90 napos diéta április 20-tól (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek,
CrissyKriszta nagyon nagy gratula neked,megvan az eredménye a kemény sportnak és a diétának.
Igyekszem én is felzárkózni hozzád:)
Egy súlycsoportban voltuk,én -2 kilónál tartok,de semmi sport.
Igaz tegnap 250-t tapostam,a cél minden nap 100-al emelni:)
Vasárnap gyümölcs napom lesz,de bicajozni akarok.
Én csak ajánlani tudom ezt a diétát mindenkinek.Sportolással az eredmény még jobb.
Crissykriszta,ne félj a nyaralástól.:)
Igyekezz betartani a szétválasztást,és meglátod minden jó lesz.Ne bűnözz sokat,és amikor lejár a pihenés,kicsit szigorúbban folytatod,ott ahol abbahagytad.Szerintem a nyaraláson ne görcsölj,főleg ha igazi családi nyaralás.Fontosabb a kikapcsolódás,család.
Jo reggelt nektek, en is itt vagyok, igaz meg agyban....de rogton kelek. Hanyingerem van ha gyumolcsre gondolok:( Mona megfogadom a tanacsaidat. Beallitottam a naplomat is. Nem akartam azt, hogy a hozzaszolasok miatt esetleg osszezavarodjak, de most tehetitek.
Megnyugodtam, hiszen a centis nem hazudik:) de a merleg lehet hogy igen:)))).
CrissyKriszta nagy Gratula neked! Ugyes vagy!:);)
Csodalatos napot mindenkinek!
de hát ez nagyon jó:)
Én a 90 nap alatt alíg többet fogytam:(
Mindig reggel méretkezz, pisilés után:)
Este legalább 1,5 kg-val is többet mutathat a mérleg, mint reggel. Próbálj meg mindig ugyanabban az időben méretkezni, és menszi előtt és alatt is többet mutat, mert olyankor vissza tartja a szervezet a vizet.
Most én is így állok, nagyon sok a mérlegeredmény, de az új nadrágjaim símán feljönnek, csak a hasam érzem kicsit puffadtabbnak, de ez ilyenkor természetes:)))
Állítsd be a naplód úgy, hogy hozzá tudjunk szólni:)))
Koszi,koszi! Eppen visszaleptem, hogy megnezzem hatha valaki jott egy kis vigasztalassal.
Majd reggel meg megmeretkezem, hatha jobbat mutat a merleg ...aaaaaa...amitom magam...na mindegy...Meg csak egy het telt el...hatra van meg 80 nap, ugyhogy raerek:)
Jol tetted,hogy ettel, nehogy ujra rosszul legy!Gyuminapon barmennyi gyumolcsot lehet enni, ezert ne aggodj. Neked mar vannak merlegeredmenyeid es centieredmenyeid?
Tudsz-e valami hasizom erosito gyekorlatot ajanlani nekem ami a gerincemet kimeli? elore is koszike:) Es koszike meg egyszer hogy ilyen aranyosan vigasztalsz engem ilyen keson:))
Talaltam egy elemet, kivettem egy regi szamologepbol. Az eredmeny :( UGYANANNYI KG! Nem hiszem el!
Ez most vagy a ciklus miatt van, vagy mert este meretkeztem reggel helyett.
Igen, csak van amikor a centik mennek lefele, de a suly stagnal. Erre lettem volna nagyon kivancsi.
De majd a napokban meglesz. Ugyis azt mondtam amikor nekikezdtem, hogy csak e het vegen fogok meretkezni.
Én ma teljesen jól bírtam,2 alma,1 liter 100%narancslé,nagyon kevés sós mogyoró és most ettem egy kis mazsolát.
Holnap ha nem felejtem el reggel,mérlegelek:)
A következő gyümi napkor már mensi napjaim lesznek,így holnap méredzkedem.:)
Holnap ebédre gyros lesz,este még nem tudom.
Bablevest főztem a húsvéti sonkából(kénytelen voltam,mert nagyon sós volt)és lehet a főtt sonkából eszem,káposztasalátából.
A káposztasaláta tartármártással és sárgarépával van összekutyulva.
Zold teat ittam 3 cseszevel. Most mar atestem a szedulesen es a nagy ehsegerzeten. Rakott krumplit evett a csalad, meg sem kostoltam. De mara mar gyumolcs sem kell, mert hanyni fogok ha gyumolcsot latok :( Johet a sok folyadek lefekvesig.
Ti hogy birtatok a napot?
Lehet az is hozzajarult ahhoz, hogy ehesebb voltam ma , mint szombaton, hogy bicajozas helyett 7 km-t gyalogoltam es kitakaritottam a lakast. Fajnak a labaim es a derekam, reg nem gyalogoltam ennyit. Sajnos problemaim vannak a hatgerincemmel, igy nem tudok barmilyen sportra jarni. Tudtok olyan hasizom gyakorlatot ajanlani, ami hatgerinckimelo?
az az erzesem ez a gyumolcsnap hosszabb, mint az ezelotti:( Olyan ehes vagyok! Csaltam is :( 2 macchiato helyett harmat ittam. Faj a fejem:((
Alig varom a holnapi napot!
Köszönöm szépen a biztatást.
Mivel mi is szeretnénk így minden lehetőt megteszek,hogy sikerüljön.
Sokáig vártunk a babaprojekttel,nemrég döntöttünk,hogy ok,akkor nem állhat a súlyom semmi útjába.
Megfogadtam a tanacsodat:) Gondoltam hetvegen megjon, aztan megint varnom kell nehany napot, amig elmulik, az mar tul sok lett volna....
Sulyeredmenyem meg nincs, de estere ha megjon az elem a merlegbe, remelhetoleg lesz. A cm eredmenyek azonban nagyon szepek:)
Kimba, egy baba megeri, hogy vegigvidd a fogyokurat, es lefogyj annyit amennyit szeretnel.
En biztos vagyok benne, hogy nemsokara orommel jelented be nekunk, hogy anyuka leszel:)
Ehhez kivanok neked sok sikert!:)
Mire elhataroztam magam, hogy merlegre allok, nem mukodik a merleg :))) A cm eredmenyeim utan rohantam meretkezni.
Az eredmenyek a naplomban:)
Sikerülnie kell,nem állhat semmi az utamba:)
Nem akarok gyógyszereket szedni,amíg nem muszáj.
Ha a kilók állnak a boldogságom útjába,akkor könnyű dolgom van.
A cigit is lettem sok év után,akkor ez is kell hogy sikerüljön.
A sportra kell rávegyem magam,de az is meglesz.Addig nehéz,amíg elkezdem:)
Este futni kellene,de remélem holnap már arról írok,hogy voltam futni és jóó volt:)