7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
az a kérdés hogy november 1 az ott is ünnep e ahonnan az oldal üzemel(t). Mert ugye ez is tudja csúsztatni a visszaállítást, bár a személyes véleményem hogy ezt beszoptuk, de tévedjek!!
Köszi a tippet! Én még tegnap letöröltem egyébként magamnak is és 3 meghívottamnak is! De jó, hogy valakinek eszébe jutott, hogy beírja!
Annyit tudok hogy azt írta a Barbara hogy a kezelési költség levonása előtt két nappal legalább töröljük le a megbízást!
Ha vissza jön az oldal akkor vissza fogjuk tudni állítani!
remélem minden rendben lesz!
Sajnos a Barbarától sem tudunk meg semmit.Azt írta,hogy meg kell várni a jövőhetet. Mindenki csak azt mondja,hogy legyünk türelemmel.Ki bír várni,amíg nem biztos a dolog.
Barbara email címe:write2baerbel@gmail.com
nade valaki írja már le légyszi a barbara e-mail címét had irok neki
Az enyémből pedig vegyen egy guminőt és azt baszo*ssa, ne minket!
az enyémből vegyen egy rozsomákot, had szaladgáljon a konyhájában
Mindenesetre ha lelépett a pénzzel, akkor az én részemet költse chemoterápiára.
Még az sem kell! Telik a pénzünkből egy két IT mókusra addig, majd felhívja őket és azt mondja: "Now!". Ilyen pénzeknél ez ennyi :D
Én tegnap reggel kétszer megnéztem a Titok című filmet és bevonzottam,hogy legalább 50 misi legyen a 7day-en,erre délutánra game over volt biztos rosszul vizualizáltam....
Honnan tudod, mikor lépett le? Lehet, hogy 2 hete.
Egy pálmafa alól logmein-el távirányította a gazdagépet, de már lemerült a laptop akksija, úgyhogy be*****a a tengerbe és röhög. (rajtunk)
Ez a jó hozzáállás. Eddig ment. De jó lenne, ha lenne egy időgépem, amivel tavaly ilyenkorra visszamennék és 4 * 5000-el elindulnék :D
Ha én le akarnék lépni a nagy lóvéval, akkor nem kapcsolnék le egy automatikusan működő rendszert. Hagynám, hogy tovább menjen, megtartva a látszatot, hogy minden oké. Itt valami más oka lehet a lekapcsolásnak. Bár azt viszont elvárnám, hogy legyen egy technikus, aki felügyeli a szervert és ha ilyen jellegű probléma adódik, akkor a tagoknak kiküld egy értesítőt, hogy "nyugi gyerekek, lazítsatok, hamarosan megoldjuk". Szóval vannak érvek pro és kontra. Ezért mondtam minden barátomnak, hogy annyi pénzt tegyen be, aminek az esetleges elvesztése nem fáj. Volt olyan, akit úgy kellett lebeszélni, arról, hogy nagy pénzt tegyen be. Én az elejétől kezdve úgy néztem rá, mint egy játékra, amin lehet nyerni és lehet bukni.
csak kell a rizsa míg hawai-ra érnek, aztán mehet a lumbalumba meg megnézhetik a Humuhumunukunukuapua’a-t abban a nyugalomban, hogy annyi pénzük van, ami a sziget teljes felületét befedi:D
Állítólag most több oldalt sem lehet elérni,szóval van remény hogy nem ők csinálják. "most kérdeztem meg csak szerver hiba van ,ezt az ausztriai képviselő mondta javítva lesz a hiba Én bízom benne eddig még nagyon korrektek voltak." Ezt olvasta egy másik fórumon. Talán igaz.
Igaz, de nem kerül semmibe megpróbálni!
Ez már megtörtént. A fejleményekről majd beszámolok. Reméljük tényleg visszaadják a pénzt. Bár ha én lennék a 7DW és gigantikus átbaszást terveznék, erre biztos gondolnék és nem hagynék a számlán pénzt.
Én másfél hónapig olvastam utána BTW és utána toltam be $100-at 5.-én. Szóval jó merész vagy, Andrew! De megértelek. Én is többet raktam volna be, de látod, néha előny, ha az embernek van felesége :D
Igényeld vissza. 154-es hozzászólás. Hátha. Én csak $100-at raktam be egyébként és engem is bosszant. Szóval megértelek és sajnállak Téged, de ne sajnálkozz, hanem a már fent említett hozzászólás alapján járj el. Sok sikert! Ha idegeskedsz rajta, az csak az egészségednek árt! Semmi értelme azon rágnod magad, amit nem tudsz megváltoztatni. Mai filozófia óránk végéhez is érkeztünk, köszönöm a figyelmet!
Én ezért nem tettem bele nagyobb összeget! Meg akartam várni a 3 hónap elteltét, hogy egyátalán tudok e leutalni. Először csak óvatosan kell az ilyennel.
irigyellek benneteket hogy még tudtok viccelődni.
Én az egészről a múlt héten hallottam és be is tettem 1000 dollárt.
Na ez már nem olyan vicces..
Szerintem ennyiből hawai-t is megveheti...lehet ki lesz nyitva az oldal ,hogy üdülőjogokat vettünk a szigeten :-))
ja...azért képeslapot küldhetne a pénzből
:D
Steve-nek ezúton is kellemes nyaralást kívánok Hawaii-on. Biztos jó ott most az idő. Szerintem így karácsonyra időzítette a nagy fél éves pihenését. Kedves emberke :D
Természetesen igazat mond az emberünk,
Csalás által átb***va bizony mi lettünk!
Mindent mit írtak, mi elhittünk,
Így minden $-t a Pista zsebébe tettünk!
Hiteltelen tróger volt a mi Pistánk,
Külföldi oldalakon hírneve hosszu listák.
Magyar ember elkeseredett, Sztív most még vastagabb,
AlertPay-ről pénzét mindenki vonja mihamarabb! (:
höhö rímelt
Tények:
1. Nem megy az oldal.
2. Nem kaptam a regisztrált e-mail címemre semmit.
3. Steve azt írta, hogy a csalások és visszaforgatások miatt be kellett zárnia az oldalt. Nem írta, hogy örökre-e, de mégis szerintetek?
Ezek után szerintem mindenki vonja le a konklúziót és ha 30 napnál nem régebbi befizetése van próbálja meg az általam idézett 154-es hozzászólás alapján visszahúzni, amit lehet.
Kérem kapcsolja ki!
Steve Sigman-t (a 7dw alapítóját) egyébként külföldi oldalakon mindenütt csak csalóként és átverőként emlegetik. Nyilván ez sem véletlen...
További ajánlott fórumok: