Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? fórum

7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)

817. Whited (válaszként erre: 811. - Vape069)
2010. nov. 3. 19:45
Sztem nem vagyunk itt ezen a pár fórumon olyan sokan, ha akarnák mindenkinek kifizethetnék (aki kéri). De hogy MINDENKINEK visszafizessék, ráadásul maguktól.. Nem tudom elképzelni, mint ahogy azt sem hogy valós befektetés volt a háttérben, ehhez túl komolytalan az egész. Nem fogok többet írni úgysem lehet senkit már meggyőzni itt. Elég jól kialakult a 2 tábor asszem. Akik tesznek valamit, és akik nem ha így nézzük.
816. kombusz (válaszként erre: 812. - 7459713202)
2010. nov. 3. 19:45

te a saját apáddal foglalkoz te majom.

én nem foglalkoztam a családoddal te se tedd.

amugy pont te irtad hogy az ott az az uj oldal az uj dologgal ami indul majd és ott irt a 7dayes dologrol Frank.

amugy meg attol nagy embernek érzed magad hogy nagybetüvel irsz?

na ennyi a tudásod okostojás a netes etikettel sem vagy tisztában hogy a nagybetüvel irás mit jelent.

815. kombusz (válaszként erre: 810. - Debbyke)
2010. nov. 3. 19:42
nem ö lép le a pénzzel aki az uj programot inditja hanem steve
814. economist (válaszként erre: 807. - E6bbbea29a)
2010. nov. 3. 19:42

Egy kis kiigazítás:

Az AlertPay nem kártalanít senkit! Az AlertPay egy tranzakciós azonosítóval ellátott, adott összegre vonatkozó vitatott átutalás ügyében igyekszik a felek között rendezni a vitát.

(Részletek az AlertPay weboldalon olvashatók.)

És valóban, e-mail másolattal kell bizonyítani, hogy írt az ügyfél levelet a (pénzt)fogadó félnek és próbálta rendezni a vitás kérdést. Meg fogják kérdezni a másik felet is természetesen.

2010. nov. 3. 19:40
Ez a forúm csak arra jó hogy mindenki szidja a másikat,meg hogy láéssuk milyen szarrágóak is a Magyar emberek.(tisztelet a kivételnek!)A pozitív emberek valószínű azok itt akik nem sok pénzt fektettek bele a 7daybe.A többiről ne is beszéljünk.Hahaha Na viszlát.
812. 7459713202 (válaszként erre: 808. - Kombusz)
2010. nov. 3. 19:39

HÜLYE VAGYOK? MÁR NE IS HARAGUDJ, DE AKKOR TE PRÓBÁLD MEG ÉDESAPÁDAT ORÁLISAN EGY JÓ BŐ EJAKULÁCIÓRA KÉSZTETNI!

ÉN ÍRTAM EGY SZÓVAL IS, HOGY ABBA BELÉPTEM VAGY EGYÁLTALÁN AKAROK BELÉPNI? HIÁBA OLVASOM VISSZA A HOZZÁSZÓLÁSAIMAT, MÉGSEM TALÁLOM, HOGY ILYET ÍRTAM VOLNA...

VALAMI BAJ VAN VELED EMBER...

811. vape069 (válaszként erre: 800. - Noname111)
2010. nov. 3. 19:38
Igazad lehet,én nem értek hozzá annyira.Az is lehet,hogy valamennyi pénz van azon a számlán és az első pár reklamálót ki is tudják majd fizetni.Mindenkit az biztos nem,úgyhogy ha meg innen nézitek,akkor minél hamarabb kell reklamálni
810. debbyke
2010. nov. 3. 19:37
Végre néhány pozitív ember is megjelenik itt, nem csak az ellendrukkerek! Amúgy ha valaki egy új program indításán dolgozik és ahhoz toborozza az embereket, akkor miért lenne érdeke egy gigantikus csalással lelépni több tízezer ember pénzével? Na meg amit előbb írtam, hogy hogyan lehet szerintetek ennyi pénzzel egy ismert személynek meglógnia?
809. kirby
2010. nov. 3. 19:36

Hogy csináltátok az AP-es visszaigénylést?

Csak egy Request-et töltöttetek ki, vagy csak email-t írtatok a tényekkel, esetleg mindkettőt??

808. kombusz (válaszként erre: 802. - 7459713202)
2010. nov. 3. 19:35

na erre csak annyit mondanék hogy az az uj dolog azt sem tudják mi majd ha 5000ember befizet fejenként 100eurot azaz összejön 500ezer euro(kb 135millio forint) akkor kitalálják hogy mi legyen és megbizzák a programozot találja ki.

te ne haragudj de hülye vagy ha ennyi info alapján belépsz abba.

ilyet én is tudok de nekem elég ha 5000balek csak fejenként 25eurot fizet be.

majd kitalálom aztán mi legyen.

aztán majd fizetek vagy nem :))))

807. e6bbbea29a (válaszként erre: 788. - 7459713202)
2010. nov. 3. 19:33

Na látod TE megérdemled,hogy elvesszen a pénzed!

Ne is írj az AlertPay-nek legalább nekünk több esélyünk lesz visszakapni valamit!

(Nyilván nincs annyi pénz rajta,hogy mindenki visszakapja ami jár neki)

Ha zárolják abból ők nem vehetnek ki,de legalább meglesz a pénz!

Ebből a pénzből tudja kártalanítani az embereket az AlertPay!

806. kirby
2010. nov. 3. 19:30

Azért jöttem erre a fórumra(is), hogy tájékozottabb legyek az ügyben. De totál fejetlenség van itt(is).

Ellentmondás ellentmondás hátán. Őszintén szólva -habár csak szeptember óta vagyok(voltam) 7dw tag- bízom a kifizetésben, ill. abban, hogy csak technikai probléma áll fenn, mert mielőtt beléptem, mindenhol csak pozitív véleményeket olvastam a programról.

És még valami emberek: tényleg legyünk már pozitívabbak! Mi a tökért nem lehet egy kicsit optimistábban hozzáállni a dologhoz? Lehet, hogy tényleg vége, de legalább egy kicsit hadd reménykedjek már..... :-) Köszi

2010. nov. 3. 19:28

AZ INTERNETES BANKOKKAL KAPCSOLATBAN:

NEKEM VAN PAYPAL-OM IS. ANNO ÁT AKART BASZNI EGY CÉG. OTT IS BEKÉRTEK A VITARENDEZÉSHEZ TŐLEM MINDEN BIZONYÍTÉKOT A PAYPAL RÉSZÉRŐL. ÉS UGYANÚGY A MÁSIK FÉLLEL IS FELVESZIK A KAPCSOLATOT, JELEN ESETBEN A COMPANY EXPRESSEL. EZ NEM EGYOLDALÚ DOLOG. NYÍLVÁN A CÉG IS ELMONDJA MAJD, HOGY MI A SZÁNDÉKUK. KB 2 HÉT ALATT VIZSGÁLTÁK KI A DOLGOT. AZ ÉN JAVAMRA DÖNTÖTTEK ÉS VISSZAKAPTAM A PÉNZEM.

DE MÉGEGYSZER HANGSÚLYOZOM: BIZONYÍTÉKOK.

ANNYI NEM LETT VOLNA ELÉG HA CSAK LEÍROM, HOGY ÁTBASZTAK VAGY "SCAM".

804. iosys (válaszként erre: 799. - 6f024f47c6)
2010. nov. 3. 19:27

Ha olvastad volna a fórumot a kezdetek óta, rájönnél, hogy az osztogatás nem véletlenül és nem találomra választott egyéneknek megy.

Mellesleg a halott öregapám száradó kelését rágcsáló vadegeret nem érdekli, hogy téged mitől mi ráz ki.

2010. nov. 3. 19:27
Én hiszek neked,de ha nem lesz belőle semmi akkor se leszek öngyilkos.
802. 7459713202 (válaszként erre: 793. - Iosys)
2010. nov. 3. 19:22

NEKEM ERRŐL OLYAN INFÓM VAN, HOGY FRANZ AZT MONDTA, HOGY NEM IS TUDNAK KIKÜLDENI TÁJÉKOZTATÓT. HA AZ OLDALNAK "LŐTTEK", AKKOR EZ ÉRTHETŐ IS. MOST CSINÁLJÁK AZ ADATBÁZIST A BUKÓ ELŐTTI 1 HÉT ADATAI ALAPJÁN. EZ MÉG MAGÁBAN KEVÉS IS LENNE MAGYARÁZATNAK. DE!!!! FRANZÉK INDÍTANAK A JÖVŐ ÉV ELEJÉN EGY ÚJ DOLGOT, AMINEK VAN EGY BLOGJA. ÉS OTT FRANZ KÖZZÉTETT EGY TÁJÉKOZTATÓT A MOSTANI PROBLÉMÁVAL KAPCSOLATBAN TÖBB NYELVEN IS, TÖBBEK KÖZT MAGYARUL IS. A LÉNYEGE: MINDENKIT KIFIZETNEK CSAK KELL NEKIK EGY KIS IDŐ, HOGY HELYÉRE TEGYÉK A DOLGOKAT. SZÓVAL Ő VÉLEMÉNYEM SZERINT MEGTETTE, AMI TŐLE TELT. BARBARA IS MÉG AZNAP VISSZAÍRT, AMIKOR KÉRDEZTEM ŐT EMAILBEN A TÖRTÉNTEKRŐL. ŐK TESZIK A DOLGUKAT A MI ÉRDEKÜNKBEN.

AKI NEM HISZI AZT CSAK SAJNÁLNI TUDOM, VAGY AHOGY A MESE IS MONDJA, ,,JÁRJON UTÁNA".

2010. nov. 3. 19:21
josys!:)
800. noname111 (válaszként erre: 788. - 7459713202)
2010. nov. 3. 19:20

Pontosan tudom hogy hogyan működik a csalás!

Ha kivette volna az összes pénzt még mielőtt az oldal bezárt volna akkor tuti csalásért bevarhatták volna!

A lényeg mindig hogy a károsultakat hitegetni hogy ki akarja fizetni és ennek a látszatát fent is kell tartani!

2010. nov. 3. 19:20
Egyetértek debbykével!Már elnézést,de hihetetlen mennyi idióta van itt,mindenki csak puffog össze-vissza tök feleslegesen.Türelem rózsát terem.Ettől az ioys nevű illetőtől meg egyenesen kiráz a hideg.Jobb lenne ha dugna inkább ahelyett hogy másokat osztogat itt.
798. iosys (válaszként erre: 797. - E6bbbea29a)
2010. nov. 3. 19:19
Dettó ugyanezt érzem. :D
2010. nov. 3. 19:15

LEGYÜNK POZITÍVAK!

:D:D Néha azért jókat mosolygok itt!

Legalább kaptam valamit a 7day-be rakott pénzemért!!

796. debbyke (válaszként erre: 785. - 7459713202)
2010. nov. 3. 19:14

Igen, egytértek! Amíg nem kaptuk meg a figyelmeztetést, én is ezt tettem volna, és így, objektíven leírva és nem hőzöngve, mint itt sokan!

Egyébként ez tényleg nem HYP cég. Lásd. az UniteTrade, ami 2 nappal később szívódott fel! Onnan valóban semmi üzenet nem jött se tagoktól, se felsővonaltól, se fórumokon keresztül! Vagy az UCGC, ami egyszerűen nem fizet, de ott a honlap maradt, hogy azért pénzt lehet még berakni! A 7Day intézkedett az Alertpay-nél, hogy töröljék a tagdíjak fizetésére vonatkozó megbízásoakat! Ez nem arra utal, hogy le akarnak lépni, illetve az üüzenetek sem. Azzal egyetértek, hogy más formában, hivatalosabb üzeneteket is küldhetnének! Viszont a korábbi tapasztalatok, illetve a mostani német fórumokon írtak alapján még bízhatunk abban, hogy korrektül fognak eljárni!

795. vape069 (válaszként erre: 785. - 7459713202)
2010. nov. 3. 19:14
Te tényleg nem hallottál még ilyen csalásról?Pedig négy éve volt egy ennél nagyságrendekkel nagyobb.Azzal a különbséggel,hogy ott tényleg akartak a pénzből pénzt csinálni.Itt az a gyanúm,hogy nem erről van szó.Éppen az a baj,hogy akármit csinálsz úgyse lesz pénze senkinek se.
2010. nov. 3. 19:13

Na nagyokosok ! valaki innen feltörte az e-mail fiókomat !

Írom a levelet az FBI-nak , nem lesz itt 7daywealth.

793. iosys (válaszként erre: 788. - 7459713202)
2010. nov. 3. 19:13
Ez még igaz is lehet. DE! Az üzengetést szerintem te se veszed komolyan, mert látszólag van eszed. Mivel elmaradt a hivatalos tájékoztatás, ezért nem bízik bennük senki. És ezt te érted?
792. Alexxl (válaszként erre: 785. - 7459713202)
2010. nov. 3. 19:12

Gratulálok!

Még egy okos tojás!

De legalább kioktat mindenkit,hogy "objektíve tényfeltáró" levelet kell írni és azt majd nem szarják le!

Szerintem meg ha minél többen megirjuk,hogy ss átvert és az egész 7dw SCAM,annak lesz igazán hatása!

2010. nov. 3. 19:12
Mellesleg én csak 1 vagyok a több száz (netalán) ezer emberből, aki hasonlóan nem negatív végtelenbe tartó IQ-val rendelkezik és megtette a szükséges lépéseket a pénzét visszaszerzendő. Én kiléptem, látom ez nem olyan fórum, ahol az ellenvélemény vélemény lehet.
790. e6bbbea29a (válaszként erre: 785. - 7459713202)
2010. nov. 3. 19:11

A höbörgés meg az irogatás stb.. amiről beszélsz semmin nem változtat!

Azzal eggyetértek,hogy az AlertPay -nek nem elég annyi,hogy scam.

Én is leírtam pontosan mi történt,szerintem ennyi elég is. Én is írtam egy levelet a Barbarának.Elötte persze minden más 7day-es email címre amit ismertem.

Úgy gondolom,hogy akiket elutasított az AlertPay azokat pont azért mert,nem írták le az okokat.

Mi az a szolgáltatás amit nem kaptak meg az eladótól.

Stb..

Pontos,tényfeltáró, levél kell, adatokkal !

Én úgy gondolom,normálisan jártam el az ügyben.

Amit meg ide írtam véleményt azt nem szégyellem!!

Azért van a fórum,hogy mindenki leírja amit gondol!

Nem fogom befogni a szám.

Megvagyok győződve róla,hogy ez az egész egy csalás.

Nem értem egyesek ezt mért nem látják be!

Ezért ilyen a világ,ezért tud működni minden mert mindenkinek más a véleménye ilyen teljesen egyértelmű dolgokról!

789. FoAMDFun (válaszként erre: 767. - Debbyke)
2010. nov. 3. 19:10
Küldd el a rongyos "100-ast" és rögtön visszavonom az AlertPay pénzkikérést. 20.000 Ft a mai világban semmi Neked, ez OK. De nekem nem az.
788. 7459713202 (válaszként erre: 785. - 7459713202)
2010. nov. 3. 19:10

JAH ÉS MÉG VALAMI!

AZT IROSGATJÁK ITT SOKAN, HOGY AKKOR LESZ PÉNZ, HA ZÁROLJÁK A CÉG ALERTPAY-NÉL LÉVŐ SZÁMLÁJÁT. MOST KOMOLYAN, ENNYIRE IDIÓTÁK VAGYTOK?

SZERINTETEK ERRE NEM GONDOLT VOLNA A TULAJ, HA TÉNYLEG LE AKARNA LÉPNI A PÉNZZEL? ENNYIRE BALFASZOK MÉG TI SEM LEHETTEK.

HA LELÉPETT VOLNA AKKOR MÁR SZOMBAT ELŐTT KIVETTE VOLNA AZ ALERTPAY-EN LÉVŐ SZÁMLÁJÁRÓL A PÉNZT. NYÍLVÁN AZÉRT ÜZENTEK A FRANZ-ÉK, HOGY NE CSINÁLJÁTOK EZT AZ ALERTPAY-NEK ÜZENGETÉST MERT A SZÁMLÁN VAN A PÉNZ, AMIBŐL KI AKARNAK MINKET FIZETNI!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook