90 napos diéta 2014.10.03-tól! (beszélgetés)
Figyi, ahogy neked jól esik! ;)
Amúgy is attól tartok kicsit, hogy kevés a fehérje-bevitelünk... :S Csak négy naponta elég kevés...
De majdcsak megoldjuk valahogy, elvégre az Embereink is itthon lesznek! ;)
Meg a holnap reggeli mérlegelés nagyon fog tetszeni! ;) Szerintem le is centizem magam, még a hétvége előtt... Ha a súly stagnál, attól azért a centi még csökkenhet! ;)
Szia! :) Jól hangzik ez a szelet husi, mondjuk nem pont gyümölcsnapra való... :D De megértem, majd úgyis lemozgod a hétvégén! ;) :D
Nálam minden ok, sajnos én nem bűnözhetek még ilyen kicsit sem, mert akkor dobhatom a kukába az egész eddigi elhatározásomat. :/
Szia! Üdv közöttünk! :)
Holnap itt mindenkinek fehérjenapja lesz, szóval pont jókor jöttél! :)
Legyünk csak minél többen...
8 kiló az nagyon szép 60 nap alatt. Sikerült is megtartanod? Mikor fejezted be azt a kört?
Sziasztok! :)
Remélem nem baj, hogy hozzá szólok én is a témához. :) Holnap kezdem el, ez lesz a második alkalom, először fogytam vele 8 kilót, de sajnos csak 60 napig tartottam ki, remélem, hogy most jobban fog menni, ha motiváljuk egymást! :)
Jelenleg 171cm, 78 kiló vagyok, remélem fog ez még hatossal is kezdődni! :)
Sziasztok! Kétté, merre vagy? Minden ok? :)
Nálam igen, tudom tartani, egyelőre a mozgás beiktatása nem sikerül már napok óta... :/
hétfőtől 2 ponton módosítok: 6 után nem eszem, csak gyüminapon, plusz elkezdek rendszeresen edzeni :)
Mondhatnánk, hogy minek várni addig, de holnap elutazunk a hétvégére, szóval örülök ha a legnagyobb felfordulás a gyüminap kihagyása lesz :)
Nekem nagyon mutatós az eredmény, elvileg -2,7 hétfő óta, de ez nyilván lehetetlen, vagyis nem fogyás, csak ürülök... :P
Mondjuk sokkal többet iszom, mint azelőtt, szóval ha csak ennyi előnyöm származik belőle, még az is jó. De érzem azt, hogy még csak ezután jön a nagyobb megindulás! Tök jó! :)
Jövő héten mondjuk mindenképpen már nyolcasokat szeretnék látni a mérlegen... :P
Ahh, bátor vagy! :)
Valami vésztartalék azért legyen a kezed ügyében, és a folyadék tényleg sok legyen!!!
Csak ügyesen! ;)
gratula még sokszor ennyi mínusz kg-ot! :)
holnap technikai okok miatt ki kell hagynom a gyümi napot de majd valahogy behozom, hogy ugyanolyan napunk legyen :D lehet megtartom az első víznapot
Hehe!:)Még a végén kiderül hogy szomszédok is vagyunk?:)Hihhi:)))
Köszi!Na ezért raktam a két időpontot egybe mert így nem tudok a cigi helyett enni:)
Hehe, még egy közös pont! :) ;) Májusban raktam le a cigit, azóta csordogálnak megint a kilók szépen felfelé. Ember nekem is cigizik (még), de addig fogom nyúzni, míg abba nem hagyja! ;)
Nekem kb. 2 nap alatt ment el egy doboz, nem is volt egyszerű, de sikerült! ;) Akkor ahhoz is kitartást kívánok!
Igaz nem a lakásban(ott tabu a dohányzás),így nem kell szívnom a füstöt sem!
Fogom magam mérni minden gyüm.nap után:)sztem!
Én is gyönyörködtem benne kicsit:))))
Azt nem is mondtam hogy s diéta kezdésével leraktam a cigit is!:P Hogy meddig megy nem tudom,kicsit nagy kihívás ez nekem így egyszerre,mondjuk nem voltam cigifüggő napi 4-5 szálat szívtam el.Majd akkor leszek először bajban ha Apa hazaér:)Mert Ő dohányzik!
Naná! :)
Sajnos én mérlegfüggő vagyok, ha fogyózom, akkor minden reggel ráállok, de általában csak gyümölcsnap után örülök! :) Ha ezt ösztönöz, akkor szerintem nem probléma, ha megméred magad. Tök jó látni a fogyó súlycsíkot itt a mérlegelőben, vagy a telefonon, nekem ott is van egy alkalmazás, amin rögzítem a napi súlyt. :P
:) Szerintem is jó, rendben lesz ez, én érzem! :)
A másfél kiló az tök jó, mit akarsz? ;)