7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
A Berkes Ilona ugyanolyan tag, mint mi, csak hálózatot is épített, vélhetően elég kiterjedtet, és tőle is megkaptam ezt az üzenetet, meg más vonalakról is. Nem ő üzeni, ő csak továbbította!
(a végét talán ő tette hozzá, az igaz!)
SZIASZTOK!
A MONDANDÓM ELŐTT LESZÖGEZNÉM, HOGY ÉN IS BÍZOM ABBAN, HOGY VISSZAKAPOM A PÉNZEM.
DE ŐRÜLET, AMI EZEN AZ OLDALON MEGY, EKKORA FEJETLENSÉGET!!!!!
ÉN IS ÍRTAM AZ ALERTPAY-NEK, DE NEM EGYBŐL AZT, HOGY "SCAM" MEG A TÖBBI HÜLYESÉGET. ÉN ELŐBB FELVETTEM A KAPCSOLATOT A BARBARÁVAL ÉS PRÓBÁLTA ÍRNI A SIGMAN-NAK MEG AZ ADMINNAK IS.
ELKÜLDTEM AZ ALERTPAY-NEK AZ ÉN LEVELEIM ÉS A KAPOTT LEVELEK MÁSOLATÁT IS (VOLT KB. EGY A/4-ES OLDALNYI IROMÁNY). TÖBBEK KÖZT AZT A LEVELET IS, AMIT BARBARÁTÓL KAPTAM, HOGY KI AKARNAK MINKET FIZETNI!!!!
TEHÁT ÉN OBJEKTÍVE MINDENT LEÍRTAM AZ ALERTPAY-NEK A SAJÁT MONDANDÓMON KÍVÜL IS. EZ ALAPJÁN MÁR TUDNAK MÉRLEGELNI.
ANNAK SEMMI ÉRTELME, HOGY KÜLDTÖK EGY LEVELET ÉS ODABIGGYESZTITEK, HOGY "SCAM". ERRE AZ ALERTPAY MAGASRÓL SZARIK RÁ. CSAK OLYAN KÉRELMEKET VIZSGÁLNAK KI, AMIK OBJEKTÍVE TÉNYFELTÁRÓAK!!!!!!!!!!!!! A TÖBBI NEM SZÁMÍT.
ÉN SZERINTEM HELYESEN JÁRTAM EL. ÍGY NYUGODT LELKIISMERETTEL VÁRHATOM MINDKÉT RÉSZRŐL, HOGY MEGKAPJAM A PÉNZEMET.
A SOK HŐBÖRGŐ IDIÓTÁNAK MEG ÜZENEM, HOGY NEKIK KUSS A NEVÜK, BEKAPHATJÁK! SZÁMOLJANAK EL A SAJÁT LELKIISMERETÜKKEL HA MIATTUK NEM KAPJA VISSZA SENKI A PÉNZÉT.
Pont az első 3 hónapos lekötés miatt kellett ennek egy ilyen 1.5 éves kifutási idő...
Szerintem az elején még akár az is megérte neki,hogy kicsit minuszba menjen.
Most amikor már mindenki biztonságban érezte magát dobbantott!
Ennyi!
Aki ezt nem látja át az hülye!
Abban bízom,hogy AlertPay most vizsgálja az ügyet és azoknak akiknek volt egy kis eszük és írtak nekik vissza tud szipkázni egy kis pénzt!
Aki meg vár a csodára meg SS úr jóságára annak úgy kell! Az megérdemli ,hogy elveszítse végleg ami bent van!
kedves Debbyke!
Válaszolnál arra a kérdésemre,hogy ki acsuda az a Berkes Irena akit idéztél?
Arról nem is beszélve milye jogon utasítgat itt mindenkit,hogy kussoljon és vonja vissza nagy nyelvcsapásokkal az Alertpay-nél a 7dw-re tett megjegyzéseket?
Pontossan!
Már megszokták az emberek,h aláírnak illetve elfogadnak olyat,hogy elveszhet a pénzük.
De az nem mindegy ha elveszik a pénz,hogy csalásnak indult e az egész vagy becsúszott egy nagy baki a tőzsdén..
Köszönöm!
Akkor nem csak én látom jól a dolgot :P
Amúgy sajna én is buktam, de lagalább nem szédítem magam ilyen hülyeséggel hogy majd a Barbara meg a másik buzi elintézi hogy visszakapjam a lóvét!
Hát igen.
Aki elküldte a pénzét, annak van joga, és kontrollja visszakérni.(AP)
Aki "benyelte" a pénzt annak mi érdeke, hogy visszaadja? Milyen motivációja van?
Semmilyen.
ÍGY VAN!
100%-ban eggyetértek veled!
A kifizetésre egyedüli megoldást az találhat aki kitalálta,megvalósította ezt a PIRAMIST !
Valószinű ő nem fog.. különben neki mi haszna lenne az egészből??? :)
Ezeket az egyszerű tényeket fogadjátok már el!
Elég szánalmas hogy ne írjanak az AP-nek mert zárolják a számlát és akkor nem kap senki pénzt!
HÁT PONT AKKOR FOG PÉNZT KAPNI!
Azért nem szeretnék a tulajok hogy zárolják a számlát mert akkor nem tudják ellopni a lóvét!
Ha egy ilyen oldal az utolsó reményed, hát vessz is.
Másrészt mutass valamit, ami nem csak üres szóbeszéd, hogy kártalanítani akarnak bennünket!
"De ezért nem kell másoknak nekiesned és azon munkálkodnod, hogy megakadályozd, hogy a tisztességes tagok visszakapják a pénzüket! És ahhoz pláne semmi közöd, hogy ki honnan és mennyit tudott megtakarítani, amit ide befektetett!"
Mi az,hogy tissztességes tag?
Aki jókor szált be és most már nem veszteséges?
Ő a tisztességes?
Ne haragudj de ez egy nagy hülyeség!
Szerintem ilyen fogalom nincs,hogy tisztességes tag!
Azt a levelet én is megkaptam SS-től szombaton d.u. 18 h körül,miután nem tudtam az oldalt kinyitni.
Akkor esett le a tantusz,hogy cumi a vége. Erre nem voltam még felkészülve,mert nov.végén járt volna le a 3. hónapom, és 3300 dolcsit vágtam be...De mindenképp ez lett volna a végem, mert reinvesztáltam volna az egészet... Míg az ötezret el nem éri. Hát most ez van...Nem irtam az Alertnak, kivárom a végét.
Talán az elsők között voltam akik írtak az AlertPay-nek.. Nekem is ez volt a logikus.
Várom az ő válaszukat is jelenleg.
Minden lehetőséget megpróbálok!
Természetesen ha a 7day fizetne,magától vagy Barbara közbenjárásával,
megírnám az AlertPaynek a majdani válaszlevelemben, hogy nekem megoldódott a problémám nem követelek semmit!
A másik meg az,hogy pont az a cél,hogy zárolják a számlájukat! Ne tudjanak kivenni belőle semmit.
Akkor tudnak inkasszót rakni rá,ha van rajta pénz is! Illetve akkor tudunk mi visszakapni valamit!
Ébresztő emberek!
debbyke.
A jó ég áldjon meg. :)
Bocsáss meg, nem személyeskedtem veled.
Csatabárd elásva. Részemről.
A minap, a neten kutattam és találtam egy kétségbeesett Örmény srácot egy közösségi portálon.
Írtam egy levelet neki arról amit én tudok és ő is küldött egy választ, azzal, hogy bemásolja nekem azt a levelet, amit a 7DW Admintól kapott!!
Meglepetésemre SIGMAN aláírásával. Ez a levélváltás 10.31-én történt. Bemásolom a levelet:
___
Hi, i'm Grigor Sargsyan from Armenia. i had a 1500 usd on my 7daywealth
account.
I have recieved the mail from webmaster of 7daywealth.com.
I do not know what is the problem, if you will have any information please
let me know. Thanks
matter. I am very sorry! SS
Kösz economyst!
Igazoltál, ezt mondom reggel óta, hogy egy jól prosperáló céget jobban védenék.
Az olvasottak alapján gagyi rendszere volt.
A barátom 5 fős gépészmérnöki cégének a rendszere ennél 10-szer profibb.
Komoly szerverek, adatvédelem, mentés van, komplett hálózat, stb.. nem értek hozzá annyira.
Tehát meglógott a pasi. Ennyi.
Kérjétek a pénzeteket a REQUEST menüben amíg nvan remény.
Nem tudom ,hogy sorstársak vagyunk-e,de az biztos,hogy egy kicsit jobb élet reményében tettük be a család összes pénzét,amiért keményen megdolgoztunk!Lehet ,hogy te és az a Berkes akárki már többször arattál ezzel aprogrammal,igy könnyen beszéltek,de mi nagyon sokan minden kis pénzünket elveszettnek látjuk.
Nehogy már mi kérjünk elnézést és köpjük szembe magunkat is az alertpay előtt is??!!
Egyébként ki is az a Berkes Irena?