Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? fórum

7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)

937. kombusz (válaszként erre: 927. - 135a8ae01e)
2010. nov. 3. 22:38

ez Barbara és a Franz fizetést kapott a munkájáért.

nem kell ezen szépiteni semmit azt mondják amit elvár tölük Steve a fönökük.

töled is várnánk egy választ arra a kérdésre hogy ki lesz minden fizetve.

Mikor???Milyen idöintervallumon belül?

mert addig mig csak abbol áll a válasz hogy türelem és majd valamikor addig a majmok bolygoja is valoságosabb dolog mint ez

936. vape069
2010. nov. 3. 22:36
Egyeseknek meg üzenem,hogy ezért nem haragszok rá,de a korrekt hozzáállására igen.Pont velem ilyen rettentően korrekt,pedig meg se érdemlem és nekem ebből van elegem.
2010. nov. 3. 22:35

úgy gondolom, hogy tudomásul kell venni aki nagy hozamot remél annak kockáztatni kell. Tudom én könnyen beszélek, mert nem szálltam bele.

Legalább tőke garantált befizetések voltak?

2010. nov. 3. 22:34

Mindenki annyira isteníti az AlertPay-t meg hogy az utolsó reményük a kifizetésre!!!!

Én már megjártam ezt a kört egy másik céggel, mindenki nekiesett az alertnak hogy scam scam scam!!! Az alert zárolta a cég számláját, ez még hónapokkal ezelőtt volt!! Nem tájékoztattak senkit hogy hogy áll a nyomozás, amikor rá mertün kérdezni az alert pay közölte hogy ne irogassunk neki mert nincs erre ideje. Kb. egy hónapja meg közölte hogy hát ilyen oldaba fektettem így jártam!! De érdekes módon aki az oldal csinálta válaszot nekem arra hogy mi a helyzet, közölte hogy az alertpay zárolta a számláját és bukott 40.000dollárt (most hogy ez igaz vagy nem, nem volt oka hazudni)a kérdésem az HOVA RAKTA AZ A DRÁGA JÓ ALERTPAY A ZÁRÓLT SZÁMLÁRÓL A PÉNZT??? Mert hogy a befektetők egy kanyit se kaptak vissza az biztos!!

2010. nov. 3. 22:34

Az internetes bankoknak a legnagyobb tőkéjük, a jó hírnevük. Erre nagyon vigyáznak,különben lehúzhatják a rolót. Ezért ezek a bankok általában bevállalják a 30 napos pénzvisszafizetési garanciát. Nekem személyes tapasztalatom van a Pay-pallal kapcsolatban,

mivel elég sokat vásárolok Ebay-en. Tavaly augusztusban átszámítva kb 120 000 Ft ért

ütöttem le egy laptopot, amit kifizettem a pay-pal-on keresztül, de termék nem érkezett meg.

Az sellernek hiába irogattam, nem reagált, ezért a 30 nap letelte előtt jelentetem a pay-palnak,

hogy gáz van. Ott is teljesen hasonló a rocedura, mint az Alertpay-nál. A lényeg, hogy ők felhívták

az eladót, és adtak neki pár napot, hogy bemutasson valamilyen igazolást arról, hogy elküldte a terméket. Nekem semmit nem kellett bizonyítanom, a bankok mindig a vevőt védik. A pénz kb 2 hét múlva a számlámon volt. A bank ilyenkor nem attól teszi függővé a kifizetést, hogy le tudja e húzni az eladó számláját. Az már az ő külön meccsük. Közöttük van egy szerződés,

plusz a banknak van viszontbiztosítása, de ez már nem a mi dolgunk. Ami minket érdekel,az a 30 napos határidő, tehát azt a pénzt lehet megreklamálni amit 30 napon belül utaltál.

Mindenki maga dönti el, hogy él e ezzel a jogával, szerintem a világ sok országából sok sok

károsult jelezte már az AP-nál a panaszát,valszeg ezért is törölte az AP a tagdíj utalási megbízásokat. Attól, hogy pár ezer Magyar hősiesen megvárja amíg kifut a 30 napból, a borjú nem fog visszamenni a tehénbe.. A régebbi befizetéseknél persze lehet várni a csodára ,de szerintem nem árt, ha Djdragon szárazon tartja a puskaport.

932. ugyanmár (válaszként erre: 923. - Economist)
2010. nov. 3. 22:33

A lényeg az, hogy az ígéreteikkel ellentétben pontosan mit is csinált(ak) a pénzünkkel. És hogy ebben ki(k) milyen szinten volt(ak) benne és erről ki(k)nek milyen tudomás(a/uk) volt, azt egy rendőrségi nyomozásnak kell majd feltárnia. Amiben majd az is kiderülhet, hogy az egész minek is indult stb.

És itt már nem pusztán arról van szó, hogy mi visszakapjuk-e a pénzünket vagy annak egy részét, hanem hogy ez(ek) az ember(ek) ne tehessék ezt meg újra másokkal más országban, más földrészen, sehol. Persze talán lesznek újabbak, de én nem vagyok hajlandó tudomásul venni, hogy valaki abból éljen, hogy átb@ssza a fejemet. Lehet mondani, hogy naivitás volt azt feltételeznem, hogy ennyi meg annyi kamatot ilyen meg olyan rövid idő alatt lehet-e és ha igen, hogyan, de az én esetleges naivitásom még nem menti fel azt, aki ezt kihasználva bűncselekményt követ el.

És azt hiszem, érthetőek az indulatok, mert ha már nyomorékká verni nem is tudjuk a felelősöket, azt azért ne kelljen már lenyelnünk, hogy még fenyegetőznek is, ködösítenek, mellé beszélnek, és a mi "hőzöngésünkkel" magyarázzák meg már jó előre, hogy miért is nem fogja majd senki visszakapni a pénzét.

2010. nov. 3. 22:32
Aki ismeri Franzot, Barbarát vagy Margitot, mondja meg neki, hogyha tényleg a tagok kártalanításán fáradoznak, akkor vegyék elő a videokamerát, készítsenek egy házi videót, és tegyék fel a youtube-ra, vagy a justin tv-re, vagy olyan helyre, ahol a tagság megnézheti. Álljanak ki a nyilvánosság elé, vállalják fel az arcukat, ne pedig anonim módon üzengessenek.
930. economist (válaszként erre: 925. - Kombusz)
2010. nov. 3. 22:32

Hát persze. :-)

De ha jól emlékszem szó volt valami arany bányászatról is, amiből nagy hozatot kapnak.

Legalább is ezt írták.

A valóság mára számomra nem kérdéses. STEVEN SIGMAN sok romot hagyott maga után a világban lakó emberek között és a neten is.

De most várunk, figyelünk...

(nekem és a páromnak 1M van benne...nekem is óriási dillema volt (de még mindíg rágom magam), hogy lépjek-e vagy higgyek az ígéretnek. Figyelük.

929. gaborh91 (válaszként erre: 927. - 135a8ae01e)
2010. nov. 3. 22:31
remélem igazad van!
2010. nov. 3. 22:30
na elegem van az egészből. Oda Buda, megyek aludni... remélem tudok is. Jó éjt mindenkinek!
2010. nov. 3. 22:28

Kedves Fórumozók!

Ha figyelmesen elolvasnátok azokat a hozzászólásokat, amikben információ is van, és nemcsak dühös ordítozás, akkor lehet hogy higgadtabbak lennétek.

A tisztánlátás kedvéért:Barbara Hofrichter a magyar csapat felső vezetője. Ugynolyan tag mint bárki.

Annyiban különbozik néhány feldühödött embertől, hogy éjjel-nappal dolgozik azon hogy kivétel nélkül mindenki megkapja a pénzét.

Ő tartja a kapcsolatot Franz Eckkramerrel,és velünk, magyarokkal Eckkramer nélkül elég körülményesen tudnánk hozzájutni a befektetéseinkhez.Ő az az ember, aki mindannyiunk érdekében azért dolgozik, hogy

mielőbb megkapjuk a pénzünket.

Azok érdekében is, akik most kígyót békát kiabálnak rá.

Rácz Margit egy a magyarországi vezetők közül abban segít másokkal együtt, hogy az információk amik Eckkramer úrtól érkeznek lehetőleg mindenkihez eljussanak. Kizárólag az Eckkramertől kapott információkat adja közre, mivel ugyanolyan tag mint Ti mindannyian.

Ezek az emberek az egész magyar csapat érdekében dolgoznak, köszönetet érdemelnek, egyesek pedig fűt-fát hordotok össze róluk.

A kifizetésről és az AlertPay megrohamozásáról:

Az AlertPay csak a 30 napon belüli kifizetéseket Kéri vissza, és a Company Express esetében valóban kéri, mert először egy emailt küld a cégnek, hogy kérés érkezett kifizetésre. A cég mint láttátok azonnal fizeti is ezeket a kéréseket.

De nem az a baj, hogy kikéritek.

Hanem az, hogy a tagság nagy része nem októberben tett be betétet, hanem korábban.

Eckkramer azt írta, hogy azok a néhány százan akik kikérik az októberi befizetésüket veszélyeztetik a

többség kifizetését, de mindenesetre az idejét,

és a saját többi bentlévő pénzük kifizetését is.

Elkészült egy kifizetési terv. Úgy, hogy mindenki megkapja az egy héttel ezelőtti aktuális egyenlegét.

Ezzel, hogy néhányan lerohanták az AlertPayt ez a terv felborult.

Úgyhogy azok, akiknek emmiatt tovább kell várni a pénzükre nyugodtan mondjanak köszönetet azoknak a társaiknak, akik csakis a saját érdekeiket tartották szem előtt.

Ezért kérlek benneteket próbáljatok kis türelmet tanúsítani. A Company Express mindenkit ki fog fizetni!!!

926. vape069
2010. nov. 3. 22:24
Nem menteni akarom ezzel magam,mert egyértelmű,hogy aki belépett az maga is hibás.Le is nyúlták a pénzemet,megkaptam érte a büntit.És aki lenyúlta,vagy lenyúlták,azok ettől fasza gyerekek,hát nem.
925. kombusz (válaszként erre: 923. - Economist)
2010. nov. 3. 22:18

hát látod szunyogirto kolléga(vape) sem hitt benne mert tudta hogy nem lehet ennyi %-ot naponta kitermelni aztán mégis hagyta magát meggyözni.

szerintem tudta mindenki hogy ezt nem lehet kitermelni a tözsdéböl csak mindenkit elvakitott a sok pénz és leszarta miböl csak jöjjön a sok lové.

balekok vagyunk egyenlöre ugy néz ki.

persze ugy mégse hirdethették hogy:

hello emberek piramisjátékot inditottunk mert az tilos.

924. vape069 (válaszként erre: 923. - Economist)
2010. nov. 3. 22:16
Az előbb írtam,hogy ennek nyoma kell,hogy legyen a TŐZSDÉN!!!Ha nincs nyoma,akkor eleve csalásnak indult.Ez nem olyan,mint a Madoff féle sikkasztás,mert ott tényleg tőzsdézett valamennyit a pénzből.
2010. nov. 3. 22:11

Embereeeeek!

1. Nem tőke garancia, hanem MEGELÉGEDETTSÉGI garancia volt kiírva a weblapra.

2. Bár nem vagyok jogász, azzal a tudattal léptünk be, hogy ez egy FEFEKTETÉS és a 7DW mögött meghúzódó cég az összegyűjtött TAGI BEFEKTETÉSEKET jól jövedelmező, LEGÁLIS tevékenységekbe fekteti be.

3. Ezért nem gondolom, hogy ez piramisjáték. Akkor ilyen alapon, kis túlzással a tőzsde is az lenne? Természetesen nem. Pénzeink további befektetéséből származó magas hozamot ígérték!!! Befektetést ígértek, nem azt, hogy fizess be és majd kivetesz. Nem pusztán úgy mint az Aaachoo-ban (ha jól tudom). A befektetésed utáni hozamot napi pintossággal, %-ban írták ki. Joggal hihette mindenki, a szponzorok is, hogy er igazi kamat.

922. vape069 (válaszként erre: 919. - E6bbbea29a)
2010. nov. 3. 22:11
Erről beszélek.Én nem akartam belépni egy nagycsomó ideig,de addig rágták a fejemet,hogy mégis sikerült behúzniuk egyeaeknek.Pedig már az elején mondtam,hogy ennyi hasznot nem lehet kitermeli a TŐzsdén,lehetetlen.
2010. nov. 3. 22:10

Na, miután bizonyítattam, hogy létezem (mert írtam, és nem is akár hová, mert erre a fórumra és ez nem véletlen, mert ti is) megadom a bankszámlaszámom... mindenki fektessen be hozzám, garantálom, hogy holnap a dupláját kapja vissza...

És garantáltam, szóval nem lehetek csaló...

Bocsi, be vagyok kicsit baszcsizva...

2010. nov. 3. 22:05
Mindenesetre én csak azt kérem mindekitől, hogy ha valaki közületek visszakapta a befektetett összeget azonnal írja meg ide! Csak a visszautalt pénz beszél... Ha én meg akarnám nyugtatni a befektetőket, ha lassan is de minél előbb elkezdeném vissszaadni a pénzüket és ez lenne a legjobb gesztus és több bizalmat ébresztene.
919. e6bbbea29a (válaszként erre: 916. - Vape069)
2010. nov. 3. 22:02

Persze a szponzorokat is behúzta valaki a csőbe.. de ők ezt még mindig nem látják??

Semmi lelkiismeret furdalás,h behozta a fél rokonságot meg az összes havert, a bélát a szomszédból és most mindenki miatta szív...

918. kombusz (válaszként erre: 917. - Veresasszony)
2010. nov. 3. 22:01

persze hogy létezö vagy

most kergetett vissza a puli kutya ide hozzánk a birkanyájba :))))

2010. nov. 3. 21:59

Én már annak is örülök, hogy ÉN egy létező személy vagyok :)

De sokan ebben is kételkednek :D

916. vape069 (válaszként erre: 908. - Veresasszony)
2010. nov. 3. 21:58
Először is azt Írta még az oldal is,hogy teljes tőkegarancia.Másodszor aSzponzik is ezt mondták.Állítólag tőzsdéztek belőle.Hol a bizonyíték,hogy tőzsdéztek?Annak kőkemény papírnyomai kellene,hogy legyen szerte a világban.Egy részvény az névreszóló,tehát kell olyan cégnek lennie a világban,ahol be van jegyezve a Company,vagy be volt jegyezve,mindegy.Ha nincs ilyen,akkor nyilvánvaló a csalás,tehát már úgy is indult,hogy csalás.Ez még súlyosabb bűncselekmény,ezt csak a szponziknak üzenem.Amúgy SS jól megcsinálta,mert a balhét a szponzikkal akarja elvitetni.
915. kirby (válaszként erre: 900. - Donew82)
2010. nov. 3. 21:56
A próféta beszéljen belőled.
914. kirby (válaszként erre: 908. - Veresasszony)
2010. nov. 3. 21:54

Basszus, ez tényleg kurva jó volt....

:-DDDD

Asszem már csak kínomban röhögök.

913. kombusz (válaszként erre: 908. - Veresasszony)
2010. nov. 3. 21:50

beeee

üdv a birkanyájban :)))

amugy most volt nemrég a tévében hogy egy ügyvéd 55millát szedett össze ismeröseitöl azzal az igérettel hogy jo sok kamatot fognak rá kapni.

persze mondanom sem kell nem is volt semmi befektetés csak átverés.

kecskére biztuk a káposztát és még mindig azt reméljük hogy megvan a káposzta mert a kecske azt mondja.

persze megmutatni nem tudja hogy tényleg igy van :)))

912. e6bbbea29a (válaszként erre: 896. - Djdragon)
2010. nov. 3. 21:49
Csatlakozom!
911. gaborh91 (válaszként erre: 908. - Veresasszony)
2010. nov. 3. 21:48
ezért megérte olvasni a forumot:)
910. iosys (válaszként erre: 908. - Veresasszony)
2010. nov. 3. 21:46
:D)
909. vape069 (válaszként erre: 896. - Djdragon)
2010. nov. 3. 21:46
Végre egy normális felfogás.Vagy két napja ezt mondtam én is,hülyének nézett mindenki,nem is fórumoztam tovább,csak olvastam.Írok is a címre ,amit megadtál.Az állítólagos szponzorok ugyanúgy benne vannak,mint SS.Ez itt a bibi,ezért nem akarják,hogy kiderüljön.De ez már így van,lehet még sajnálom is majd őket,ha ráérek.Bár egyik se ajánlotta volna fel a rajtunk megkeresett pénzét kártalanításra,az legalább enyhítő körülmény lenne
2010. nov. 3. 21:43
Hát ez kibaszott durva... akkora birkának érzem magam, hogy nem bírok aludni. Léteznek az élelmes, okos csalók, akik lenyúlták a pénzünket azzal egy álomvilág ígérettel, és vannak a balfaszok, akik ennek reményében odaadják a pénzt. Egyszerű példa: ha az utcán xy kérne tőled 20ezer forintot, hogy holnap után 30ezret hoz neked vissza, oda adod? NEEEEEM! A 7dw-nek oda adtad? IGEEEN! Birka vagy? ...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook