70-esek (kilóban) fogyicsapata (beszélgetés)
nem :(
csak lusta voltam gépelni és minden hova bemásoltam egy szöveget :(
lányok Pici Manócska vagyok ez a profil páromé :)
én rosszat csináltam és ki zártak elvileg 3napra :(
mert 3fogyis témához ugyanazt a szöveget raktam be :(
remélem vissza engednek :(
mert a napló sajnálnám nagyon :(
Sziasztok, először is a linket, Kolli! :)
Juj, ma nagyon jó nap volt, nem voltam éhes és alig ettem valami szénhidrátot. Reggel azért barna kenyérből volt a szendvics, az itt nagyon finom! Aztán ebédre és vacsira húsleves sok zöldséggel és marhahússal tészta nélkül és saláta. Imádom mind!
Az is bearanyozta a napot, hogy rátok találtam, most már nem vagyok egyedül!
Nálam a mérlegelés hamar eldőlt, mert csak otthon van mérlegem. Nem is biztos, hogy veszek, most a tükörben nézem az eredményt - szerintem van. :)
Fú, a lasagne a gyengém, annak nem tudnék ellenállni! Meg a pizza, milánói makaróni...
Meg a török kaját szeretem, Dönert a hétvégén is ettem, de csak tányéron, salátával.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, ki mire megy mondjuk Húsvétig, mert a fogyás mobillal és CD-vel nem étrendet jelen, úgyhogy ha valaki jobban halad, még áttérhetek az ő módszerére. ;D
mi tegnap házi lázánnyét csináltunk és nem bolti tésztából :)
egy tányért engedélyeztem is magamnak :)
szép estét mindenkinek :)
negyven perc tekerés letudva :)
igaz a mérlek még mindig 76 és 77 között van de legalább feljebb se megy :)
én is minden nap ráállok a mérlegre, sőt mostanában még este is :))
Egyébként most sütöm életem első kenyerét, de nincs sok reményem vele kapcsolatban. Egészséges lesz, és nem lesz tele mesterséges anyaggal. Ha meg nem sikerül addig fogom próbálni, amíg össze nem jön :)
További ajánlott fórumok:
- Új fogyicsapat kerestetik
- Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul!
- Új fogyicsapat kerestetik!!! Társaságban könnyebb fogyózni!!!
- Kb 15 kilót kéne fogynom. Ha te is így vagy ezzel, csatlakozz egy jó fogyicsapathoz!
- "Akiknek már csak 5-10 kg van hátra" fogyicsapat és vezetője kerestetik:)
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.