70-esek (kilóban) fogyicsapata (beszélgetés)
Körkérdésem: kinek mi a ruhamérete?
Nekem 42-es, most már kicsit bő a nadrág, szerencsére, de nem tudom, mikor jön rám a 40-es... A Takko-sból talán nemsokára, de inkább a C&A-ban találok magamra valót, nekem az a mérvadó.
Egyébként 85 kilósan is 42-es gatyákat hordtam, csak kicsit szorosabbak voltak. :/ Nem vettem nagyobbat, bíztam benne, hogy nem leszek sokáig akkora. :)
szerintem múltkor tőlem láttad :) egy tányérral megehetsz....
a pizza is jöhet....
mindent csak mértékkel...
jó a víz is, de én ajánlom a teákat édesítő szerrel....pl: csalán ami nagyon jó, kamilla, hársfa és jöhetnek a gyümi teák is...persze édesítővel...
én napi egy pohár 100százalékos paradicsom lét s megiszom.....
Megmondom őszintén, én csak nagyjából sejtem, mennyi kalóriát eszem és jó, ha nem több 1500-nál...
Reggeli alapból 1,5 szelet (vékony és barna)kenyér+margarin/Frischkäse+felvágott+paradicsom és 2dl vaníliás szójalötyi a kávémhoz.
Ebédre leves tészta nélkül, saláta, vmilyen hús. Holnap viszont lasagne lesz, elirigyeltem valamelyikőtöktől.
Vacsorára ua. mint a reggeli vagy az ebéd, attól függ, de ha azt nézem, ehetek egy fél pizzát is, az is csak 400kcal!
Szerintem sokat spórolok azzal, hogy csak vizet iszom, régen rengeteg gyümölcslét, ice teát megvedeltem. :S
Sziasztok!
Én ma cukkini krémet csináltam ez lesz most a reggelim. :) Nagyon finomra sikerült a receptet mindjárt megírom a naplómba.
Tegnap rántottát ettem és vettünk nekem Norbis pudingot. Nahát az be is dörgöltem két dobozzal. :) Nekem most ennyi volt a bűnözés. :)
Másfél órát mozogtam is nagyon jó volt.
nem de a napi 1500kalória mellet nem is megy le több.....
most pl stagnált és 10nap alatt ment le majdnem egy kiló...
szép lassan de alakulok....
habos krémest?? de jó is volna :D
Ha annál többet fogysz, gyorsan eszel egy habos krémest? :D
Szerintem, ha megfeszülök se megy le több heti egynél, úgyhogy ezen most nem kezdek el aggódni. :)
Arra sem emlékszem, hogy 2,5 vagy 3,5 hete kezdtem-e a diétát, ez gáz. :( Ja meg a mérlegcsere. :/
Sziasztok!
Szép hetet nektek!:)
Kinek mi a mai napi menüje?:)
Én reggelire müzlit ettem tejjel.De vicces,hogy egy adagra 3-4 evőkanál müzlit ír...Az ember meg megborítaná a tányérját,nem?Vagy csak én vagyok így?:) De betartottam,és 4 evőkanállal ettem. Ebédre meg húslevest ettem tészta nélkül.Szerintem eddig jó vagyok:) Bár én mindig az estétől félek...olyankor jön rám az éhség...Tegnap este is kicsit bevallom bűnöztem,de nem nagyon.Megittam 2-3 dl tejet,és egy kis szelet kenyeret téliszalámival...Upszi.:)Orvosnál ma már voltam,de minden rendben találtak,nem tudják az ájulásaim okát.De az orvos azt tanácsolta,hogy kezdjek el sportolni.Úgyhogy azt hiszem ez is egy jel.:) Nektek hogy telik a napotok?
Lányok azért az ne felejtsétek el, hogy azt mondják, hogy az egészséges fogyáshoz a testsúlyotok 1%át jelenti. Szóval nekem aki 73kg durván a heti célom hogy a szervezetem ne készüljönk ki 70 dkg.
Azért csinján tudjátok egészségesek szeretnénk mi még maradni.
Sziasztok!
Igen, néha már tényleg erőltetni kell az evést, én is sokszor beleestem a hibába, hogy leszoktam az evésről, aztán csodálkoztam, hogy nem fogytam. :( Pedig akkor tényleg elkezd a szervezet takarékoskodni.
Ma reggel is nagy volt a kísértés, hogy ne reggelizzek, de akkor vagy kevés lett volna egész napra, amit 2 étkezés alatt megeszek vagy este ettem volna többet és az sem jó. :S
Így késik a program, de nem baj.
Remélem tartom a tempót és nekem is meglesz a -7kg 5 hét alatt! :)
Sziasztok!
Timi örülök, hogy tudtam neked segíteni. :)
De én egy picikét többet ennék a helyedbe tudod néha ezt is erőltetni kell. :)
Akkor ezek szerint szépen tudod tartani magad a diétához. Ügyi vagy. :)
Sziasztok,szép estét!
LEhet,hogy kevés az 1000 kalória,de kiszámolgatva ma se ettem szerintem többet,és jól vagyok lakva...Sőt,még így is 1 hete nem fogyok semmit.:( Nekem az 1500 már sok kalóriában,ha nem is jó az 1000 kalória,de akkor a kettő között van az igazság.A tévében tleg 1200at mondtak...aztán ki tudja...Nem emiatt ájultam el,ez nálam évek óta visszatérő gond sajnos aminek nem tudom az okát.És akkor is ájulgatok,ha nem fogyókúrázom...Inni tleg többet kéne,kipróbálom a módszeredet Kolli,köszönöm!
nem sajna még nem....szakma utáni 3éves érettségin taposom az elsőt....
a szakmám pedig szociális gondozó és ápoló :)
irodalom...reneszánsz de feladom mert unalmas....
picit mi is elmegyünk sétálni párommal....fáj a fejem idebent...
Addigra már remélem Párom itthon lesz és inkább vele lennék. :)
Mit tanulsz?
További ajánlott fórumok:
- Új fogyicsapat kerestetik
- Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul!
- Új fogyicsapat kerestetik!!! Társaságban könnyebb fogyózni!!!
- Kb 15 kilót kéne fogynom. Ha te is így vagy ezzel, csatlakozz egy jó fogyicsapathoz!
- "Akiknek már csak 5-10 kg van hátra" fogyicsapat és vezetője kerestetik:)
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.