75 kg-ról a cél 63-65 kg. Sorstársak kerestetnek:) (beszélgetés)
Sziasztok! Hogy vagytok? Ugyan irtam, hogy csak 2 hetente szeretnek merlegelni, de ma csak raalltam arra a franyara. 1.3 kg-mal mutat kevesebbet, ugyhogy baratok lettunk! :) Es csak 10 nap telt el. :)
Igaz, majdnem minden nap futok 5 km-t, kicsit ki is akadtam volna, ha tobbet mutat!! :)
Erdekes hogy nem zabalom 2pofara az edesseget, mint korabban. Nalam ilyen jelenseg meg sosem volt. Na azert az sem felejtendo hogy meg sosem akartam lefogyni, sem fogyozni. Ez az elso alkalom. Es bizom benne, hogy sikerul!
Szuper! Szépen haladsz! :-)
Nekem úgy tűnik, hogy most stagnálás jön(nem akar mozdulni a mérleg), de remélem nem tart majd tovább 2 hétnél.
Szia!
Jó a célkitűzésed. :-)
Jobb közelebbit kitűzni és kisebb léptekkel haladni, mert így kevesebb a szenvedés és tartósabb a fogyás. :-)
Sziasztok!
Úgy megörültem, amikor rátaláltam erre a fórumra! Az én paramétereim is hasonlóak. 175 cm, 73 kg. 63 voltam még a gyerekeim születése után is nagyon sokáig. Aztán felkúszott az a tízes. Nem hiszem, hogy sikerülne még egyszer elérnem azt a súlyt. De én már annak is nagyon örülnék, ha 6-ost meglátnám. Aztán majd meglátjuk... Mindenkinek sok sikert!!! :)
Szia!
Én már január óta csinálom, úgy hogy azzal nincs gondom.
Az első pár hónap után volt egy zavart periódusom (szintén 3 hónap), amikor hol okosan ettem, hogy meg nem jött össze, stb. de július óta letisztutl bennem.
Nem arra kell gondolni, hogy júj, de finom lehet, hanem hogy mennyit kell azért dolgozni, hogy lemenjen amit megennél.
Ha úgy "számolod", hogy belefér a napba, akkor aznap annyival többet kell sportolni. :-)
Sziasztok!
Én detto egy 10est szeretnék, de 10el kevesebb vagyok kb. Nekem folyton az akaraterőmmel van gond, Nálatok hogy megy ez?
:-D
Az enyém simán megmondja, hogy "Anya ez nagyon szar lett", vagy "Anya ezt hagyd meg a mamának, te nem jól csináltad", stb. mert tudja, hogy nem sértődök meg. Max. közlöm vele, hogy "Nem a kaja rossz, hanem te vagy túl finnyás".
Ez most nem tudom, hogy honnan jött neki, de jót derültünk rajta anyuval.
Amúgy vékony (a fényképes naplómban a fél fiam is rajta van az egyik képen), úgy hogy annak is örülök, hogy ha normálisan eszek. A korához képest még mindig nem egy nagy evő.
Jaj, hát ezt a lányom is el szokta játszani.
Annyira hülyén hazudik, hogy már fáj.
Nem akar megbántani, és közli, hogy irtó jól sikerült a kaja, de most annyira nem éhes, de mi a desszert? És hogy mást is lehetne enni? Mondom ja, ízlik mi? Mi lenne ha nem ízlene?
:))))
férjem másik kedvenc mondata tőlem, hogy aszongya: "ez most nem sikerült olyan jól"
Egyrészt ízlik neki, másrészt, nem akar megbántani.
Harmadrészt: Látod, a nők teszik tönkre a férfiakat, mert túl finomat és túl sokat készítenek!
:D
én már most látom hogy most sem fog sikerülni:) fő a pozitivitás, mi?
Mos sül a rakott karfiolom
Még én sem csináltam meg, tegnap találtam itt a Hoxán.
Édesítő tutira kell bele (szerintem nekünk mindenképp), hacsak nincs vki hozzászokva a natúr ízekhez (mint pld. a barátom - ő nem tesz bele) :-)
Ja és most olyan 90-95kg lehet.
Mondjuk amikor én kicsi voltam, akkor még mázsa felett volt ő is (arra emlékszem, hogy a JAVSZER-nél dolgozott és egyszer készítettek ott egy riportot. Ő meg beterítette az egész képernyőt, amikor beszélt. :-D)
Látod milyen egyszerű! :-D
Hát igen, ez a tologatás hosszú távon nem válik be. :-)
Sajna valóban, bár sz@rik egy csomó mindenre, amire oda kellene figyelnie. Pld. a vérhigítója miatt alig ehetne gyümölcsöt, ő meg tolja befele ezerrel.
Amúgy most volt októberben 62 éves és kb. 7-8 éve lehet leszázalékolva.
Neki ami még jó, az a koleszterin és a cukor.
A vérnyomás, szív, izületeki gondok, csontritkulás, ami már utolérte.
Kaphatnék ebédre 2 dl vizet. Azzal még dolgozni sem kell.
Biztosan így van ahogyan mondod, de úgy vagyok vele, hogy na, ezt ma még utoljára, holnaptól meg csökkentett adagok. De holnap is ugyanaz fog történni ami ma. :D
Édesapád korán kezdte problémákat. Én 56 éves vagyok, de még - mondjuk - makkegészséges vagyok. Azért "mondjuk" mert kis adag vérnyomáscsökkentővel vagyok 140/90 körül illetve olvasáshoz szemüveg köll. 39 évesen 105 kilós voltam, a vérnyomásom 120/80, ahogyan az elő van írva. Heeeej, a régi szép idők! Bejött egy mellékheregyulladás. 3 hétig tartott, 100 kiló alá mentem, de le is gyengültem. Gyógyulás után kifejezetten felhízlaltam magam, mert 105 kilósan éreztem jól magam. De oda visszamenni momentán reménytelennek tűnik. Egyelőre 120 kg alá...
:-D :-D
azt a 2dl levest is üresen... :-D
Amúgy, ha csak a felét ennéd annak, amit most eszel, pikk-pakk leadnál jó pár kilót. Na persze az is fontos, hogy este mikor eszel utoljára és mikor mész aludni.
Nálunk nagyjából ez van ill. ez volt.
Apu megkapja az adagját (ha nagyon kevesli, kap még egy kicsit két morgás között, pár megjegyzés mellett, hogy minek eszi halálra magát) és ennyi.
Anyunak "kell vigyázni" apu súlyára, mert ő nem nagyon töri magát a szíve, vérnyomása, stb. miatt viszont fontos (lenne), hogy fogyjon.
Kb. 35 körül volt, amikor előjöttek az első problémák, most meg le van már százalékolva.
Erre mi a megoldás?? :-)
Az aaszony ne az egész tálat tegye eléd, hanem a tányér ételt. :-)