7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
EZT IS EGY MÁSIK FÓRUMON ÍRTÁK:
Franz úr új élete, már 500 előregisztrált tagja van. német csatlakozóit arra buzdítja, hogy minél keletebbre toborozzanak ügyfeleket. Tehát 7Day nem vész el, csal átalakul… Európában is.
Legyetek óvatosak!
Most ezt sokan megtanulják - kár, hogy nem előbb jöttek rá...
De nézzük a pozitív oldalát: lehet, hogy legközelebb ezzel kerülnek el sokan egy sokkal nagyobb buktát...
EGY MÁSIK FÓRUMON ÍRTÁK:
A horvátok állítólag megkapták a pénzt, a múlt hét hétfői számlaállás szerint. Tehát kamattal együtt. Ha van aki tud horvátul nézzen már körbe a horvát fórumokon. Köszi.
Én se szarom le egy havi fizetésemet!
Bárcsak vártam volna pár napot mielött betoltam ebbe a szarba..
Először 100 dollárt akartam,aztán meggondoltam magam ,gondolván a többől hamarabb lesz még több :) és láss csodát 5 nap mulva se híre se hamva a pénzemnek...
Kiváncsi lennék a régi motoros 7day fanatic-oknak hogy állna a szája ha ez velük történik?
jajj ne már.. ne legyél még mindig ilyen naív..
Persze eddig fizetett a cég... :)
Különben,hogy épülhetett volna ekkora hálózat?
Gondoljatok már bele,sokan kis összegel kezték,mindent visszaforgattak idáig.
Sokan nagyon jól jártak, talán miattuk kicsit az elején minuszba is ment a 7day,mert ők az elejétől ki is vették a nagy kamatokat.Illetve a tőkét,ők már nem veszítenek.
A másik nagy csoport szerintem akik az utóbbi hónapokban szálltak be,akár nagy összegekkel is,látva,hogy gurul a szekér.
Most jött volna el az az idő,hogy megtorpant a terjeszkedés, egyre többen érték el az 5000 dolláros illetve az álltaluk áhított szintet és elkezdték volna kivenni a pénzt!
(AMIT A WEBOLDAL SZÁMOLT KAMATOT AZ NEM IS LÉTEZETT VALÓJÁBAN, AZ CSAK VIRTUÁLIS PÉNZ!!)
Valószinű több lett a kifizetés mint a bevétel.
Főkapcsoló OFF most meg próbálják fentartani a látszatot!
Azt akarják,hogy még nekünk legyen bűntudatunk..
Azt meg szögezzük le egyszer és mindenkorra ,olyan nincs ,hogy valakit kizárnak a pénz kifizetéséből.. Mert mondjuk magyar vagy mert az AlertPay-től igényelte a pénzét.. vagy mert erre a fórumra irogat.
Ilyen indok nincs.. főleg nem egy tisztességes cégnél. :)
Tehát ha mégis van ilyen indok akkor ez nem egy tisztességes cég!
Ismered a mondást az 100 és 1000 dollárral kapcsolatban? :
"Magaddal törődj, ne mással!". Hidegen hagy, hogy neked mennyi pénzed van bent, valószínű már régen kivetted, amit betettél és a "játékpénzed" miatt sírsz. Én az igazi pénzem miatt, akármennyire kevés is.
addig álljál féllábon mig ö tud olyat mutatni.
szerintem hamarabb fogsz seggreesni mint ö azt neked tud mutatni :)))
én nem tudom hol van melegbár vagy az milyen de ezek szerint te odajársz és tudod.talán Stevevel mész??
semmi érdemlegeset nem mondtál.
ujra kérdezem melyikek azok az oldalak amiket a companyexpress müködtet és fizetnek?
majd ha erre válaszoltál akkor gyere vissza.
Ez az oldal frissnek tűnik ,de ennél viszont többet várnánk,tájékoztatásul!!!
amugy meg huzz innen és mond meg a szponzorodnak fizessen és ne ilyen majmokat küldjön ide mint te.
majd ha sigmaqn valami hivatalos infot közzétett akkor jártasd itt a lepénylesöd
senki nem kényszeritett.
látom csak mellébeszélni tudsz
a kérdésre válaszolj okostojás amit feltettem
biztos neked jol fizet a szponzorod Steve csak kérdés mit kell érte tenned :))
Franz már inditja az uj üzletet csak 5ezer balek kell hozzá 100euroval fejenként és utána majd kitalálja mi legyen azzal az 500ezer euronyi lovéval. :)))))
elöször talán visszakéne szerezni a bizalmat azzal hogy visszaadják a pénzt és utána egy uj üzleten gondolkozni.
mert addig nincs ám semmilyen bizalom Franzi!!!!!!!
kezdd el felsorolni azokat az oldalakat légyszives ami müködik és fizet.
mert hogy nem csak a 7dayses oldaluk dölt be hanem másik is.
te meg menj a Steve bácsikádhoz és mondd meg neki ha nem fizet és megtaláljuk akkor a seggét irgalmatlanul szétrugjuk.
a sigman itt már nem ur hanem egyenlöre a pénzünkkel mahinálo emeber
és mit gondolsz meddig tart egy müködö oldalt elinditani amin tájékoztatni lehetne?
ez csak szemfényvesztés nem fog ugysem ujraindulni ezt a joságos Franzi bácsi is elismerte