A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
" Sajnos" csak egyszer kaptam rajta egy hülyegyereket, hogy macskát zargatott itt a környékünkön. Szegény cilóka bemenekült egy autó alá. A hülyegyerek meg játszotta az agyát a barátnője előtt....vesztére! :-)
Kérdeztem tőle "miért zargatod azt a macskát". Ő nem zargatja... Mondtam neki..."játszod az agyad a csajod előtt?" "Gyere és engem zargass!" A barátnője csak annyit mondott a hülye barátjának, hogy "gyere menjünk, ez komolyan gondolja és bolond"! :-)
Szelíd vagyok, mint a gesztenye és kerülöm a balhét, de néha a gesztenye is vad lesz. :-)
Pasi létemre, imádom a cilókat! Ha kiherélnének ezért, akkor sem változna a véleményem! :-)
Én visszahoznám, ami az Ókori Egyimpomban volt...
Akkor, ha valaki csak ferdén nézett egy macskára....halálfia volt! Igaz pár százezer cilót be is balzsamoztak... De úgy tudom a Római birodalomban is szent állatka volt.
Persze sokan nem,de valaki hátha akadna.
El hiszem...
Férfiakat nem igazán érdekli a macska...
Amúgy én simán rátámadnék a szomszédomra, jól megrugdalnám acélbetétessel, öklöst is kapna, ha nem csak albérlő lennék. :S
Itt se szeretik,max az elején hagyják aztán kitekerednek a kezemből,ilyenkor lefogom őket,de nem mindig járok sikerrel :)
Itt is kb plussz 3 macskát lehetne összeállítani a kifésült szőrből,de a kisebbnek kevesebb szőre van.
Miért is lenne bajod :O))
Hááát itt kéregetés van :))
Nekem is időbe telik amig kikefélem a szőrüket épp ezért van hogy néha párom csinálja sitty sutty kész is van :)
Gyerekkoromban a kutyának a saját kanalamból adtam a levest. Itt vagyok, semmi bajom. :D
Amúgy tudom, hogy mit eszik a macskám, mivel érintkezik, mennyire tiszta, ezért nem zavar sok minden. Most például az ágyamon alszik. Szerencsére nem kéregetős, meg se eszi a kajámat. A sajt iránt érdeklődik, de nem igazán eszi meg. Asztalra, a konyhai helyekre nem mászik fel. Ide, ahol a gép van csak azért jön, mert itt van az ablak. A sok nyávogáson és a támadásain kívül semmi okom panaszra. :) Jó kislány. :D Na, meg a mosogatószivacs és a wc papír mániája is megvan, de nem olyan zavaró. :) Nagyon hullik a szőre, az ellen nem tudom mit tegyek. Vettem neki minőségi fésűt, de nem szeret fésülködni... Az 1 db szőnyeg a szobában is tele van szőrrel...
A saját macskám után inkább innék, mint idegen ember után. :)
Ha a saját házamban laknék, én is elintéztem volna a szomszédot már régen...
Nagyon örülnék ha kapnának büntetést!
Majd még aláírok,csinálok pár mail címet :O)))
Egyszer egy várromot voltunk nézni mert érdekelnek az ilyen régi dolgok és egyszer csak azt hallom hogy az egyik barátunk kiabál nekem hogy ne gyere ide! hát logikus hogy odamentem,nem kellett volna,egy gyönyörű dobermann volt fellógatva :((( sose felejtem el :((
Sziasztok!
Visszaolvasok mert látom írtatok rendesen :)
Szeretnék annak a szomszédnak a szomszédja lenni!!!
Valszeg' örökre "depi" maradna, míg élne!
Hatékony immunstimuláns és anyagcsere aktivátor. A szervezetben lezajló szinte valamennyi biokémiai folyamathoz nélkülözhetetlen molekula.
■ Immunrendszer működés szabályozása.
■ Stressz.
■ Szívműködés és vérkeringés támogatása.
■ Idegrendszer, epilepszia.
■ Teljesítmény-fokozás.
■ Daganat-ellenes hatás.
■ Májvédelem.
■ Rekonvaleszcencia.
■ Étvágytalanság, kondíciójavítás.
■ Geriátria, szemészet.
■ Szénhidrát anyagcsere.
Az én egyik macsekom (a cirmoska) is mentett, az irodával szembeni parkban ült a fa alsó ágán az esőben :(
Gyönyörű kis jószag, valami félvér szerzet lehet Ő is, mert nagyon sűrű, puha bundája van, pöttyös a hasija és a hátán is vannak elmosódott pöttyök ,egyébként 7 kg. Valószínűleg azért dobták ki, mert a tenyésztő elajándékozhatta valahova, mert nem eléggé tipusos, ott meg megunták és kidobták.
Nekem a karakál is tetszik...
Ha óriási, félelmetes pofijú mecsekot szeretnél, miért nem veszel egy maine coon cicát ? Az enyém közel 10 kg, ha felágaskodik simán felkönyököl az asztalra és nézelődik, hogy mi van a tányérunkban. A tatarozáskor a mester nem mert bejönni a lakásba, amikor mentünk ajtót nyitni, csak annyit kérdezett: ez milyen állat ? Nem harap ?
Én még az F4 - F5 hibridektől is félnék, túl azon, hogy nem engedhetek meg magamnak ilyen drága jószágot.
erről a szerről mindenkinek tudnia kell
vetri DMG