Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? fórum

7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)

997. Alexxl (válaszként erre: 995. - Djdragon)
2010. nov. 4. 07:51

ok!

come on!!!

2010. nov. 4. 01:36

És egyelőre várunk és csendben figyelünk és gyűjtjük a TÉNYEKET...

Jó éjt mindenkinek!

2010. nov. 4. 01:34

A közösségi oldal, ahová csatlakozni lehet, aki racionálisan tud gondolkodni:

[link]

994. mg8248
2010. nov. 4. 01:08
Inkább nem írom le, hogy hirtelen mi jutott eszembe rólad...
993. vape069 (válaszként erre: 991. - Djdragon)
2010. nov. 4. 01:05
Küldök még egyet,nézd meg feltétlen!
992. wolfypontu (válaszként erre: 990. - Mg8248)
2010. nov. 4. 01:02

Szerintem mindenki írjon levelet az AlertPay-nek, hogy a főnöke nem fizette ki a túlórát!

Hátha azt is jóvá írják!

991. djdragon (válaszként erre: 988. - Vape069)
2010. nov. 4. 00:54
Igen, megkaptam, egy rövidke választ is küldtem, remélem, megérkezett. Egyébként mindössze CSAK 3, azaz HÁROM db e-mail érkezett. (Többre számítottam) Szóval üzenem MINDENKINEK, hogy gondolja át a dolgokat és csatlakozzon!
990. mg8248
2010. nov. 4. 00:51

Zárolják a számlájukat... ÉS AKKOR MI VAN?

Nem tök mindegy, hogy maga Sigman úr fizet ki vagy az AlertPay?

Kicsit gondolkodni kellene... Csak az időt húzzák, hogy esélyed se legyen visszaszerezni a pénzed!

989. kombusz (válaszként erre: 984. - Susie322)
2010. nov. 4. 00:25

oké ez rendben.

de nehogy azt hidd hogy azért nem fognak kifizetni mert más aki 30napon belül rakott be visszaigényelte :)))

amugy meg ezekkel a bemásolt Franz üzenetekkel csak mégjobban idegesitik a jonépet.

ezekböl az üzenetekböl csak annyi jön le hogy amig beraktuk a pénzt addig mi diktáltunk most hogy nem tudunk semmit tenni fogjuk be a szánkat és örülhetünk ha kapunk valamit.

látod te is beleirtad hogy mások nem birták visszaszerezni a pénzüket steve bebuktatott bizniszeiböl akkor hogy hiheted el hogy komolyan akar fizetni mikor ezt már amerikaiakkal is eljátszotta?

egyenlöre csak innen onnan kitudja milyen forrásbol származo üzenetek keringenek.

semmilyen hivatalos info vagy akár egy video amiben beszámolnak rola mi lesz nem kerül még nyilvánosságra.

ebböl is látszik hogy nem akarnak semmi olyan dolgot nyilvánosságra hozni ami kikerülne közvetlen tölük.

ide is mindenki beirogatja hogy ezt meg azt irta a Barbara meg a Franz.

hivatalos infot akarunk végre céges elérhetöségen látni nem xy-tol irományokat akárki is az.

tökmindegy szerintem ki mikor rakta be mert nem biztos attol hogy 5-6 honapja rakott be pénzt hogy vett is ki.és akkor már kifizetett pér havidijat is.szerintem mindenkinek ugyunugy rossz ha nem jut a pénzéhez és lássuk be ez eddig nem ugy néz ki hogy jol alakul számunkra.

ugyanolyan senkik mint én irogatnak be Franztol leveleket.

ha ennyi ideje van ennyi levelet irni Franznak akkor a companyexpressen miért nem lehetett már kiirni egy közleményt?

lassan 1 hete néznek minket ugy hülyének hogy még fenyegetnek is hogy ha nem ugy ugrálunk ahogy ök fütyülnek akkor rosszul járunk.

aztán csodálkoznak ha pánik a hiányos informácioiknak a következménye

988. vape069 (válaszként erre: 986. - Djdragon)
2010. nov. 4. 00:25
Küldtem e-mailt,megkaptad?
987. vape069 (válaszként erre: 984. - Susie322)
2010. nov. 4. 00:23
Nem tudom,hogy SS-t meg fogja e a Yard,ha akarja meg tudja fogni,nála nagyobb kutyákat is elkaptak már.Előbb utóbb biztos megfogják.Ezeket a Barbaráékat ,meg Franzékat,ha valós személyek biztos,hogy előveszik,hiszen ők is benne vannak és annyira nem sok az a lóvé ,hogy itt egy egész csapat el tudjon tünni.Ennél 50 szer magasabb összegű csalás tetteseit is el tudják kapni,ha akarják,hangsúlyozom,ha akarják.Én inkább attól félek,hogy nem elég nagy az összeg,hogy mondjuk az FBI komoly erőket mozgatna meg érte.8-15 millió dolcsi az nem sok.Lehet ,hogy ezért tud folyamatosan garázdálkodni évek óta.Mindig egy kicsit lop,aztán leáll ,elkölti.
986. djdragon (válaszként erre: 984. - Susie322)
2010. nov. 4. 00:20

Akik a feljelentésen gondolkodnak, mindenképp várnak valamennyi időt, hiszen azt elő is kell készíteni, nem megy egyik pillanatról a másikra. Tehát ezidő alatt a valós szándékok is kiderülnek. Mindenesetre minden terhelő bizonyítékot megpróbálunk összegyűjteni. Nos, az amerikai jogrendszer merőben más az európainál. Az európai jogszabályok némileg szigorúbbak, itt pl. az ilyen jellegű tevékenység hivatalosan jogszabálysértő. És mivel egy amerikai próbál európai befektetők pénzével eltűnni, ez ettől a ponttól már nemzetközi probléma, nem csak egy adott ország belső nyomozása. Tehát teljesen más eredmény várható majd a végén.

Továbbra is azonban arra kérek mindenkit, hogy racionálisan mérlegelje a helyzetet és beletörődés és lemondás (jó magyar szokás) helyett ÉRVÉNYESÍTSE JOGAIT! Egyenként valószínűleg nem sok eredménye lenne, de összefogásban másképp megy! Jó éjt!

985. wolfypontu (válaszként erre: 980. - Kombusz)
2010. nov. 4. 00:12

Hölgyek, Urak!

Kis rendet kéne tenni a fejekben! Először is, aki a kosztpénzzel szállt be egy ilyen programba, az magára vessen! Másodszor, senki semmiféle szerződést nem írt alá, tehát ne várjon garanciát! Harmadszor a legfontosabb a beszállót kivenni. A többi csak bónusz. De gyanítom mindenki a nagy lére hajtott. Az biztos volt, hogy egyszer bedől a program. Gebasz, hogy ilyen hamar megtörtént. Negyedszer teljesen felesleges az AlertPay-nek panaszkodni, mert ennyi erővel az OTP-nek is írhatnátok. Semmi köze a 7DW-hez. Az csak egy E-bank.

984. Susie322 (válaszként erre: 963. - Kombusz)
2010. nov. 4. 00:08

én csak annyit mondtam hogy ide a fórumra mindenki beirogat hogy ezt hallotta meg azt hallotta, valaki bekamuzta hogy kapott vissza pénzt és mindenki rohat az alerthez, most tegyük fel fogom magam és egy másik éven beírom hogy steve személyesen visszautalta nekem a pénzem csak írni kellett neki egy mailt akkor máris mindenki jön hogy jajj hova kell írni.

Valaki belinkelte korábban hogy már mentek a steve után más cégek miatt is, akkor se értek el semmit, pedig ők amerikába voltak, nem Magyarországon, most azok akik mondogatják hogy majd beperelik meg feljelentik, tegyék nyugodtan de mit gondolnak??? ha egy olyan embernek aki amerikai állampolgár és a steve lenyúlta a pénzét nem tudott ellene tenni akkor mi vagy ők hogy fognak??? én az esélytelenek nyugalmával vagyok itt, mert már több mint 90napja van bent a pénzem, ha várok nem kerül semmimbe nem adok rá nagy esélyt hogy viszont látom a pénzem, de én azokat sajnálom akik több mint 30 napja ratak be, egy fillért nem vettek ki és ugyanúgy esélytelenül várakoznak hogy történjen valami!

2010. nov. 3. 23:56
Én felnyomom őket ott is NO para,csak megvárom még h AlertPay tud e lépni valamit az ügyben
2010. nov. 3. 23:55

Na végre elhallgatott a sok birka, most már nyugodtan hajtom álomra a fejem!

Holnap leszek ;)

981. vape069 (válaszként erre: 974. - Kombusz)
2010. nov. 3. 23:54
Úgy látszik hatott rájuk az a dolog,hogy ők is benne vannak nyakig.Rájöttek hogy,ha nem a mi érdekeinket védik,akkor nekik is gázosabb lesz majd magyarázkodni a rendőrségen,mert hát ebből úgyis rendőrségi ügy lesz,vagy már van is.Tegnapelőtt már fel akarták nyomni az FBI nál,lehet már megtették.
980. kombusz
2010. nov. 3. 23:50

gondolom azt jelenti ez hogy:

ha 7 napig nem látjátok a pénzetek akkor garantálom hogy leléptünk vele és befektetjük a saját bankszámlánkra és körbeutazzuk a földet :)))

979. ugyanmár (válaszként erre: 975. - E6bbbea29a)
2010. nov. 3. 23:49
És ha ott a Personal Website-ra kattintunk (lássatok csodát) nem jelenik meg semmi.
978. kirby
2010. nov. 3. 23:47

idézet Barbara linkedin lapjáról:

"7DW & MOWC the Worlds First Completely Guaranteed Investment Club, where you can secure your financial future."

Muhahaha....

977. kombusz
2010. nov. 3. 23:45

ajajj

ha ezt a nöt meglátja a pénzünk tuti elmenekül :))

2010. nov. 3. 23:45
Én meg lósz@rt se kaptam a szponzoromtól, nemhogy e-maileket, hogy akkor most mi van, mit tanácsol, akármi. Pár nappal a leállás után én írtam neki, hogy tud-e valamit, erre válaszként csak azt a körlevelet küldte nekem tovább, amiben arról van szó, hogy a "teljesen nem várt dolog megtörtént" és a többi parasztvakítás.
2010. nov. 3. 23:42
974. kombusz
2010. nov. 3. 23:38

Irina azt irta eddig hogy senki nem kérje alertpayen mindenki vonja vissza a kérést.

mi ez a pálfordulás??

973. Lyozsi (válaszként erre: 972. - Xxx34)
2010. nov. 3. 23:38

Már régen új pofát csináltatott a pénzünkből.

Na mentem aludni.

GN

972. xxx34
2010. nov. 3. 23:36
Ez egy vicc! Még van pofájuk fenyegetni is! Teljesen be vannak szarva, hogy zárolják a pénzt és nem tudják lenyúlni teljesen! Nincs semmi konkrét hír az oldal üzemeltetőjétől, csak valami Franz fenyegeti itt a magyarokat! Üzenjük neki innen Magyarországról hogy bekaphatja bő nyállal és igenis feljelentjük az egész Steve csapatot az az amerikai hatóságoknál is és közzétesszük az interneten a fotóját is, hogy aki látja bassza pofán az utcán!
971. Lyozsi
2010. nov. 3. 23:35

Közben kapom az emaileket a "szponzoromtól", hogy hogyan kell az alertpayrtól visszakönyörögni a pénzem.

Nem ellentmondásos egy kicsit?

Magyától a jóságos "Irinától" jönnek az újabb jótanácsok.

Aki eddig azt harsogta, legyünk türelemmel...

970. Lyozsi (válaszként erre: 969. - Kombusz)
2010. nov. 3. 23:32
csak nem.
969. kombusz (válaszként erre: 967. - Lyozsi)
2010. nov. 3. 23:30

jo tudni hogy nem nálam van a hiba

na mi van ezek együtt lépnek le a Stevevel? :)))

968. Lyozsi
2010. nov. 3. 23:28
odáig nem ér el a retkes becstelen kezük...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook