70-esek (kilóban) fogyicsapata (beszélgetés)
lányommal hétfőn megyek allergia vizsgálatra, mert szerintem ő is tejallergiás :((
Szóval ha kiderül, akkor különösen ráleszek kényszerítve, hogy megreformáljam a kajánkat.
Sziasztok!
Én ma elégedett volam magammal. :D
Részletek a naplómba. Képzeljétek el ma bevásroltunk ruhákból. :)
Totál megvoltam lepődve magamon képzeljétek el rózsaszín ruhát vettem pdig én nem szeretem ezt a színt. Vettem egy szép csattot és fülbevalót is. Beújítottam. :)
Remélem! :)
Neked nem láthatók a mérlegelő adataid, titkos?
értem :)
oda is odaér ám majd a jó idő...
Mi Németországban, hosszú távú kiküldetésben.
Itt fagyott egész nap, de a napot azért mi is láttuk. :)
nagyon jó volt ma 13fok volt és végre sütött a napocska :)
mért te hol laksz??
Kedves egészségedre! :) Fincsi lehetett! A zabpalacsinta hogy készül és mi a töltelék?
Ma én nagyon nem laktam jól az ebéddel, úgyhogy már a vacsorán is túl vagyok. Kicsi fiam mentett meg a bűnbe eséstől, meg akartam vajazni a maradék kenyerét, hogy megegyem (talán mondtam már, mennyire szeretem), erre megkérdezte, hogy azt neki készítem-e...Persze, neki! :D
Ezt jelnek vettem és bekajoltam helyette friss és camambert sajtból desszertnek. :S Az a baj, hogy mióta őt vártam, allergiás vagyok a tejtermékekre és a tojásra, éjjel vsz. vakarózhatok. :(((
Igen, az nagyon fontos, hogy legyen bespájzolva, az ember könnyebben választ diétás alternatívát, mégha másra is fáj a foga. Én most zabpalacsintát eszek majd szerintem ebédre, olyan fini:)
Internetről van meg a program, ha gondolod, elküldöm a linket, bár lehet, hogy ez neked túl könnyű lesz, igazából olyan edzetlen puhányoknak való, mint én:) Én egy Rubint Rékától ájulásközeli állapotba kerülnék:) De egyébként bármilyen könnyű a gyaloglóprogram, szerintem kiválóan erősít-formál. Még a Callaneticsről áradoznak nagyon, egy időben csináltam, de nem rendszeresen, most megint látótérbe került, olyan sok pozitívum van itt róla a callanetics fórumon..
Az lesz, krumpli, de kicsit olajos, pirított hagymás, vettem ki, mielőtt összekevertem volna a tésztával. :)
Este meg virsli.
Hogy jól is lakjak, sok salátával mindkettő.
Olyan jó, hogy már télen is lehet mindent kapni és már nagyon figyelek is, hogy legyen itthon alapanyag.
Ezt a gyaloglóprogramot már sokaktól hallottam, DVD-n vetted meg?
Bár én a kutyáimmal minden nap többet gyalogolok, játszom, az ér? :D
Soha nem késő! :) Most megcsináljuk!!!
Milyen motiváló videód van? Te vagy rajta karcsún?
Tényleg, van itt más is, aki már többször lefogyott?
Én 18 évesen 89kg voltam, aztán évek alatt lemenetem 68-ig, majd születtek a gyerekek és utóbb 92-vel jöttem ki a kórházból.
Nem érzem igazán jojónak, de mégis. :(
Sziasztok, jó reggelt!
Mik a tervek mára?
Nekem mozogni kéne...fél óra Duci tréning jól is esne, remélem ma lányom is alszik délután. Az oviban szünet van és halkan nem tud ébren lenni, ha nincs felügyelet alatt, akkor meg felkelti a tesóját. :(
A gyerekeknek krumplis tésztát főzök, azt még nem tudom, én mit egyek. Lehet, hogy krumplit tészta nélkül, salátával. Ha már szénhidrát, akkor nem keverem fehérjével... Már annyi módszert próbáltam, hogy el sem tudnám mondani. :S Ez a Hay féle és a Testkontrollból maradt meg.
Jó reggelt mindenkinek!
Ma jó dolgunk van a lányommal, mert Párom itthon van. Most készülődünk vásárolni. :)
Majd jövök valamikor. :)
További ajánlott fórumok:
- Új fogyicsapat kerestetik
- Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul!
- Új fogyicsapat kerestetik!!! Társaságban könnyebb fogyózni!!!
- Kb 15 kilót kéne fogynom. Ha te is így vagy ezzel, csatlakozz egy jó fogyicsapathoz!
- "Akiknek már csak 5-10 kg van hátra" fogyicsapat és vezetője kerestetik:)
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.