90 napos diéta április 20-tól (beszélgetés)
Felkészülés a diétára.
Lehetőleg minél kevesebb olyan kaja legyen most szem előtt,ami csábításra kényszerítene.Pl.ne legyen kipakolva a süti,csoki,chips,egyéb "finomság".
Lehetőség szerint a következő 4-5 napra felkészülni a napi kajára.Több féle gyümölcs legyen otthon,szénsavmentes víz,tea,citromlé.
Salátához hozzávalók,csirkemell,tejtermék,étcsoki.
Jó ötlet a napló,így nyomon követhető,hogy mit ettünk.
Holnap az első nap:)
Napi 2 kávét iszom.De mindig tejjel.
És a diéta alatt is tejjel fogom inni.A leírás szerint szabad így inni,csak el kell telni 2 órának a kávézás és az étkezés között.
Egyelőre ketten indulunk holnap,reméljük még csatlakoznak,és várjuk a tapasztalt 90 naposokat,adjanak sok-sok tanácsot.
Te Angliába élsz?
Mennyire ismered a fogyókúra szabályait?
Amiben tudok segítek.
Örülök,hogy csatlakozni akarsz.Együtt könnyebb.
Nagyon szeretnék fogyni.160 cm magas vagyok.és szinte 80 kiló:((
Legalább 10-15 kiló a cél.Sose voltam vékony alkat,általában 65.Kevesebb is jó lenne,de a 65 kilóval nagyon boldog lennék.
Babát szeretnék,és úgy gondolom ilyen súllyal felelőtlenség lenne.
Így holnaptól égjen a zsír:)
Egyszer már csináltam,és nekem bevált.Nem kell külön főzni,ha elmegyek vendégségbe akkor sem kell nekem külön főzni.Ezért is szeretem.
Nemrég abba hagytam a dohányzást,sajnos kb.5-8 kiló feljött.Na meg a mozgásszegény élet.
Bringázni fogok,meg otthon tornászni.Taposó "gépem" van,azzal fokozatosan emelem majd a mozgás időt.
Neked mi a célod?
Mikor elkezdtem nem is gondoltam volna, hogy mennyi mindent meg lehet enni kenyér nélkül.
Ma már alig eszem, csak olyanhoz, amit tényleg nem lehet megenni:))
Azon leszek.Igazából csak szerdán kezdem.A mai ebéd csak ilyenre sikeredett.
Ráadásul elég drága is az abonett.
Étrendeket várok szívesen:)
Én csak azt eszem meg ami izlik.:)
Ha nem,meg sem eszem,inkább éhezek:)
Mi a gond az abonettel?
Én is jól laktam:)
2 paradicsom,3-4 szelet rozsos abonett,4 szelet feta sajt,kb.10 kis karika szalámi.1 nagy pohár narancslé.
De nekem most ennyi bőven elég.Ez csak a rákészülés.
Igyekszem majd főtt kaját ennyi ebédre.
Ha éhes vagy még, akkor kevés.
Pl.: Ebédnél én mindig jóllakok, este már azért csökkentem az adagot.
kimba, csináltam egy receptes naplót, ott megtalálod:)
Jó ötlete adtál, ez eszembe sem jutott, összegyüjtsem őket:)
Én ma már fehérje napot tartok:)Igyekszem ráhangolódni.:)
Ebédre felvágott,sajt,paradicsom,1-2 szelet abonett.
Egy kefir.
Beleolvastam a naplódba,szeretném elkérni a zöldségfasírt recepted.Ha nem titok:)
Én is fogok vezetni naplót,lemérem magam,centire is.Mert lehet kg-ban nem mutat a mérleg,de centibe igen,és az is nagyon fontos.
Nekem is van 1-2 nadrágom,amibe bele kell fogynom,ez lesz majd a mérce.10-es méret lenne az elfogadható.Most sajnos 14-16 vagyok.:(