Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 70-esek (kilóban) fogyicsapata fórum

70-esek (kilóban) fogyicsapata (beszélgetés)

2012. febr. 20. 10:29
jó reggelt, jó fogyást mindenkinek:)
2012. febr. 20. 10:20

Sziasztok!

Leírnám azoknak akik nem jelentkeztek a naplómba, hogy én hogy csinálom kb az étkezést. Azzal a módszerrel nem a kalóriákat számolom, hanem a bevitt szénhidrát mennyiségét nézem.

Például nem eszek most már 1 hónapja kenyeret pékárúkat, nem eszek édességeket legalábbis megpróbálom megállni az egy hónap alatt csak 1x volt kilengésem.

Amit bármikor ehetek jól lakásig pl: tojás, husok ebbe bármelyik benne van disznó csirke pulyka, spenót, paradicsom, paproika saláta stb. Azt nézem, hogy melyik szívódik fel lassan melyik nem emeli meg hirtelen a vércukor szintemet. Mert ha az állandó akkor igaziból nem leszel éhes. Akit érdekel nyugottan jelentkezzen a naplómba mert ott mindent részletesen leírok és nyugottan ott is kérdezhettek.

A tornával úgy voltam, hogy csak az első 1-2 hétben volt nehéz elkezdeni de most már várom is mikor mozoghatok.

2012. febr. 20. 08:38

sziasztok :)

Én reggeli diétaként megettem két tányér zabpelyhet tejjel :SS

Tegnap óta annyira feszült vagyok, és folyamatosan éhes. Nincs valami tippetek erre? Biztos valami front.

Azért a nap további részében igyekszem helyt állni :)

35. c2bc0e9bcf (válaszként erre: 32. - Vikianya)
2012. febr. 19. 22:32
no igen, az egykékkel meg az a gond, hogy folyton játszótársnak (is) kell lenni, de azért láttam a barátnőmnél, akinek akkor született a kisebbik, amikor 2 évesek voltak a gyerekeink, hogy mennyire nehezebb volt neki, mint nekem azzal az eggyel, nem semmi dolog egy kicsit meg egy picit egyszerre nevelni!
34. c2bc0e9bcf (válaszként erre: 30. - Vikianya)
2012. febr. 19. 22:30
Hát, én igazából nem nagyon főzök:) De ha olykor igen, barnarizs-liszt vagy csicseriborsó-liszt. Én a dm-ben veszek gyors főzésű barna rizst, 15 perc a főzési ideje, csak vízzel és sóval kell felrakni, isteni finom és puha lesz... 400 ft, szerintem megéri kipróbálni, egyszer 4 kg-ot fogytam egy hét alatt úgy, hogy csak barna rizst meg gyümit-zöldséget ettem, szóval nagyon jó fogyasztó és méregtelenítő.
33. Vikianya (válaszként erre: 31. - Pici Manócska)
2012. febr. 19. 21:09
jó éjt neked is és a többieknek is :)
32. Vikianya (válaszként erre: 28. - C2bc0e9bcf)
2012. febr. 19. 21:08
az eleje nehéz volt, de már most sokszor lekötik egymást, ami jó :)
31. Pici Manócska (válaszként erre: 29. - C2bc0e9bcf)
2012. febr. 19. 21:07

ha nem is minden napra de úgy néz ki, hogy néha akad...

én most megyek aludni párom vár holnap jövök

jó éjt mindenkinek :)

30. Vikianya (válaszként erre: 27. - C2bc0e9bcf)
2012. febr. 19. 21:05

fehér liszt helyett mit használsz? (pl rántani, vagy sűríteni)

A barna rizzsel az a bajom bármeddig főzöm kemény marad. Engem nem is érdekelne, de párom utálja.

29. c2bc0e9bcf (válaszként erre: 24. - Pici Manócska)
2012. febr. 19. 21:04
De jó is volt még tanulni:) Jó, hogy van mellékesben munkád, nagy kincs az manapság...
28. c2bc0e9bcf (válaszként erre: 23. - Vikianya)
2012. febr. 19. 21:02
hű, nem lehet könnyű két kicsivel... én az egybe is kitikkadtam, minden tiszteletem:)
27. c2bc0e9bcf (válaszként erre: 20. - Vikianya)
2012. febr. 19. 21:01
teljes kiőrlésű pékáruk, durumtésza, barna rizs, zabpehely, zabkorpa és hát a gyümölcs is az. Minden olyan szénhidrát, ami lassan szívódik fel, tehát fehér liszt, cukor, méz kizárva. Igen, szeretem a munkám, bár néha kicsit már unom... szerintem nincs olyan diéta, amiről ne írtam volna már:) És persze az őrült fogyis időszakom alatt ki ne próbáltam volna már:)
26. c2bc0e9bcf (válaszként erre: 16. - Vica-35)
2012. febr. 19. 20:58
Szia, üdv köztünk, várunk!
25. c2bc0e9bcf (válaszként erre: 13. - Kolli1987)
2012. febr. 19. 20:58
ja, mert nem nyomtam meg a gombot:) pótoltam. Hű, jó sokat mozogsz, irigyellek - de nem jobban, mint a lovaglásért, szuper lehet... Nekem is az az álmom, hogy elérjem végre a napi rendszerességű mozgást, mégha ez csak lájtos is, mert nálam is a kitartással van baj... Most még nem kezdtem el, mert jól meg vagyok fázva, lázasan nem épp a legjobb ötlet. De ahogy túlleszek ezen a nyavalyán, csinálni fogom... sokat számít, főleg annak (nekem), aki a fenekét tíz éve nem emelte fel az ágyról-székről:)
24. Pici Manócska (válaszként erre: 22. - C2bc0e9bcf)
2012. febr. 19. 20:57

szakma utáni érettségin vagyok... :)

párom Weboldalakat szerkeszt és az ő főnökének szoktam besegíteni linképitésekben :)

2012. febr. 19. 20:56
magamról annyit, hogy két picim van (2 és 4 évesek), és 32 éves vagyok. célom, hogy a súlyom stabilan 6-ossal kezdődjön :)
22. c2bc0e9bcf (válaszként erre: 12. - Pici Manócska)
2012. febr. 19. 20:55
Mit tanulsz és dolgozol? Meglesz az a 68, ügyik leszünk!
21. Vikianya (válaszként erre: 13. - Kolli1987)
2012. febr. 19. 20:54

húúú már attól elfáradtam, hogy elolvastam mennyi mindenre tornázol :DDD

Én is az egészséges életmódban hiszek, nálam azzal alapvetően nincs nagy gond. Az a baj, hogy ha stresszelek, vagy fáradt vagyok, vagy front van, akkor nincs megállj zaba terén:S

20. Vikianya (válaszként erre: 8. - C2bc0e9bcf)
2012. febr. 19. 20:49

pontosan mit takar a teljes értékű szénhidrát?

Jól hangzik a munkád :)

19. Vikianya (válaszként erre: 7. - C2bc0e9bcf)
2012. febr. 19. 20:48

köszi nektek :)

Egyébként ennek a 9 kilónak a nagyrésze idén ment le :)

18. Vikianya (válaszként erre: 5. - Kolli1987)
2012. febr. 19. 20:47

én szobabiciklizek minden nap:) A többi torna meg ahogy esik úgy puffan alapon :S

Nem rossz ez a szénhidrát számolgatás? Én tuti állandóan éhes lennék tőle, mert egész nap az járna a fejemben, hogy mit szabad ennem :DD

Én most egyébként a dukan diétát tervezem szerdától

17. Vikianya (válaszként erre: 4. - Pici Manócska)
2012. febr. 19. 20:44

minden volt már ebben :) A módszerem, hogy váltogatom a diétákat, így nem alakul ki hiány a szervezetemben, és nem is unom meg őket. Volt már banán diéta, los angelesi diéta (level diéta) és káposzta diéta :)

Persze mindezeket egy két csodafegyverrel kiegészítva: mint például jázminos zöld tea, citromos víz

2012. febr. 19. 20:35

Sziasztok!

Én is csatlakoznék, de írni már csak holnap:))

Jó éjt:)

2012. febr. 19. 20:08

Igen olvasni foglak. :)

Most mennem kell lassan lefekszik a lányom és nekem ott kell lennem. :)

Jó éjszakát mindenkinek.

14. Pici Manócska (válaszként erre: 13. - Kolli1987)
2012. febr. 19. 20:02

köszönöm szépen, hogy beengedtél olvasni fogom és remélem te is olvasod majd az enyémet :)

nekem a mozgás csak a nagy séták és a napi 40perc tekerés :)

2012. febr. 19. 20:00

Pici Manócska beengettelek a naplómba. :9

Orsi téged még nem láttalak.

Köszönöm szépen. Hát igen de azt hiszem kezdem őt is megfertőzni a mozgással, mert együtt szoktunk tornázni. Ő is emelgeti a kis lábát és jön oda amikor nagyon el vagyok fáradva puszit ad és ölel. Ez ad nekem lendületet. :)

Hú én R.R rékár tornázok van egy 40 perces Add önmagad dvd-je ez szerintem az elsők között lehet de nem biztos, akkor van egy 90 perces alakreform tornája ezt még csak most kezdem el szerdá, van egy pilátesz dvd-m ezt mindenkinek ajánlom, mert nem terheli az izületeket nagyon átmozgatja a hasfalat és vannak benne könnyített feladatok is. Ha jó idő van akkor szoktam eljárni amikor párom itthon van futni és lovagolni. Minden nap mást csinálok és más testrészre edzek. Ja a párom vett egy karate fitt dvd-t azt is kipróbáltam, holnap arra fogok mozogni.

Nekem ez fontos, mert a lovaglás kivételével idáig utáltam a mozgást. Kampányszerűen űztem. Amikor volt kedvem akkor egy két hétig csináltam, utána abba hagytam. Kell, hogy változatos legyen, hiszen nagyonhamar ráunok. :(

De január óta nagy hévvel majdnem minden nap hetente csak 1x hagyom ki a mozgást akkor is csak azért, hogy pihenjen a szervezetem. Hiszen még is nem rég keztem el.

2012. febr. 19. 19:43

21éves leszek és Zala megyébe élek ...

tanulók és mellette néha dolgozom...

és a célom, hogy szüli napomra májusra 68kiló legyek :)

11. c2bc0e9bcf (válaszként erre: 10. - Kolli1987)
2012. febr. 19. 19:36
Akkor neked könnyebb fogynod, ilyen fiatalon:) Gratula a kislányodhoz, szép korszak is ez:) Jelentkeztem a naplódba! Jó hozzáállás, hogy nem kg-ra hajtasz, hanem kinézetre, én is azért nem tudom, mi a cél, mert nem tudom, hány kg-nál nem lesznek már hájak... Mit mozogsz? Én Leslie Sansone helyben-gyaloglását szeretném csinálni, mert nagyon edzetlen vagyok, és az csak 20 perc és könnyű... meg jógázni szeretnék heti kétszer.
2012. febr. 19. 19:24

Én idén töltöm a 25 évemet. Van egy 15 hónapos lányom most vele vagyok itthon. Előtte ápolonőként dolgoztam Pesten. Jelenleg is itt élek. Van egy fogyis kajás naplóm akit érdekel nyugottan jelenkezhet oda itt mindent leirok ami a fogyásommal kajámmal kapcsolatos de lesz ami nem fogyókurás kaja. De hátha valakitől kapok olyan tippet amivel diétásabbá lehet tenni. :)

Én az életmód váltásban hiszek és a sok mozgásbvan valószínűleg a szakmámból adodóan. :)

Most a jelenlegi súlyomat nem dudom a kezdőt leírtam. A kg ot nem tudom, hogy mennyire szeretnék lefogyni célom, hogy a szülés után megmaradt pokomat leadjam illetve júliusig az esküvőmre jó formába hozzam magam.

2012. febr. 19. 18:46
Pár szót mindenki esetleg magáról? Én 38 éves vagyok, Budapesten lakunk, van egy 7 éves lányom, cikkírásból élek. A szülésig 58-60 kg voltam, a terhesség alatt 30 kg-ot szedtem fel:P, annak jórésze lement (a szoptatás abbahagyása után!), úgyhogy már majdnem elértem a szülés előtti súlyom (amivel mások egyébként legebéztek:)), amikor is belevágtam a hülye diétákba, hiába mondta a dietetikus főnök, hogy hízás lesz a vége:) Hát lett is. Tulajdonképpen 5 éve fogyózom, ennek eredményeképp híztam 12 kg-ot:) No de majd most!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook