elején lehetnek ilyen kihágások, nem nagy tragédia, van ennél rosszabb is. minél többet tegyétek alomra, akkor is,ha nem kell neki semmit csinálni, blabla, minden el van már itt mondva. nem lesz gond, a kezdet jó volt:)
Szia!
Köszi! :)
Remélem megszokja, mert ha nem a párom nem fogja engedni, hogy maradjon. Ma már komplett ágyneműcsere volt.
Szia!
Üdv.itt a cicásoknál :)
Nekem mindkét macsek az alomba pisilt onnantól hogy megmutattuk hol van.Okosat nem tudok mondani,de ha meglátod hogy pisilt vidd az alomhoz,vagy az orrát picit odadörgölni a pisifolthoz hogy tudja nem jót csinált.
Sziasztok! Új tag vagyok, friss cicatulajdonos!
A kis picurt tegnap vittem haza (lakásba).
Az a gondom, hogy megmutattam neki, hol az alom, bele is pisilt, aztán játszott a szobában az ágyon és azt vettem észre, hogy odapisilt. Utána megint megmutattam neki az almot, kimászott belőle, aztán kicsit később visszamászott bele és elvégezte nagydolgát.
Később is az alomba pisilt. Ma játszott az ágyban és azt vettük észre, hogy van 2 nagy pisifolt megint.
Miért nem megy ki az alomba? Hogy szoktassam bele, hogy mindig azt használja?
Köszi a segítséget!
Ó lányok még nem is meséltem mi történt múltkor,ha már macskaszökésekről van szó.
Jöttünk haza és a bejárati ajtót én csuktam be kulcsal ( 2.emelet),ami sajnos valahogy nem sikerült mert nyitva maradt de nem láttam,még sosem volt ilyen,aztán elvoltunk a nappaliban,de jött egy érzésem hogy menjek az ajtó felé,azt látom ajtó tárva nyitva macsekok sehol :-O
Még jó hogy 3 emeletes a ház és lent se tudnak kimenni,a Blackyt fönt találtam a 3.emeleten egyik ajtó elé bekuporogva,a Rottit lent a pince ajtó előtt :-O most már odafigyelek,ezerszer megnézem a bejárati ajtót bezárt e rendesen. Tudjátok mi az érdekes? Hogy mind a kettő macs mikor vittem őket vissza tudták melyik oldalon van az ajtónk,bár más emeleten :)
Más : párom pár napig elutazott és ez megviseli a macskákat mert sokat vagyunk együtt,a Rotti első 2 napban olyan mérges és szomorú volt hogy lepisilte párom párnáját meg a plédjét,ezt másnap is megcsinálta :S dobhattam ki a párnát,tollpárna volt...most már nem csinálja.
Tuti, hogy nem lesz világgá szaladás! Bízzál csak az okos kis csapatodban!
Másrészről pedig jó helyen laksz! Hatalmas fekvőrendőrök vannak az úton, és így nincs Nálad őrült száguldozás. Az a kiskert a lehető legjobb macskaparadicsom ;)
Épeszű macska onnan nem megy el!
Daniela: kapnak enni, ha visszajönnek. bejönnek maguktól.
tízből kettő volt az, akivel szenvedek, de sztem megéri, mert rájönnek ők is, hogy bent a házban van a kaja és a biztonság.
Macsek: nagyon remélem, hogy nem lesz világgá-szaladás.
ha egy is elmegy a háztól max. 20 méterre, abbahagyom az egészet.
Hát akkor te nagyon szerencsés vagy, mert az enyémek még a biztonságos kerítés ellenére is mennének világgá. :(
Egyedül nem is lehet őket kint hagyni a kertben, mert valahogy tuti megoldanák, hogy átmásszanak a biztonságos kerítésen, aztán majd jól eltűnnének nekem! :(
más téma..kicsit könnyedebb.
"idomítom" a macskáimat (10 db, egész életükben a házban éltek), hogy kimenjenek a ház előtti elkerített kiskertbe, és vissza is jöjjenek. eddig sikerrel járt a program, bár tegnap az egyik macskám este 10-ig kint volt, egy másikat meg hajnali kettőkor engedtem be, mert a huszadik hívásomra is cseszett bejönni...a lényeg az, hogy úgy tűnik, bízhatom bennük, és ennyit megérdemelnek, amíg még marad az elviselhető idő. úgy tűnik, okosak, nem akarnak elmenni, holott nem egyet láttam már a kerítés tetején mászkálni, ahonnan csak egy ugrás az utca...(na de el ne kiabáljam...)
Sajnálom, hogy megint visszatért Omikánál a betegség :( Mielőbbi javulást kívánok neki én is.
Egyébként anno Mázlikámnál is így volt, annyit cipeltük dokihoz szegénykémet, hogy ha meglátta a hordozót, olyan szinten elbújt, hogy alig találtuk meg. :(
ó, a francba, már megint...
nagyon sajnálom.