7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
Hát nem megy, de tegnap ilyenkor sem ment.
Ez (talán) nem jelent semmit.
megy valakinek a belépés alertpaybe??
a föoldal bejön de belépni már nem megy mert csak pörög de nem csinál semmit
Na mindegy!
Várok még egy hetet,aztán kikeresem a tudakozóban
ukrajna körzetszámát!!
na ez a baj hogy egy ideig és most eltünt az oldal és minden.
volt már pár biznisz amit bedöntött steve ugyhogy anyira ne vegyél mérget rá hogy ez nem lesz közte
amugy ahogy azoknak sem ad senki garanciát akik az alertpaytöl kérnek vissza azok megkapják itt sem ad neked senki garanciát hogy kapsz valamit is vissza.
akik 30napon belül vannak azok is nevezhetnek birkának téged hogy elhiszed hogy bármit is visszakapsz.
a steve jelen állás szerint is csak eddig fizetett majd ha tényleg kifizeti mindenkinek ami benn van pénze akkor nevezz szerintem bárkit is birkának
addig meg te is ennek a birkanyájnak a tagja vagy
Akinek kifizette a 7day ,önként és dalolva a pénzét az is megoszthatja velünk, valami képmegosztó portálra feldobhatja az igazoló képenyőfotót.
Ha nincs ilyen akkor nincs bizonyíték!
Senkit nem fizetett ki és csalás az egész.. mindaddig amig nem bizonyítják az ellenkezőjét.
Itt nem nekünk kell bizonyítani, áldozatoknak, hanem nekik akik megloptak ,eltűntek a pénzükkel!
Sajnos nagy tétben le merném fogadni,hogy mehetünk a levesbe,vagyis egy kanyit sem fogunk látni!
Ez az egész időhúzás azért megy, hogy valamilyen indokkal,mint pl alertpay-s visszakérések ránk verhessék a balhét,hogy -Na ezek után már ezért és ezért nem kaptok semmit!-.
Szóval ha nem reklamálsz, nem kapsz pénzt. Ha reklamálsz, azért nem kapsz.
Ha a 30 napon túl vagy, akkor már cseszheted a pénzt. Ha a 30 napon belül, akkor ne kérd, mert azt éred el, hogy senki nem kap...
SZÓVAL SENKI SEMMIT NEM FOG KAPNI.
Gondolkozzatok már reálissan..
Mondjuk ide:
NEHÉZ LENNE FELRAKNI EGY KÖZLEMÉNYT?
CSAK SZÖVEG,SEMMI MÁS NEM KELL!
A domain névből mindenki tudná,hogy hivatalos, a cégtől származik...
De neeeem.. inkább így üzengetnek a népnek... persze.. és fenyegetőznek ,hogy nem kapjuk vissza a pénzt!
EZ RÖHEJ,hogy van aki hisz nekik.
ITT üzenem,hogy aki kapcsolatban van az ún. felsővezetéssel az dobja már fel ezt az ötletet.
Ne haragudj de ez vicc!!!
:)
Én is írtam levelet a Barbarának, arra a címre amit itt valaki megadott.
Nem tudom már azt se,h ez tényleg az ő címe e :)
vagy ki ő valójában de írtam neki,egy kedves szinte könyörgő levelet,a befizetéseim részleteivel stb.. háát még válaszra se méltatott...
HA MEG NEM REKLAMÁLSZ VALÓSZINŰ SOHA NEM KAPOD MEG A PÉNZED!
MINDENKI DÖNTSE EL !
:)
TEHÁT:
HA REKLAMÁLSZ AZ ALERTPAY-NÉL AKKOR A TE PÉNZEDET ZÁROLJÁK, ÍGY A KIFIZETÉS LEGVÉGÉRE KERÜLSZ4
EZ ALAPJÁN MINDENKI MÉRLEGELHET SAJÁT BELÁTÁSA SZERINT!
NEMRÉG ÍRTAM A BARBARÁNAK EGY LEVELET.
AZ ÉN LEVELEM SZÖVEGE:
,,Dear Barbara,
I am a member of 7DayWealth club. I would like to inquire.
What are the latest information?
Get back we our money?
When begin the payments?
Thank you!
Best Regards"
A VÁLASZ:
,,As soon as Franz gets the ok from the owners, they will start with the payout of the money.
You will get your money back, but we all have to wait.
I send you another information, please be calm and patient, we cannot force anything and do not go directly
to Alertpay, otherwise you will be at the far end of the line."
AZ ALÁBBI KÖZLEMÉNYT PEDIG CSATOLTA A LEVELÉHEZ:
,,Pénz visszatérítés követelése
Hogyan is kéne elmondani ezt nektek (hogyan kéne észhez térítenem benneteket)?
Van egy általános lehetőség a visszatérítés követelésére az AlertPay-nél. MINDEN EGYES visszatérítés iránti kérvényt el kell bírálni mielőtt a befagyasztott tőkét kioldanák.
Most kaptam egy információt, hogy a MAGYARORSZÁGI csoport elkezdte a visszatérítést követelni az AlertPayen keresztül - csak azért, hogy hamarabb kompenzálva legyenek mint mások. Ez azt jelenti, hogy a mindenkiért tett erőfeszítéseim és munkám, amiben megegyeztünk késlekedik nem heteket, de hónapokat! A tény az, hogy a MAGYAR CSOPORT AZONNALI HATÁLLYAL KI LESZ ZÁRVA abból a törekvésből, hogy visszatérítsék a befektetéseiket. Ezt meg kell tennem azért, mivel mostantól az én részletezett listám az MOWC befektetésekről többé nem lesz érvényesen naprakész.
Én egyszerűen nem értem mért kell lenni mindig egy csomó tudálékos nagyokosnak, aki mindig mindent jobban tud.
Fenntartom saját magamnak, azt hogy közöljem veletek mi fog történni ebben a pillanatban. Ha ezek az emberek nem vonják vissza azonnal az igényléseiket, mindenki más is viselni fogja a következményeket. Egyéb esetben ezek a követelések a visszatérítésre soha nem lesznek teljesen kifizetve!!! (Ugyanis az AlertPay nem adja vissza a teljes összeget, és pontos könyvelés elszámolás hiányában ezután Franzék sem tudják ezt megtenni (Paulik Krisztián, a rátok nagyon dühös fordító megjegyzése))
A maradék tőke arra kell, hogy elég legyen kielégíteni a többi (gondolkodó és értelmes) tag igényeit.
Jó esély van arra a többieknek, hogy mindent visszakapjanak.
(A legtöbb kárt az emberek saját maguknak okozzák)
Üdvözlettel
Franz"
Ahogy olvasom a különböző fórumokat, erre a hozzászólásra találtam:
ja, és sorra dőlnek be ezek a programok...az elmúlt napokban éppen 3 sikerült beleszaladnom:((
és egy másik:
Sziasztok! Nekem máshol is voltak befektetéseim és bebuktam. Semmire nem méltatnak...eltűntek mint a kámfor.
Ezek szerint most hirtelen több ilyen program is eltünt egyszerre?
Öröm az ürömben hogy az összeomlás elött pár nappal "csatlakoztam" és raktam be a pénzem.
Ezért nagyon is bízok az AlertPay-ben én is!
Bár én úgy gondolom,h saját tőkével nem fogják megfinanszírozni a companyexpress csalását.
Egy magánember számlájáról ,aki használja is a számlát,könnyebb visszahúzni a pénzt.
Itt nem az AlertPay számlára gondolok,hanem a hozzárendelt valós bakszámláról.
Szerintem is az a legcélszerűbb,ha mindenki aki 30 napon bellül van jelzi feléjük a panaszát..
Ők úgyis objektíven fogják elbírálni.
Nem kell félni,hogy utána esetleg kimaradtok valami nagy bizniszből :)
SS új HYIP programjából vagy a megújjult 7day-ből (ha lesz ilyen).
Az ilyen csalók mindig elfogják fogadni a pénzeteket!
azért nem mindegy mert nem biztos hogy lesz 1 hét mulva honnan pénzt még visszakérni
tudod itt még senki nem adott garanciát arra hogy ha akik 30napon belül vannak nem igénylik vissza a pénzt akkor mindenki megkapja a pénzét.
ahogy többen is mondták kéne Stevenek egy videot felraknia vagy Franznak hogy mikor fog és mi történni.
De ez is csak egy újabb fórum hozzászólás, nem egy hivatalos közlemény a "cég" részéről, amit pontosan miért is kellene komolyan vennünk? Sok-sok hozzászólással ezelőtt írta valaki, hogy ez az egész nem-adunk-ki-hivatalos-közleményt-csak-fél-információkat-keringtetünk eljárás inkább tűnik zavarkeltésnek, mint bizonyíték arra, hogy itt bármi is történik.
Megjegyzem, attól függetlenül, hogy hány embert és milyen mértékben kártalanítanak, ha bűncselekmény történt, a felelősöket igenis meg kell találni és meg kell nevezni.
Teljesen megértelek!
És sok mindennel egyet is tudok érteni.
Én is hasonlókat elemeztem délután elég részletesen (kb.692. bejegyz.)