Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? fórum

7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)

847. Whited (válaszként erre: 843. - Kombusz)
2010. nov. 3. 20:26
Ja, mert a többiek innen onnan a világ minden részéről az összes tagok kb 40%-a ez a MAGYAROKRÓL SZÓL úgy bevernék egyet ennek a szemétnek... :/
846. vape069
2010. nov. 3. 20:25
A Franznak üzenem,hogy most nem Auswitzba dirigál és nem dönti el csak a Bíróság,hogy kit kártalanítanak,őt biztos fogják, csak nem olyan formában,ahogy gondolja.
845. 7459713202 (válaszként erre: 843. - Kombusz)
2010. nov. 3. 20:23
ÍGY VAN.
844. v767 (válaszként erre: 843. - Kombusz)
2010. nov. 3. 20:22
HAHAHA
843. kombusz
2010. nov. 3. 20:19

ezt irték másik forumon(angolul nem tudoknak akik közé magam is tartozom)

Franz üzeni:

Amennyiben nem hagyják abba a tagok az AlertPayról való pénzkikérést, az egész magyarországot KIZÁRJÁK A VISSZATÉRÍTÉSBŐL!!!

TELJESEN FELBORULT A KIFIZETÉSI TERV.

SENKI SEM CSINÁLJA EZT CSAK A MAGYAROK.

A TÖBBIEK VÁRNAK TÜRELMESEN, ÉS NEM KÉTELKEDNEK BENNE HOGY VALÓBAN MEGKAPJÁK A PÉNZÜKET.

2010. nov. 3. 20:17

Na akkor egy kis pozitívum azoknak, akik többet szeretnének tudni a kockázatos befektetés mikéntjéről:

The Safe Investment Guide

[link]

841. apii (válaszként erre: 832. - Economist)
2010. nov. 3. 20:16

Üdv!

Az állítólagos üzenetek a „felső vonalon” keresztül miért csak egy irányba működnek? Miért nem üzen a felső vonal a cégnek hogy itt bizony információhiány van? Egy normális cég nem üzenget hanem közleményt ad ki, TÁJÉKOZTAT!!! Persze csak ha az őszinteség a célja és nem a zavarkeltés... :(

Nem kell meglegyen senkinek a mail címe, ki lehet tenni a companyexpress honlapjára is csak akarni kellene nem üzengetni (ha egyáltalán valósak az üzenetek)

840. vape069 (válaszként erre: 690. - Economist)
2010. nov. 3. 20:16
Én bármibe támogatlak ezzel kapcsolatban,össze kellene hozni egy jó pár hasonló arcot akár privátban is
839. Alexxl
2010. nov. 3. 20:15

szerintem a felső vezetők akik elvileg kapcsolatban vannak a 7dw-sekkel beszámolhatnának a mai "eredményekről",vagy inkább fejleményekről.

vagy ma sem történt semmi?

838. gaborh91 (válaszként erre: 835. - 7459713202)
2010. nov. 3. 20:15
nah, és akkor ez most ugy nagyvonalakban mit is jelent?
837. kombusz (válaszként erre: 832. - Economist)
2010. nov. 3. 20:13

na ez az

ez itt a baj hogy semmi informácio nincs.

4napja ugyanazt a szöveget mondják hogy dolgoznak a problémán és majd kiderül mi lesz.

hát ez szerintem hogy lassan 1 hete volt ez a dolog már édeskevés válasz.

ennél más sokkal több informáciot kéne adniuk föképp hogy eddig a tagok befizetéseiböl éltek!!!!!!!!

836. iosys
2010. nov. 3. 20:13

De miiii ez?!?!? :D

Olyan nincs, hogy kizárják! Nem vagyunk jóarcok és nem jár vissza a lóvénk? Ez miii?:D

2010. nov. 3. 20:11

Demanding Cash Refund...........

How can I bring this to you?

There is the general possibility to demand a refund from AlertPay. Every single

application for a refund has to be decided before the frozen assets can be

released.

I now got the information that the group from HUNGARY has begun to demand

the refunds via AlertPay - just to get compensated sooner than others. This means

my effort to work for everyone is compromised and the whole procedure is

delayed not for weeks - but months! The fact of the matter is that with immediate

effect THE GROUP FROM HUNGARY WILL BE EXCLUDED in the effort to refund their

investment. I have to do so because from now on my detailed list about the "MOWC"

investments will no longer be (valid) up to date.

I just don't understand why there always have to be a bunch of wiseacres who know

it all.

I own it to you to inform you about what happens at the moment. If those people don't

immediately retract their demands - everyone else is going to bare the consequences.

By the way - those demands for the refund will never be paid in full to them!!

The remaining funds should be sufficient to satisfy the rest of the (reasonable)members

demands.

There is a good chance for the rest to get it all back............

(Most of the damage is caused by the people themselves)

Regards,

Franz

834. tokos85
2010. nov. 3. 20:10
Én pedig azt mondom, hogy akkor is bíztam a 7dw-be amikor átadtam nekik a pénzemet! Ezért most is pozitívan állok hozzá és ezt kellene mindenkinek, mert így csak gerjesztitek a negatívot....
833. iosys (válaszként erre: 830. - Kombusz)
2010. nov. 3. 20:07
Mindenki autonóm lény önálló és saját döntéssel. Akinek az éleslátása nem elegendő, az járjon hát szarul. Értem ezalatt magamat is.
832. economist (válaszként erre: 830. - Kombusz)
2010. nov. 3. 20:06

Ezt a vitát tényleg nehéz eldönteni. Mindenki örlődik a remény (hogy visszadják mindenkinek)és a egyéni érdeke között.

A felső vonal kéne, hogy napi rendszerességgel jelentsen az általuk végzett munkáról és az elért eredményről. Akkor mindenki tudna dönteni. Információ hiányban szenved a csapat ezért van a vita.

831. Alexxl (válaszként erre: 820. - E6bbbea29a)
2010. nov. 3. 20:05

Légyszives írd le mit és hogyan tudtál elérni vmit

ucgc ügyben,mert sajnos ott is érintett vagyok.

előre is köszi!

830. kombusz
2010. nov. 3. 20:02

azért kiváncsi leszek ha esetleg kiderül hogy nem látjuk viszont a pénzt mert mondjuk tényleg leléptek vele akkor akik annyira tudosok voltak hogy sajnálták azoktol akik még 30napon belül voltak és visszaprobálták kérni a pénzt hogy mit fognak tenni.

remélem legalább ugyanennyi napig kérik a bocsánatot majd a hiszékenységükért mint ahány napig megakartak másokat gyözni hogy persze visszakapjuk a pénzt csak gyözzük kivárni.

2010. nov. 3. 20:00

Aki újonnan lépett be és nem nézett nagyon vissza a bejegyzésekben, ajánlom a vita helyett, a hideg tisztánlátás érdekében a 692. bejegyzésem. Nem önreklám, csak inkább a tényekkel foglalkozzunk.

Az amerikaiak nem veszekszenek egymással a saját oldalaikon, hanem röhögnek egyet a saját naivitásukon és óva intenek a STEVEN SIGMAN nevéhez fűződő oldalaktól.

828. Whited (válaszként erre: 822. - Economist)
2010. nov. 3. 19:59
Jó pénzt keresne egy jogász vagy ügyvéd aki vissza tudná perelni a pénzünket.. Ja és ezennel felajánlom az 500$-om felét annak aki visszaszerzi. És gy mindent megtettem amit lehetett. :)
827. iosys
2010. nov. 3. 19:59
A negatív és a pozitív gondolkodást lassan felválthatná a racionális.
826. debbyke
2010. nov. 3. 19:56
Szerintem bizonyíték itt semmire sincs. Két tábor vitatkozik egy ügyről, az egyikben a pozitív gondolkodású és hozzáállású emberek vannak, a másikban a negatívak. Szerintem az egyéni alertpay-es akciók nem működhetnek. Vagy mindenki ki lesz fizetve, vagy senki. Ha sokan próbálkoznak ezzel a Scam-es szöveggel az alertpay-en visszaszerezni a pénzt, akkor sajnos az utóbbi lesz! Persze akik 30 napon túlmenően tettek be pénzt, az AP-s nyomulással eleve nem is próbálkozhatnak!
825. kombusz (válaszként erre: 823. - 7459713202)
2010. nov. 3. 19:54

nem

erre az jön hogy a hülyének nevezés és az apád orális kielégitése között akkora a különbség mint te és Steve között

te szegényebb lettél ö meg gazdagabb a pénzeddel :)))

824. economist (válaszként erre: 820. - E6bbbea29a)
2010. nov. 3. 19:52
Ok!
823. 7459713202 (válaszként erre: 816. - Kombusz)
2010. nov. 3. 19:50

LEÍRTAM A TÉNYT AZZAL OLDALLAL KAPCSOLATBAN, ENNYI. DE EGY SZÓVAL SEM EMLÍTETTEM, HOGY BENNE VAGYOK VAGY AKAROK.

A SZEMÉLYESKEDÉST MEG TE KEZDTED. TUDOM MOST ERRE MI JÖN: ,,ÉN MEG FOLYTATTAM". HÁT, NEM SZOKTAM HAGYNI MAGAM. NA ENNYI.

822. economist (válaszként erre: 810. - Debbyke)
2010. nov. 3. 19:49

Úgy, hogy elfogadtad a belépéskor, hogy SIGMAN nem tartozik felelősséggel, ha elbukja a befektetésed! (-ünk..) ;-)

Csak most nem rossz befektetés miatt van ez a helyzet.Így most nem valószínű, hogy tudna hivatkozki a "szerződésre".

JA!! Igaz is!

Ami meg elveszett az elektonok hálójában...

Akkor mire is tudna hivatkozni?

Vagy ha meg tudja mutatni, mégsem veszett el a weboldal teljesen?

És ha meg is tudja mutatni, mivel igazolja, hogy mi az fogadtuk el?

Hol egy jogász?

821. kombusz (válaszként erre: 819. - Debbyke)

és valaki adott már valami bizonyitékot hogy létezik még az a 7 Day számla?

mert addig mi itt mig ezt nem láttuk okoskodhatunk bármit attol lové nem lesz.

sajna volt már itt több olyan info is amit megszegtek.

a ma déli ujraindulás igéretröl nem is beszélve

820. e6bbbea29a (válaszként erre: 814. - Economist)

Teljesen tisztában vagyok a menetével.

Sikerült is már más ( UCGC ) ügyben pozitív eredményt elérnem.

Lehet,h rosszul fogalmaztam.

Nem az AlertPay kártalanít ,hanem az ő közbenjárásukkal van esély a kártalanításra..

819. debbyke
2010. nov. 3. 19:46

A HYIP cégek folyamatosan tűnnek el és rögtön meg is szüntetik a számlájukat. Nincs honnan és mit visszaigényelni. De ott teljesen nyilvánvaló, hogy bármikor bezárhatják az adott programot.

(Ha valaki tud valamit a 2 napja eltűnt UniteTrade-ről, ami minden osztályozás szerint a legjobb ilyen cég volt, akkor írjon, kíváncsian várom!). Ha a mi esetünkben még létezik a 7Day számla, akkor szerintem nem akar felszívódni! Ha meg akarnának lépni, már rég máshol lenne a lóvé!

818. e6bbbea29a (válaszként erre: 800. - Noname111)
2010. nov. 3. 19:45

Ez így van! Az alert pay számlához tartozó banknak is feltünt volna ha egyszerre kikérnek minden pénzt és fel is veszik.

Ezt így nem lehet.

Folyamatossan vettek ki belőle,maradt is rajta valamennyi.

Ezért van még esély rá,hogy ha ZÁROLJÁK a számlát,tehát nem férnek hozzá a pénzhez lesz még miből kártalanítani az embereket.

Amúgy meg megkeresik mindkét felet. Igen!

Viszont a companyexpress hiába fogja azt mondani,hogy neki az a szándéka,hogy kártalanitson mindenkit.. Ezzel csak időt nyer.

A végén ugyis a bizonyítékok döntenek.

Nem kérdés,hogy a mi javunkra!

Az a kérdés,hogy mennyi pénz lesz a számlán!

Mert rakhatnak inkasszót a számlára mondjuk 5 millió dollár értékben is,de ha nincs rajta annyi pénz akkor sajnos lesznek olyan emberek akiknek rajta marad a követelése.. de a pénzt soha nem kapja meg.

Én bízom benne,hogy azok lesznek azok akik ,még mindig nem írtak az AlertPay-nek! Akik még mindig nem látják a fától az erdőt!

Rájuk gondolok amikor azt mondom,hogy ők megérdemlik,hogy elvesszen a pénzük.

Mindenki mást sajnálok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook