70-esek (kilóban) fogyicsapata (beszélgetés)
hatalmas gratula Neked :)
Pont arra gondoltam, hogy te már szerencsére nem vagy 70-es :))
Én sajnos még igen
Sziasztok!
Képzeljétek el 69kg vagyok kereken!!:)
Remélem azért nemdobtok ki a fórumból mert már nem vagyok 70. :)
sziasztok
Bocs, hogy nem jártam erre napok óta. De a lánykám és a saját diétám az összes energiámat leszívja. Remélem, hogy most már mindenki karcsú és boldog itt a fórumon :))
Látom Manócska te az vagy, örülök neki :)) Biztos Kolli neked is jó lesz az eredmény :) Többiek? Ti hogy álltok?
2napja kerek 76kiló vagyok....
és boldog!!!!!
Sziasztok!
Gondoljatok nagyon rám, holnap kiderül, hogy ment e le a kilókból. :) holnap ráállok a mérlegre. Már nagyon izgulok. :)
én valahogy megvagyok nélkülük...
azt hittem nehezebb lesz...néha megenném de sokkal rosszabbra számítottam...
néha persze bűnözök egy két kocka csokival....de szerencsémre nem vészes...
én nagy teás vagyok de a zöld nem jön be....
viszont a kamilla hársfa csipkebogyó a kedvenceim :)
Sziasztok a tegnapi nap tökéletesen zárult és a mai napom is az. Reggel szurkoljatok, mert megtudom mennyi az annyi. Hogy állok súlyilag. :)
Én úgy tudom, hogy a sima zöld tea is beindítja az anyagcserét lehet ezt is érdemes lenne kipróbálni. :)
a csalán teát rendszeresen iszom....
segít az emésztésben és az anyagcserét is gyorsítja és nagyon jó vese tisztító hatása van....
az íze tűrhető kis édesítő szerrel...
a másikat még nem próbáltam :)
csalán tea....ami nagyon jó.....
és van egy nem is drága tea...nem tudom a pontos nevét, de zöld doboz és az van ráírva, hogy Elhízás elleni tea...
Sziasztok!
Nekem kb 40-es most a méretem...Bár ez boltonként eltérő.:S Nekem sem tetszik a vércsoport diéta...Én A-s vagyok,és eszerint szinte soha nem szabadna húst ennem és akkor is csak csirkét...Plusz a tiltó ételek közé tette nálam az epret.Ami a kedvenc gyümölcsöm.Na meg köztudottan egészséges,úgyhogy nem látom be,hogy miért ne ehetnék belőle,vagy akár bárki.Amúgy se hiszek abban,hogy bármit is meg kéne vonni az embernek,persze a minőségibb étkezés az fontos.Na de kétlem,hogy innentől kezdve soha többet nem fogunk enni egy szelet csokitortát,nem igaz?:) Legalábbis én így látom,ez a reális.Szerintem még a legnagyobb fitnessguruk is esznek "jóféle" kajákat.:) Én ezzel nyugtatom magam.:) Van olyan tea,ami "fogyaszt"?Tudtok ilyet mondani?Vagy legalább gyorsítja az emésztést?
kinek hogy zárult a mai napja???
nálam kajcsi betartva és a mozgás is letudva :)
na lesokkolt a rádió....
Vér csoport diéta?? az meg mi?? egesség ügyis vagyok de ezt még nem hallottam...
Ez az, nehéz megtalálni az arany középutat.
A tea tényleg fincsi édesítővel is, csak a vizet egyszerűbb kiengedni és már ihatom is. :)
A paradicsomlét csak nem narancsbőr ellen?
További ajánlott fórumok:
- Új fogyicsapat kerestetik
- Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul!
- Új fogyicsapat kerestetik!!! Társaságban könnyebb fogyózni!!!
- Kb 15 kilót kéne fogynom. Ha te is így vagy ezzel, csatlakozz egy jó fogyicsapathoz!
- "Akiknek már csak 5-10 kg van hátra" fogyicsapat és vezetője kerestetik:)
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.