Tényleg csaknem azonos alkatúak lehetünk:) Én is fogyózok most is, 77-ről indultam, de rajtam sok víz szokott lenni. Hú, 25 kg fogyás nem semmi, gratulálok! Rajtam sose volt ennél több, de mégis évek óta nem bírom leadni. Majd most sikerül az a 6-os:)
Vagyok! :) 175 cm, 77.3 kg. "fenykoromban" 62 voltam, most 65 szeretnek lenni, es hetfon kezdtem a fogyit?! Azert irom igy, hogy FOGYI?!, mert nem is tudom, hogy az-e?! Csak elkezdtem futni minden nap es nem zabalok meg 3 kg csokit minden etkezes utan. Szoval ez lenne az en elmeletem.. :) Aztan kiderul mi lesz belole... :))
38 éves vagyok, 170 cm, és jelenleg 73.7 kiló, de én jelenleg is fogyizom. Vasárnap kezdtem 75.7-ről
7 éve kezdtem el az update-t, akkor 25 kilót fogytam, azóta ha feljön egy-két kiló, újra kezdem, de a 25 még sosem jött vissza, maximum 8 kiló volt a legtöbb.
De én egyszerűen 72 kiló alá nem tudok menni.
Most az a cél, hogy egyszer 6-ossal kezdődjenek a kilók, de még sosem sikerült:)
Sziasztok, van valaki, aki hasonló paraméterekkel fogyózik? Együtt könnyebb lenne... Én 173 cm vagyok és 75 kg. Fénykoromban 60 voltam, de 65-tel már szuper lenne így 40 évesen.